cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kreativno

clock-img

24.03.2012, 21:42

clock-img

Anoniman

bb sve mi se tvoje dopada user posted image
ove sove su toliko slatke user posted image

clock-img

24.03.2012, 21:51

clock-img

Anoniman

BB, svaka ti čast!

clock-img

24.03.2012, 21:55

clock-img

Anoniman

user posted image hvala, i nama se svidja
bice mi zao da se odselimo, ta kuca je bas po nama radjena i uredjena
mislim da cu da pravim sitnice za kucu i od toga da zivim. od ovog posla leba nema

clock-img

24.03.2012, 21:57

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

BB , super je sobica , mozes od toga da zivis user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

24.03.2012, 22:03

clock-img

Anoniman

jos kad bi mi dali da preuredjujem stari namestaj ....

clock-img

24.03.2012, 22:05

clock-img

Anoniman

sto me podseti - treba mi stari kuhinjski kredenac, onaj sto ima dole zatvorene police a gore par fijokica za sitnice i stakleni deo za case - znate, kao kod bake na selu, ako neko ima viska ...

clock-img

24.03.2012, 22:05

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

evo , ja cu da ti dam nesto da mi preuredis od starog namestaja user posted image
al ozbiljno

clock-img

24.03.2012, 22:10

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Fantastično je, BB user posted image user posted image user posted image oduševljena sam!!!!

P.S. Mi imamo taj kredenac u selu, ali selo je daleko, niko više tamo i ne živi, sve propada...user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

24.03.2012, 22:12

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

i ja imam takav kredenac u supi a sa njim je komplet jos sto , cetiri hoklice i hm , onaj deo sa dve fijoke i policom i naravno u nebesko plavoj boji

clock-img

24.03.2012, 22:16

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Naravno, koja druga boja bi bila user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

24.03.2012, 22:18

clock-img

Anoniman

Moja baka je imala taj kredenac u zelenoj boji user posted image

clock-img

24.03.2012, 22:19

clock-img

Anoniman

I mi u selu imamo zeleni.

clock-img

24.03.2012, 22:20

clock-img

Anoniman

rezeda zelena se furala kod nas u selu user posted image
ovakav kredenac?
user posted image

licitirala sam na limundo, al mi ga neka otela ... sad trazim da kupim i jako sam zaljubljena u njega

clock-img

24.03.2012, 22:22

clock-img

Anoniman

otimanje oko kredenca user posted image

clock-img

24.03.2012, 22:25

clock-img

Anoniman

BB super je, mnogo volim ovakve stvari

clock-img

24.03.2012, 22:32

clock-img

Anoniman

Naš je jedan ovakav

user posted image

a drugi ovakav

user posted image

clock-img

24.03.2012, 22:34

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Jao BB super stvari bas si kreativna. Sva cast user posted image . I ja uzivamd a prepravljam stvari i da od starog pravim novo user posted image

clock-img

24.03.2012, 22:42

clock-img

Anoniman

ko ima na prodaju nek mi posalje slike ... bas bi volela da u novoj kujni imam kredenac, posto kujnu izgleda dugo necu imati user posted image
ovaj beli je strava, cak ima i dasku za mesenje testa (verovatno i testo jos uvek na njemu)
gae, odakle si izvukla slike?
olga, mogu samo da se vezbam na tebi, a nekako mi greota da se vezbam na starom namestaju, a taaakve ideje imam ... cak mi se i mama prijavila da smirgla umesto mene, i ona obozava takav rad. mada, po onim slikama vasih stanova i kuhinja, nekako sam stekla utisak da ja jedina volim taj vintage i cottage stil ... cak i zalazim u shabby chick, samo bez tona roze boje i ruza ...
anci, nemoj to da propada, bas je steta

clock-img

24.03.2012, 22:44

clock-img

Anoniman

google images

clock-img

24.03.2012, 22:48

clock-img

Anoniman

'bem ga, a nadala sam se da su neki oglasi ....

clock-img

24.03.2012, 22:50

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

ko ima na prodaju nek mi posalje slike ... bas bi volela da u novoj kujni imam kredenac, posto kujnu izgleda dugo necu imati user posted image
ovaj beli je strava, cak ima i dasku za mesenje testa (verovatno i testo jos uvek na njemu)
gae, odakle si izvukla slike?
olga, mogu samo da se vezbam na tebi, a nekako mi greota da se vezbam na starom namestaju, a taaakve ideje imam ... cak mi se i mama prijavila da smirgla umesto mene, i ona obozava takav rad. mada, po onim slikama vasih stanova i kuhinja, nekako sam stekla utisak da ja jedina volim taj vintage i cottage stil ... cak i zalazim u shabby chick, samo bez tona roze boje i ruza ...
anci, nemoj to da propada, bas je steta

Nisi jedina i ja volim taj stil. Kod mene stan nije uopste moderno uredjen sve su stare stvari osim ugla i djecijih soba. Ja najvise volim otici ovdje u twede hands iliti sacond hand sa starim stvarima i kupovati djidje midje za kucu.

clock-img

24.03.2012, 22:52

clock-img

Anoniman

BB , moj jedan drugar cesto ide u Pancevo na jedan buvljak oni ga zovu stari buvljak , ne znam gde je to tacno i negde u Zemun , na neki vojni put ,recimo da se zove tako , ide jako rano i tamo je nalazio takve kredence , i nasao je jednu staru klupu koju je tapacirao izgleda fenomenalno sad .. Cini mi se da to ljudi dovlace od nekud i preprodaju , sta rade ko zna .. eto , mozda ce ti to pomoci ..

clock-img

24.03.2012, 22:58

clock-img

Anoniman

za to mi imamo najlon, ali tamo deru samo tako

clock-img

24.03.2012, 23:00

clock-img

Anoniman

joj, znam gde je stari buvljak, cak sam i bila jednom ali nisam vvidela ni ic od starog namestaja. moracu da angazujem kumu

clock-img

24.03.2012, 23:02

clock-img

Anoniman

On je tamo uzeo svasta , ne znam sad kad ide , da li ima odredjenih dana i to , ali eto ako ima neko da pomogne .., znam samo da je isao jaako rano