cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: ZA Vuki-nesavrsene mame!

clock-img

06.06.2014, 09:02

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Od danas necu biti Vuki, samo nesavrsena...u pola11 idem na depilejsnuser posted image Bila moja kozmeticarka zauzeta oko matura, pa je mm pitao (inace njegova dobra skolska drugarica, a moja izuzetna prijateljica) da li je porucila kg voska samo za mene....jok, more, nije...pa zna ona s kim ima posla user posted image

clock-img

06.06.2014, 09:21

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Moje prepone vape za depilacijom...ja sve to sama pocupam masinicom...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

06.06.2014, 11:12

clock-img

Brand new mama

pencil-img

1326

Stan u haosu,a mama otisla na jogu:) Ali sam bar izasla iz Vuki faze-valjda ce se i dragi ovajditi sa malo glatke koze. Meni depilacija i epilatori natjeraju suze na oci,a i krv,posebno prepone.Osjetljiva koza,valjda...

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

clock-img

06.06.2014, 12:43

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

TORBI svaka cast kad mozes epilatorom,ja jedva noge izdrzim sa njim,brazilku radim voskom godinama,mada znam da nije uopste zdravo sve cupati al sta cu kad sam tako navikla user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

06.06.2014, 14:09

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Sad sam tako glatka i lepa, idem i da se izmerim, garant imam i manje kg user posted image
Puna sudopera prljavog posudja, ali puna masina i opranog, user posted image ali nema vezeeeee....rucak standardno nemam user posted image Haos u kuci...a, ja sedim i uzivam i molim se da N pospava jos malo, da na miri iskuckam ovde, jer kad stigne K iz vrtica nema nista da uradim tek user posted image

clock-img

06.06.2014, 15:40

clock-img

Anoniman

Klarita user posted image I ja sam se uvek depilirala pre odlaska kod nutricioniste :)
Elem, dete mi nije spavalo ceo dan ni minut, sad moram da je odrzim budnom, a uopste nisam raspolozena. Jutros sam sve zategla dok je ona spavala jer sam imala jedan privatni cas. A saaad.....Dok sam ja peglala, ona je napravila haos u sobi i povadila neke igracke koje su bile spakovane u kuhinji. kad sam otisla da stavim deo opeglanog u ormar, ona se bacila preko ostatka...i tako...kao da nista nisam radila. a bogami do kraja dana vise i necu.

clock-img

06.06.2014, 17:19

clock-img

superm

pencil-img

3244

Ja sam upravo obecala starijem detetu da cu ga po prvi put odrati od batina. Ponovo je pao, ovo je vec 5 pad za mesec dana. e, ne mogu vise. Samo da se smirim pa cu ga...

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

06.06.2014, 20:05

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

superm pa moje dete pada 5x dnevno. sta da radi kada je stalno u pokretu...

clock-img

06.06.2014, 21:10

clock-img

Anoniman

Ova nesavrsena opet pece palacinkeuser posted image

clock-img

06.06.2014, 21:54

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Suprem, a sto da ga bijes,sta ima veze ako padne :)?
Usavrsila sam kosu, ofarbala se, mm i D su bili van, ali su prosli dva puta pored salona da vide dokle sam stigla user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

06.06.2014, 21:56

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

IZVORNA PORUKA: Torbica

Moje prepone vape za depilacijom...ja sve to sama pocupam masinicom...

Jel popiješ koju pre?to treba izdržatiuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

06.06.2014, 21:57

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

jao UM daj posalji jednu praznu!
ja ceo dan nista nisam radila osim sto sam rucak spremila, sedim, lezim, mazim stomak iako je tamo samo mali grasak user posted image

clock-img

06.06.2014, 21:59

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

A jesi popeglala peškire?user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

06.06.2014, 22:02

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

neeee, to ne radim user posted image . covece moji peskiri postali poznati kao zastitni znak rr user posted image

clock-img

06.06.2014, 22:03

clock-img

Anoniman

Hahhahahha Bubi saljem , hvataj, kakvi praznu za trudnicu samo sa kremom i plazmom, ili nutela i jagode , birajuser posted image

clock-img

06.06.2014, 22:05

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

eee a kada smo kod peglanja. ako nesto mrzim to je da peglam, posebno muzeve kosulje, muka mi je od njih.
danas sam mu rekla da bih volela da nadjem zenu koja ce dolaziti da pegla. slozio se naravno ali mi je bzvz da nekoga placam za to kada ja ne radim nista osim sto cuvam dete, kuvam i pospremim. realno, vremena imam na pretek... i sada ne znam sta da radim, on kaze da ima u zgradi zena koja tako nesto radi i da je sutra mozemo pitati... a ja se sada premisljam iako bih bas volela

clock-img

06.06.2014, 22:07

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Od kad moram da peglam mantiju ne da mrzim peglanje nego bi mi lakse palo da preko mene predje parni valjak dva, tri puta nego da pegam. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

06.06.2014, 22:07

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

um samo mi posalji praznu, slabo jedem punjene, jedino slane, pohovane. mmmmmmmm

clock-img

06.06.2014, 22:08

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: Rosita

mm i D su bili van, ali su prosli dva puta pored salona da vide dokle sam stigla user posted image

user posted image tako i mene mm stalno zapitkuje kad cu doci i jesam li zavrsila hahaah

clock-img

06.06.2014, 22:08

clock-img

Anoniman

Uzmi je, smao nemoj peskire da ti peglauser posted image

Ja mrzim da usisavam, ali zato imam mmuser posted image

clock-img

06.06.2014, 22:09

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

soso jel smem sutra da peglam?

clock-img

06.06.2014, 22:10

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

a neee, peskiri su moji user posted image

clock-img

06.06.2014, 22:11

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

IZVORNA PORUKA: bubulence

soso jel smem sutra da peglam?

Smes sutra je crno slovo. Ali nedelja, ponedeljak i utorak se nista ne radi.
A koji je fazon sa tim peskirima? Ja nisam bas upucena? user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

06.06.2014, 22:12

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

neobavestena si kao Kostunica, sada cu ti tamo kod nas poslati link

clock-img

06.06.2014, 22:13

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Hoce to tako kod mene. user posted image

Patrijarh Pavle