cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kozmetika za bebe..

clock-img

01.06.2016, 16:04

clock-img

muzicarka

pencil-img

641

Maraj, mi nismo mazali kremama za posle sunčanja...

clock-img

01.06.2016, 16:09

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Hvala
pa sad su na snizenju , pa gledam da l mi i to treba....

clock-img

01.06.2016, 16:14

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

ME imas za bebe Mixa tonik za njihovu osetljivu kozu, toplo preporucujem, slobodno ga uzmi.
Muzicarka, ja sam iz Krusevca grada, devojana mlada kao rosa u podneuser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

01.06.2016, 16:31

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja sam odusevljena Mixinom kupkom, pisala sam na prethodnim stranama da je prvi put koristimo . Pogotovo sto nam patronazna rece da ima malo suvlju kozu a ta kupka ima ulja u sebi, bas je blaga, razmisljam i starijima da kupim jednu user posted image

clock-img

01.06.2016, 16:44

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

E videh da to postoji, Mixa baby...hvala
Anck, to je ona narandzasta boca , i ja planiram da kupim.

clock-img

01.06.2016, 17:09

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Jeste narandzasta , ima i bela al ta valjda nije s uljem, nisam sigurna. Al super je!

clock-img

02.06.2016, 11:41

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Moj sin ce se ubuduce kupati tom narandzastom kupkom. Ja sam odusevljena Mixom, meni odgovara, a s obzirom da je malisa plavac, bele puti, odgovarace mu sigurno. Najneznije....
Prve dane, prali smo se Sebamed sapunom, sada Nivea kupka za kosu i telo, sledeca je Mixa. Ako mu bude fino , tako cemo nastaviti.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

02.06.2016, 20:29

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ima li neko iskustva sa Neven kozmetikom?
Danas je kod nas u jednoj apoteci bila promocija njihove linije za bebe i delili su male promo pakete sa uzorcima. Imaju Bebi gelove za kupanje,sampone,hidrantne kreme i ulje..Potpuno su prirodni,bez parabena,vestackih boja,parafinskog ulja,konzervansa..pogodne za ekceme..pa cisto ,ako nekome znaci informacija.
Mi cemo probati uzorke,pa javljampo utiske. user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

02.06.2016, 20:59

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Prvi put cujem, ali ti svakako javi utiske, pa da se proba.
Ko je proizvodjac?

clock-img

02.06.2016, 21:05

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Proizvodi MeiLab...ja sam cula da mame dosta hvale njihovu kremu Baby skin,koriste je umesto Pavloviceve..

Kazu da se ovi proizvodi koriste u Institutu za neonatologiju za pranje i negu koze nedonoscadi,koliko su pouzdani.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

02.06.2016, 21:09

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Mei Lab je najbolja moguca firma!!! E nisam znala. Koristila sam nihova ulja a masazu, na parafinskoj'su bazi, najfenomenalnija!
E ak nadjem uzecu za probu. Nemam sumnje u njih! Oni se nalaze negde u Beogradu, divna firma.

clock-img

02.06.2016, 21:11

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Eto,jos jedna informacija vise.Bas mi je drago , i treba probati nesto novo,i jos ako je domaci i pouzdan proizvodjac..

clock-img

02.06.2016, 21:50

clock-img

muzicarka

pencil-img

641

Nismo probali Neven kozmetiku a volela bih...

clock-img

02.06.2016, 21:57

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Nisam ni ja, ali ko zna mozda i ja naletim u apoteci na te uzorke user posted image ionako ovih dana cesce posecujem iste.
Ja videh neku micelarnu vodu za mene , Pharmaclean, blizu 500din, umalo da kupim.

clock-img

02.06.2016, 22:38

clock-img

muzicarka

pencil-img

641

Ako bude promocija u nekoj apoteci kod nas, sigurno ćemo probati

clock-img

03.06.2016, 14:37

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pa ja nisam koristila mixu ni sebi ni za bebu. Da l su ok te kupke sa uljem. Uopste nisam pametna sta kupiti tj kojeg sastava. Kako koristitite te kupke , je l sipate u kadicu ili direkt na telo

clock-img

03.06.2016, 16:41

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Mi stavljamo u kadicu sa vodom, napravimo penu on malo uziva a zone genitalija, guzu i rucice jos naknadno operemo cvrstim sapunom, posle sve lepo isperemo toplom vodom i to je to. A sve u jako malim kolicinama. Mixa je odlicna.
MeiLab je firma koja od mene ima samo pohvale. U asortimanu poseduju i esencije etericnih ulja, lavanda je fenomenalna kao i eukaliptus, narocito ga volim u sezoni gripa, odlicn za inhalaciju.Radila sam masaze, iskljucivo njihova ulja sam koristila.

clock-img

03.06.2016, 16:47

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

E Voci, nemoj da te cuju ovi sa ginekologije da peres dete sapunomuser posted image
Pene za kupanje se uglavnom sipaju u kadicu, gel je za kupanje tela, ne smeta nista. Te sa uljem ja vise volim i za sebe.

clock-img

03.06.2016, 19:21

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Maraj

Pa ja nisam koristila mixu ni sebi ni za bebu. Da l su ok te kupke sa uljem. Uopste nisam pametna sta kupiti tj kojeg sastava. Kako koristitite te kupke , je l sipate u kadicu ili direkt na telo

Mixa je super jer ima ulja u sebi, pa ne susi kozu, a pogotovo je dobra ko ima suvu kozu.

Ja sipam u vodu i tako se kupamo, jedino sipam kap dve na svoju ruku kad mu perem guzu.

clock-img

03.06.2016, 19:26

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

ME bolje da cute, jer ako budem pocela da lajem doslovno, ucutace se za sva vremena, jer su mi krivi i svasta nesto, kao da sve najbolje znaju a niko pojma nema, ni vise ljudi ni vise razlicitih misljenja. Neka je samo njemu guza cista, pa oni kako hoce.user posted image

clock-img

03.06.2016, 19:35

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Tako je , lupicemo mi njima rukom osto! Da se zna! user posted image user posted image

clock-img

05.06.2016, 14:16

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

I ja volim Mixu mada trenutno imamo Chico ,bio je povoljniji a isto nije loš. A što se tiče pranja genitalija sapunom, ja nisam navikla jer sebe ne perem sa tim, ne odgovara mi uopšte. I sad znam da su dečiji sapuni druga stvar ali opet mi nekako isušuju pa ja to sve perem gelom .
A kupku iako treba da se stavi u kadu ,koristimo i vako mada je ne kupujem često.

clock-img

05.06.2016, 16:37

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pa zasto ne sme bebi guza da se pere sapinom. Ja nekad hipp kupkom nekad seba med sapunom.

clock-img

17.10.2016, 16:08

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

Mi se kupamo Chicco kupkom

clock-img

17.10.2016, 16:11

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Koristimo sebamed i mixu.

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...