cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: ZA Vuki-nesavrsene mame!

clock-img

15.05.2014, 14:17

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Olga,uradili ti onaj test? user posted image

Ja danas na brzaka izdinstala dva bataka za decu. Mi matori imamo slatkise za rucak. user posted image osim ako svekrva ne pozove na rucak.
Noge su mi i dalje neobrijane,kosa masna,ali sam obrve dovela u red.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

clock-img

15.05.2014, 14:18

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: Janncica

Olga,uradili ti onaj test? user posted image

i mene zanima???

clock-img

15.05.2014, 14:19

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Tako sam ja juče iskulirala lukin engleski - bez blama i griže savesti! Imam i ja dušu.

Ali danas jedna od mojih najboljih drugarica slavi ćerki rođus, i ja bih najradije da slomim nogu da moram da idem, ali moram. Zlo mi je u napred.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

15.05.2014, 14:24

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

I mi cemo danas da preskocimo folklor.Jos juce sam joj rekla da su mi javili da danas nemaju. user posted image Ma ajde molim te...samo sto nisam vukla njih dvoje po ovom vremenu za 45 minuta kolo vodi vasa.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

clock-img

15.05.2014, 14:35

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

eee pa znate li vi gde je apoteka user posted image
malo mulja po stomaku al jos nema nista

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

15.05.2014, 14:38

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Olgaaaaa.... user posted image zla zeno,kako mozes da cekas,kad smo mi svi nestrpljivi. user posted image

clock-img

15.05.2014, 14:48

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

hoće da nas drži malo u neizvesnosti

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

15.05.2014, 14:50

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

pa ja sam vam takava grouzna user posted image
a inace mi se nesto mulja tamo - vamo
pa sam nervozna pa me zeza gorusica pa da poludim
i tako to
sam da ovaj ciklon oladi eto mene do apAteke user posted image

clock-img

15.05.2014, 17:24

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

15.05.2014, 19:11

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Znači ne preostaje nam ništa drugo,nego da čekamo da oladi ciklon i da Olga ode do apotekeuser posted image
Ja sam malo zauzela deci kompijuteruser posted image dosta su se i oni igrali,sada ću malo ja

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

15.05.2014, 19:29

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

što si bezobraznaaaa

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

15.05.2014, 19:35

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Nego šta nego da sam bezobraznauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

15.05.2014, 20:05

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ja sam bila na Horu, mm sredio svo troje, nahranio/okupao/legao, ziiiiiveo! Imam i sutra user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

15.05.2014, 20:10

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Torbice zar je već legaouser posted image mm je sad ustao,malo se umorio dok smo crpli vodu iz kotlarnice

clock-img

15.05.2014, 20:25

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Draga - decu nahranio/okupao/legao. user posted image Sebe nije jos, kakvi, pa nije takav pacijent, on najranije legne u 22h..

Patrijarh Pavle

clock-img

15.05.2014, 20:30

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image haha pogrešno sam protumačila post,user posted image Imaš muža za primeruser posted image

clock-img

15.05.2014, 20:32

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Daa, uvek kazem da sam imala vise srece nego pameti user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

15.05.2014, 20:37

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

joooj moja deca pored spageta koje sam im napravilu za veceru, jedu kolac sa sljivama koji sam napravila... jeste domaci, ali bas kolac za veceru... hmmm

don't shit where you eat :))

clock-img

15.05.2014, 20:43

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Jovo, nista im nece biti od domaceg kolaca za veceru, desavalo nam se.. jesce spagete sutra ako ih ti i tm ne utamanite

Patrijarh Pavle

clock-img

15.05.2014, 20:45

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

IZVORNA PORUKA: Torbica

Ja sam bila na Horu, mm sredio svo troje, nahranio/okupao/legao, ziiiiiveo! Imam i sutra user posted image

jadan tvoj muz , jadan user posted image
a ja sad kuliram dete a ona zvrnda li zvrna
i matori mi nesto prica , dzabe user posted image
razmisljam s kim bi trebalo prvo da se vidim kad sutra stignem u NS user posted image

clock-img

15.05.2014, 20:50

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ijaaaao, kad stizes? Cime? Da te sacekam? user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

15.05.2014, 20:53

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

E ja sam se baš ulenjila,za večeru sam deci spremila samo sendvičeuser posted image šta ću kada to najviše vole,red pavlake,red salame,šunke ili čajne,pa onda krastavac i na kraju kečapuser posted image

clock-img

15.05.2014, 20:56

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Moji su vidim jeli domacu pecenicu i tajo im je topio sir preko hleba u mikrotalasnoj, to vole. A ovu pecenicu grickaju uz to. I perca mladog lukca.

Patrijarh Pavle

clock-img

15.05.2014, 20:57

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Olga pa kako ćeš doći do NS? Moj muž je danas trebao da vozi neke kolege na seninar u NS ali su se vratili pošto je put neprohodan...Ali dobro ti ideš iz drugog pravca

clock-img

15.05.2014, 20:58

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

ja sam mm poslala kod njegove mamice na ručak a ona mi poslala palačinkeeeeeeuser posted image