cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: ZA Vuki-nesavrsene mame!

clock-img

05.06.2014, 23:16

clock-img

Anoniman

Ja uspavala dete, i upravo pojela 7 palacinki sa kremom i plazmom, a trebala bi da dovedem liniju za moreuser posted image

clock-img

05.06.2014, 23:18

clock-img

Anoniman

clock-img

05.06.2014, 23:19

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Sedamuser posted image user posted image
A ja se dvoumim dal da pojeden kinder buenouser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 5.6.2014 23:20:00 >

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

05.06.2014, 23:21

clock-img

Anoniman

Spasio me mm pojeo je 3, imam ja obicaj svih 10 da smazem, a nisu bas male. Sad grickam kiki rikiuser posted image

clock-img

05.06.2014, 23:21

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Meni se dvoje starijih uspavalo a najmlađi još neće,leži u krevecu i bori se da ne zaspi.Sutra imamo slikanje u vrtiću.Za starijeg sina slikanje je i za foto album sa drugarima iz njegove grupe pošto je on predškolska grupa....Večeras je pola sata birao šta će ujutru za slikanje da obučeuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

05.06.2014, 23:22

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

user posted image user posted image
Meni se vec smucilo SP. Moj muz je toliko lud da je i bastu napravio da bi organizovao gledanje utakmica.

clock-img

05.06.2014, 23:23

clock-img

Anoniman

Mm kaze da nece da ga prati, bas cemo da vidimouser posted image

clock-img

05.06.2014, 23:24

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

hihihiih UM, extra i tako istinito user posted image

clock-img

05.06.2014, 23:28

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

UM,gde si našla ona pravila za SPuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

05.06.2014, 23:29

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Mm kaze da nece da ga prati, bas cemo da vidimouser posted image

Možda se desi i da ga ne prati,pošto naši neće učestvovatiuser posted image

clock-img

05.06.2014, 23:30

clock-img

superm

pencil-img

3244

... mrzi me da kuckam...a i ovde niko ne komunicira sa mnom...user posted image

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

05.06.2014, 23:30

clock-img

Anoniman

Iskocilo mi na fb....user posted image

Zenske, napustam Vas, idem da jurim mm, treba potrositi ove kalorijeuser posted image user posted image

clock-img

05.06.2014, 23:35

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

IZVORNA PORUKA: superm

Kako to? Evo ja cu da komuniciram. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

05.06.2014, 23:39

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Superm,samo kaži šta želiš....
UM,ako ako samo ti troši kalorije na taj način,to je najprirodnija terapija za mršavljenje i borbu protiv stresa

clock-img

05.06.2014, 23:42

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Ja na oci ne vidim a imam dva ispita sutra...saamo da vam mahnem user posted image

clock-img

05.06.2014, 23:43

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

SP hahaha ja imam srece mm ne prati sport uopste. mi smo za filmove I serije I hranu. Ne mogu da skinem ove silne kile kad mm tako slatko jede I uvek me zove. Kad sam bila trudna me je redovno budio da mi da bar jedan zalogaj pa me moli da jedem s njim. A on tako slatko jedeuser posted image . Imamo I foru ko zavrsi prvi opere ruke I kaze "ja sam oprao/la ruke" u prevodu "ti sklanjas sto"[sm=smiley36

Evo ga okrenuo mi guzicu I spava a ja gledam Indijanu Dzons

clock-img

05.06.2014, 23:44

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Ja na oci ne vidim a imam dva ispita sutra...saamo da vam mahnem user posted image

Slomi nogu. I begaj u krevet.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

05.06.2014, 23:45

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

KOju nogu ocorela sm ucila sam jedan deo iz neke skripte koju je neko okacio na fb, slikana i pisana rukom...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

clock-img

05.06.2014, 23:47

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Vidim ja da ce tebi da ispadne oko user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

05.06.2014, 23:49

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

IZVORNA PORUKA: superm

Superm gde si pisala?
Sigurna sam da nije namernouser posted image

clock-img

05.06.2014, 23:54

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Laptirić, sutra kada položiš ispite ima sve da nas častiš u našoj kafani

clock-img

06.06.2014, 00:45

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Dva dana nisam pustala masinu za ves i sad cu da pustam do nedelju neprestano user posted image ''ebo te ko da smo najgori strokavci...a, na dasku za peglanje mi stoje dve opeglane masine da kazem i ne mogu da dva dana da spakujem ves da ih ne razbudim user posted image mislim, to je izgovor, deca mi cvrsto spavaju.
Leptiricu, cekam te sutra u kafanu!

Superm, kako to? Sta? Ko? Gde?

I, da...mm i ja jedino sto ne podnosimo je fudbal ili futbal...tako da sam ja jedna srecna nesavrsena zenauser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 6.6.2014 0:47:50 >

clock-img

06.06.2014, 06:56

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

jao Klarita ne spominji mi ves. Otpascu od peglanja brat bratu imam bar jedno pet ves masina za peglanjeuser posted image . Odlepicu. Moje dete se probudilo rano, obicno spava do pola 8 ili 8 a evo je nadigla se u pola 7. Ne mogu jos uvek da funkcionisem, pijem kaficu a ona gleda crtace user posted image (mora i to ponekad iako to bas mrzim al cim dodjem k sebi idemo napolje, napolju ce i da doruckuje)

clock-img

06.06.2014, 07:36

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Dobro jutro savršeno nesavršene mameuser posted image
I kod mene ima brdo veša za peglanje,jedna mašina je u korpi za veš,jedna ili dve naslagano pored na stočiću,jednostavno nemam vremena...a kada neko dođe a ja samo kulturno prebacim veš u drugu sobu gde niko ne može da vidi koliko sam u zaostatku sa vešomuser posted image valjda ću sutra dobro izraditi peglu....ima ceo dan da se družimo

clock-img

06.06.2014, 09:00

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Mi ne pratimo sport, za mm to je gubljenje vremena. I TV nam je u prizemlju, ne gledamo ga godinama...
Ostrim se da oribam podove, a susara zmirka sa osusenim vesom od juce user posted image To ce cera danas da slaze, isla je na rodjus juce sa recima da ce odsad slagati ves sa ljubavlju... Ajd videcemo.
Odlucila sam da se opustim i ne tangiram mnogo, stvarno brzo rastu....

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle