IZVORNA PORUKA: ksena
zene, opustite se! Svacija situacija je posebna, objektivne okolnosti, licne sklonosti itd.
Da. U potpunosti se slazem.
Ja Torbicu osecam kao ok zenu i to mi je dovoljno. Serpicu takodje. A Leptirka bih volela da ljudi znaju licno, zaista, jer ona se samo tako i moze upoznati.Zabole me uvce da li Torbica usisava sa tri usisivaca odjednom i da li je to uopste moguce. Ona postuje na ovom forumu ono sto on zapravo predstavlja-decu, majke i porodicu (sto drugi egzemplarijusi ne rade, pa nikom nista
). Druge stvari su irelevantne.Moj muz jednom nije spavao 96 sati i to je jedina stvar u kojoj je rekordirao
..Ima svako od nas nesto u cemu moze nadljudski da istrajava, makar u svojoj masti. I to je ok.
Ovo je era mesecevih uticaja, pa smo se svi povampirili. Ali ovo je zapravo moje misljenje iza kojeg stojim.
I stavimo serpicu u torbicu pa pravac u Grcku na more
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.