IZVORNA PORUKA: Alexx RR
SM, ne zahvalih ti za post od pre nedelju dana. Hvaaalaaa
Šta je Flavamed? Prospan?
Flavamed i prospan u sirupi veoma ukusni.
Flavamed je na bazi meda i biljaka i je za razbijanje sekreta u grlo i kod kaslja se upotrebljava, to je nesto novo sto je izaslo na trzistu i kao jako efikasno mada iskreno kod nas nije se nesto pokazao pije 5 dana.
A
Prospan je bazi brslena takodje biljni i se koristi i produktivnog i neproduktivnog kaslja razbija sekret takodje u grlo i iskasljava se, da ne kazem kod mala deca oni povracaju, ali pije se do 10 dana.
Nama iskreno receno bolje deluje Prospan nego Flavamed.
Monika je pocetkom Decembra pila prvo Flavamed 5 dana jos prvi dan kasalj je skoro nestao ali posle ispijenje terapije od 5 dana nakon dva dana je opet pocelja po malo da kasljuca pa zapusio se nos otisli mi kod lekara nije joj nista procice i ja tada pitala dali treba sirup ona meni kaze ne procice samo od sebe
E tada sam pukla svasta sam rekla doktorki, izasla nakon 2 dana ona je non stop kasljala nije mogla da spava ja otisla kupila u apoteci Prospan pili 10 dana sve je nestalo, vec nakon 3 dana kasalj se utisio.Naravno apotekarka mi je mnogo lepo objasnila i zahvalna sma joj jer retke su takve farmaceuti.
Preterala sam piseci.Alexx nema potreba da zahvaljujes tu smo da pomazemo kolko mozemo.
< Poruku je uredio SUPER MAMA -- 2.1.2011 23:02:32 >