cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Prehlada (curi nos, kašlje)

clock-img

10.01.2011, 11:34

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

čaj od belog sleza

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

10.01.2011, 11:35

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Da li joj moze pomoci neki caj(kamilice npr.)?

Kako koga pitas. Andrejev pedijatar nije za cajeve. Kaze da je mnogo bolje pileca supica. Daj joj da pije supice (ako ste uveli sve to, vidim da ima 7 meseci).

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

10.01.2011, 11:38

clock-img

Kvrkac

pencil-img

226

ok user posted image

clock-img

10.01.2011, 14:23

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

D. je ozdravio, ali zato sam ja katasrofauser posted image user posted image user posted image user posted image Ugusih se od kaslja.

Luk zene, luk nasjeckajte djeci uvece, ima da budu kao bele lale. Jes' da smrdi soba posle na gulash, ali sve za njihov, a i vas miran san.

Something is rotten in the state of Denmark.

clock-img

10.01.2011, 14:25

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

Luk zene, luk nasjeckajte djeci uvece, ima da budu kao bele lale. Jes' da smrdi soba posle na gulash, ali sve za njihov, a i vas miran san.

user posted image user posted image user posted image Diabla drago mi je sto je mali bolje, a sada ti da ozdraves.Inace ovo za luka imacu u vidu kad se zapusi nos i prehladimo.

clock-img

10.01.2011, 14:26

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ja bih sad volela da u kancelariji imam lukac ispod nosa, ne mogu da disem koliko je zapusen user posted image

clock-img

11.01.2011, 10:56

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Da se pridruzimo i mi klubu zapusenih od jutros user posted image A cini mi se da pocinje Lenka i da kasljeuser posted image Samo da ne bude kao u avgustu i septembru.

clock-img

11.01.2011, 17:12

clock-img

Kvrkac

pencil-img

226

Joj,nama je juce bilo gadno...nosic je curio kao lud,sinoc je jedva zaspala oko 2-3 ne znam ni ja...s tim da sam stavila jastuk ispod duseka a danas samo kija,nos ne curi ali smo ipak isle doktoru i prepisala nam je kapi za nosic.Videcemo hoce li biti ok. user posted image

clock-img

11.01.2011, 17:15

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Prvo smo Lana i ja kasljale mesec dana,sad Dusan kaslje vec tri nedelje a dr mu na odmoru,jos mu se slivaju i bale od zubica user posted image

clock-img

18.01.2011, 07:48

clock-img

Kvrkac

pencil-img

226

Nama je prestao da curi nos vec drugi dan posle kapi sto nam je dr prepisala ali je zato zacepljen do bola....to krkljanje nocu me ubi,ali danas idemo na kontrolu valjda ce nam nesto reci da resimo to 

clock-img

19.01.2011, 08:45

clock-img

Kvrkac

pencil-img

226

Da li je neko koristio NISITA sprej za nos? 

clock-img

19.01.2011, 22:01

clock-img

Kvrkac

pencil-img

226

IZVORNA PORUKA: Kvrkac

Da li je neko koristio NISITA sprej za nos? 

Zar bas niko nije koristio?  user posted image

clock-img

19.01.2011, 22:18

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Kvrkac, ja prvi put čujem za te kapi!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

19.01.2011, 22:21

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Mi koristimo mast.... mislim na mm-a i mene. Kad je bila mala, mala mazali smo ponekad i Isidori. Ok stvar. Slična mnoštvu drugih proizvoda te vrste. Mislim i na sprej, naravno. 

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

19.01.2011, 22:25

clock-img

Kvrkac

pencil-img

226

ej hvala vam...mi smo dobili sprej i jos nema efekta
nadam se da ce joj pomoci
hvala vam user posted image

clock-img

19.01.2011, 22:36

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Pazi, daleko od toga da će joj Nisita odčepiti nosić. Ne deluje tako ali dugoročno, da. 

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

12.03.2011, 16:05

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

KL zaradila prvu prehladu.user posted image
Jutros u 7.30h vrišti, ja je uzela iz krevetića, ona isijava toplotu. Izmerim, 38. I nešto seroznog sekreta u nosu.
Dežurna je pregledala, kaže u ovo doba godine i za taj uzrast verovatno virus, ali grlo previše upaljeno za to, ne sviđa joj se.user posted image  Dala joj cefaleksin na 8 sati i probiotik.
Sva je apatična, samo leži u mom krilu, niti jede, niti pije.
Malopre je merim, sad je T 39,2!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

12.03.2011, 16:21

clock-img

majathegreat

pencil-img

938

Uvek mi žao kad čujem da je neka bebica prehlađena. Držte se.
Savet nemam, na sreću mi do sada nismo imali temperaturu.
Evo jedan hug.user posted image

clock-img

12.03.2011, 21:37

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Obaraj T, znas i sama, veci si lekar od vecine nas. Podigni dusek, ispiraj nos, stavi luk pored krevetca (zvuci sasavo, znam). Nemoj da se cudis sto nece da jede zbog grla, bitno je da pije, pileca i teleca supica su super. Proci ce, big hug :)

clock-img

12.03.2011, 21:44

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

NM slazem se sa svim sto je Alexx rekla.Da sto pre ozdravi bubica mala user posted image

clock-img

12.03.2011, 21:44

clock-img

mejvis

pencil-img

1690

Jao new mom baš mi je žao. Držite se, proći će...
I mi smo preživeli jedan napad virusa pre mesec dana, temperatura i proliv. Paracetamol je baš pomogao, kako ga popije spadne mu temperatura.
Ove nedelje je imao upalu uva, dobio u vrtiću. Pio je panklav sirup i neke kapi gentakulin. I od tih antibiotika dobio proliv. Sad još i to da zalečimo pa u ponedeljak u vrtić a onda....sve iz početka.user posted image

clock-img

12.03.2011, 22:02

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Bila mi danas pedijatar koja je prijateljica sveki da je i ona pogleda. Kaže, virusno je, ali krenuli kraknici da se uvećavaju, pa da predupredimo ipak da krenem sa antibioticima (htela sam da oložim to malo, jer mi čudno da odmah prvi dan već to ide). Tako da ću evo sad da je budim za prvu dozu.
Temperatura varira 38,5-39,5, ona sva nikakva, malodušna skroz. Sekreta u nosu nema večeras.
Paracetamol joj malo oborio temperaturu, ali sam uzela i brufen ako opet ode preko 39 (savetuju ta dva naizmenično deci starijoj od godinu dana ili preko 11kg).
Videćemo kakva nas noć čeka...user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

12.03.2011, 22:04

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

NM, nadam se da će brzo ozdraviti, srce malo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

12.03.2011, 22:08

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Brufen je fantastican, Andreju paracetamol prosli put nista nije pomogao. Ako bude mnoooogooo visoka, masiraj je mlakom vodom, to ce joj momentalno sniziti.

clock-img

12.03.2011, 22:11

clock-img

Anoniman

NM , ljubi je ... Mrvica ... proći će user posted image