cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: ZA Vuki-nesavrsene mame!

clock-img

16.05.2014, 11:18

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

IZVORNA PORUKA: Verolina

Bob Marli u gacamauser posted image

"No woman no cry"user posted image user posted image user posted image
gde se seti bob marlija bes te šinula

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

16.05.2014, 11:43

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

peace i ja sve nesto mesim i kuvam... ne znam sta me je uhvatilo, valjda ovo hladno vreme, pa ne mrdamo nigde..
jaoj kasljem kao magarac, dosta mi je vise virozauser posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

16.05.2014, 12:21

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: anci kv

IZVORNA PORUKA: Verolina

Bob Marli u gacamauser posted image

"No woman no cry"user posted image user posted image user posted image
gde se seti bob marlija bes te šinula

user posted image pa zbog cekinja, to jest, sumeuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

16.05.2014, 14:10

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Mene mrzi da se obucem. Jos uvek sam u spavacici, i umotana u cebe.

clock-img

16.05.2014, 16:23

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja došla sa posla treba da stavim ručak a mrzi me....sva sam u dpresiji zbog ove situacije

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

16.05.2014, 17:00

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

16.05.2014, 17:03

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

danas nisam za upotrebu,definitivno

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

16.05.2014, 20:34

clock-img

Nimfa

pencil-img

594

Pocela sam da licim na macku,ostavljam dlake od kose gde god stignem,a jos uvek nemam vreme da odem do frizera user posted image

clock-img

16.05.2014, 21:38

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18864

Mm danas skupljao miju kosu po kuci, nije navikao na dlake, do pre 2 godine sam imala kratku kosu.
Sad se samo linjam user posted image

clock-img

17.05.2014, 02:15

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Ne pominjite dlake... Ja se linjam kao mačka kad menja dlaku!user posted image user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

17.05.2014, 07:40

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

evo za nas Vuki-beta roditeljeuser posted image

clock-img

18.05.2014, 02:23

clock-img

viktori

pencil-img

998

E Ljiso pocela sma da citam a mozak jos uvek vrti naslov pih zabagovala sam nacisto.
Moje dete promenilo red ritam i poredak. A ja mu se pridruzila.
Citam unazad i set_ila sam se razgovora moje drugarice (koja je inace smor na kvadrat, tipa ne mogu sad da pricam na mob dajem detetu voce!!!) i tako sve natenane i njene ultra brze komsinice kako nisu ribale pete od kad su stigla deca i kako se ta komsinica boji da joj muz na spavanju pipne noge (by the way klinci imaju po oko 3 godine!) E to su Vukiji majko moja kad se ne prevrnuh. Ovo mi omane se nekoj vuki, nekoj bob marli user posted image user posted image kad ne umreh od smeha...ma male mace pardon vucici ahhahhahhahahhah

< Poruku je uredio viktori -- 18.5.2014 2:24:38 >

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

clock-img

18.05.2014, 12:59

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Ako nema ostrugale pete, nek spava u čarapamauser posted image

Enyoj the silence!

clock-img

18.05.2014, 13:43

clock-img

viktori

pencil-img

998

Cuti malo je falilo da joj kazem namazi detetovu kremu i obuj carape ahahhahhahahha al sam se ujela za jezik. Ja inace uvek kazem sta mislim u tim prijateljskim razgovorima al sam primetila da nema leba od toga pa od sad samo kad me neko pita...elem odo ja sa teme. Ali |Jole tu su bili detalji u opisu ahahhahahahha ju ju ju

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

clock-img

21.05.2014, 20:14

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

ovih dana sve se izgleda usavršiste????user posted image user posted image

clock-img

21.05.2014, 20:51

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

i ja sam neupotrebljiva user posted image em migrena em sam nikakva ovako ,da nije sveki ovde ne znam sta bih,jos smo sad u guzvi oko stana danas isli da menjamo adresu pa treba da se kreci stan pa da se ocisti,a kosa mi masna mrzi me da je operem,treba malo da se osisam,a kuci stalno neka guzva,ma sva sam na tri coska user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

21.05.2014, 23:23

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

doco,opusti se i uživaj u sređivanju novog doma,kud ćeš lepše,vaša gajba!!!!!
Danas sam podvukla moju nesavršenost. Majka koja ispija ladno pivo u kafiću,ne znajući gde su mi mm i dete. Trebalo je da je malo prošeta pa da me pokupi kod frizera,a moj telefon i novčanik ostali u kolicimauser posted image user posted image
I tako odmorih mozak nekih sat vremena ispijajući pivce

clock-img

21.05.2014, 23:28

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

sve zene pobegle da se sredjuju user posted image .
i ja sam danas bila vredna sto se tice mog izgleda... oprala kosu, nalakirala nokte, doterala se, ne mogu vise da sedm kod kuce i tugujem.. isli na sladoled, u setnju (mm i ja sami, dete mi je juce ostalo kod brata u NS pa su je veceras doveli), malo smo stigli i da pravimo bebu jer smo ovih dana opasno zabusavali user posted image . i tako, sada muz na poslu, dete spava a ja sredjena cekam komsiju user posted image , salim se, jedem njenu kinder cokoladu user posted image

clock-img

21.05.2014, 23:40

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

šališ se za čokoladu?user posted image

clock-img

21.05.2014, 23:46

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

šališ se za čokoladu?user posted image

neee user posted image . juce sam bila kod kume, merila se i videla da imam 1 kg manje pa izgleda da moram da nadoknadim user posted image .
hoces malo user posted image ?

clock-img

21.05.2014, 23:49

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

kilo se ne računauser posted image
Jok,jok,slabo ja to slatko,više se lepim za slaniše. Al hvala

clock-img

21.05.2014, 23:52

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

aaa pa imam cipsic za kasnije user posted image . mozeto ?? salim se, necu ga pojesti...
ma meni je problem sto E jede samo barnija i kinder jaje u poslednje vreme a sve ostalo sto dobije moram ja da unistim ...

clock-img

22.05.2014, 00:00

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

e tu je mm, kupi sve što ostane,srećomuser posted image

clock-img

22.05.2014, 07:55

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

doco,opusti se i uživaj u sređivanju novog doma,kud ćeš lepše,vaša gajba!!!!!
Danas sam podvukla moju nesavršenost. Majka koja ispija ladno pivo u kafiću,ne znajući gde su mi mm i dete. Trebalo je da je malo prošeta pa da me pokupi kod frizera,a moj telefon i novčanik ostali u kolicimauser posted image user posted image
I tako odmorih mozak nekih sat vremena ispijajući pivce

xaxxaxa stram te bilo user posted image kako si to smela sebi da dopustis user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

22.05.2014, 08:34

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

IZVORNA PORUKA: bubulence

aaa pa imam cipsic za kasnije user posted image . mozeto ?? salim se, necu ga pojesti...
ma meni je problem sto E jede samo barnija i kinder jaje u poslednje vreme a sve ostalo sto dobije moram ja da unistim ...

jesi sigurna da necesuser posted image
ja detetu od pre neki dan ne jedem slatkise, ali ih i ne kupujem, moram da smrsam pa dete ispastauser posted image (i njemu je zdravije bez slatkisa, da ne bude zavisnik kao ja)

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...