cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kreativno

clock-img

24.03.2012, 23:04

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Joj kako je super kad neko to zna i ima vremena da radi. Ja bih isto voljela, imam materijala, ali nemam ni k od kreativnosti, a vremena posebno. BB odlično je sve što radiš i što namjeravaš da radiš.user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

clock-img

24.03.2012, 23:08

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

Mnogo je lepo BB!!
nemam nija ni trunku kreativnosti..nekad se osecam kao obogaljena zbog toga..

clock-img

24.03.2012, 23:35

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mama kukunka

Mnogo je lepo BB!!
nemam nija ni trunku kreativnosti..nekad se osecam kao obogaljena zbog toga..

mislim da to nije tacno, nego da moras samo da otkrijes u cemu si dobra (ujedno, to moras bas i da volis)

clock-img

24.03.2012, 23:40

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

trenutno sam najbolja u mrdanju kaziprstom ili srednjim prstom desne ruke ( po misu na laptopu)user posted image

clock-img

24.03.2012, 23:42

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mama kukunka

trenutno sam najbolja u mrdanju kaziprstom ili srednjim prstom desne ruke ( po misu na laptopu)user posted image

Potpisivam!

clock-img

24.03.2012, 23:45

clock-img

Anoniman

ondak mrdoj po OVOME
da vidis odakle crpem ideje i zelje (vise zelja no iceg drugog, tamo je sve bolje nego ovde)

clock-img

25.03.2012, 00:20

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

Svasta lepo ima na onom tvom blogu..
Al ja sam nepopravljiv slucaj-OTO mi je bio najtezi predmet u OS..Onu testericu za secenje sper ploce nisam uspela da savladam, pa sam morala pozajmiti neke radove da bih bila ocenjena-neka 2 ( sad slobodno, sa distance od cetvrt veka mogu da kazem) dripca od nastavnika ( predavali u tandemu) me provalise i zalepise mi 2 keca u dnevnik--a ja najbolji djak u razredu..to mi je jedna od trauma iz detinjstva

clock-img

25.03.2012, 00:32

clock-img

Anoniman

user posted image
prvi pravi posao mi je bio u pecatoreznici. dok se firma nije osavremenila, pecati su se radili kao pre 30 godina, a jedna od stvari koje sam morala da radim je da tom tankom, zlatarskom testericom isecem 1mm polimer zalepljen na celicnu plocu. elem, posle mesec dana probnog rada ostave oni mene samu da radim. zima, sest uvece, ja sama, napolju mrak, niko ne ulazi u radnju a ja zavrsavam posao. secem. u jednom momentu puca ta testerica i deo mi se zariva u palac. drug kraj testerice je jos uvek razapet u onom U ramu, a mene krece nesvestica od straha i stresa - nije sala, viri mi parce metala iz palca .... uzas!! da ne duzim, udje jedna matora musterija (godinama i hvala mu), izvuce mi taj metal iz prsta a ja se i dan-danas preznojim kad vidim tu testeru - da joj nanu naninu!!

clock-img

17.04.2012, 13:33

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

BINA - program dečijih radionica u Beogradu (za stariju decu - od 9 godina do studentarije)

Informacije na detinjarije.blogspot.com/2012/04/blog-post_8510.html

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

17.04.2012, 13:37

clock-img

Anoniman

Super je user posted image

clock-img

17.04.2012, 15:58

clock-img

nenja22

pencil-img

1238

ovo sam detetu sasila kacket, malo poveci ispao, pa dok ne otamani, malo se zazamo user posted image

user posted image

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

clock-img

17.04.2012, 22:19

clock-img

Anoniman

preteran je. slobodno posalji kroj, nemoj da se ustrucavas :o)
planiram ovih dana da se bacim na kackete, mada ga je deda vec snabdeo - kupio mu je 3 komada za 2 dana user posted image
oblentave kad omatore ...

clock-img

17.04.2012, 22:38

clock-img

nenja22

pencil-img

1238

a nema kroj, uzela neki šeširić, jer je i ovo u stvari šeširić bila zamisao da bude, pa onda kako je odmicalo, da sam baš insistirala na šeširiću morala bih da param, a daj mi da štepam do prekosutra, ali jedan štep da oparam, uh, poludim (posebno što ja to sve uglavnom pravac pod mašinu, duple šavove da se ne opara slučajno :)))i tako onda obrni, okreni...ispade da će nositi obrnuto za sadauser posted image mada mu do leta možda glava i naraste dovoljno, ili će da bude mamin loša, bolje pijan, nego star user posted image
user posted image

clock-img

18.04.2012, 11:36

clock-img

tanjica85

pencil-img

1242

user posted image user posted image mnogo mi se svidja

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

clock-img

18.04.2012, 11:48

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Bas divno :)

clock-img

09.05.2012, 21:12

clock-img

Anoniman

napravili kaubojsku portiklu - ne da radi posao nego strasno. za sad je imam samo na grasku, moracu da slikam na stolu, da se lepo vidi. u sustini je to kao one pelene sto vezujete deci oko vrata, ovo je samo usiveno zajedno
user posted image

clock-img

09.05.2012, 21:30

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

user posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

09.05.2012, 21:33

clock-img

nenja22

pencil-img

1238

a šta će ti sto pored ovog modela! user posted image user posted image

clock-img

09.05.2012, 21:57

clock-img

Anoniman

mogao bi model na jednoj slici da pokae vrat user posted image
uvek izgleda kao da ga nema.
ma da se sve lepo vidi, ovako je naguzvano

clock-img

10.05.2012, 12:14

clock-img

Anoniman

Bb odlicno. Steta sto mi nisi blize

Nenja user posted image

< Poruku je uredio MaliMis -- 10.5.2012 12:15:49 >

clock-img

12.05.2012, 01:27

clock-img

mala buba

pencil-img

179

user posted image user posted image

svidja mi se

Lako mi je s nemirom,
ne mogu da umirim mir.

clock-img

12.05.2012, 09:32

clock-img

Anoniman

BB, pošto portikle? Rado bihotkupila koju. A ti bi mogla ozbiljno da porazmisliš o internet prodaji. Osmisliš nekoliko proizvoda, šiješ i prodaješ. Evo šta neko prodaje i zarađuje KLIK ti možeš mnogo zanimljivije stvarčice da ponudiš i bolje prođeš!!!

clock-img

12.05.2012, 10:47

clock-img

Anoniman

razmisljam o svemu, ostacu bez posla-zasto ne bi radila ovo i koliko toliko zaradjivala. volela bih prvo da odem na neki kurs za sivenje, ja sam samouka i znam da ima rupa u mom obrazovanju.
videla sam kikaboo, bas mi se dopada sto to neko radi kod nas. iznenadila sam se njihovim wrap maramama, mislila sam da samo hug-bug to radi.

clock-img

12.05.2012, 10:53

clock-img

Anoniman

Super su, i mi smo pazarili kod njih, ali tvoje ideje mi se još više dopadaju!

clock-img

12.05.2012, 21:23

clock-img

Anoniman

user posted image
user posted image

nazalost, nisu ovo moje kreacije, ovo je cisto on-line istrazivanje sa malo prepravki. idem sad da mu napravim jos koju, promenimo 5 dnevno