cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: besplatne akcije

clock-img

01.09.2010, 19:56

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja nikada nisam otisla da podignem te "velike" pare.. jel to još uvek važi?

isto pitanje user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

01.09.2010, 20:05

clock-img

yeeca

pencil-img

72

Mozes podici, proverila sam, automatski ti uplacuju na racun, znaci imas prethodnu i ovu sada..naravno ako si na birackom spisku user posted image

clock-img

01.09.2010, 20:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Jesam user posted image ali ta kartica mi odavno već ne važi, moram otići u poštu da se smaram sa onim "finim" tetama user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

01.09.2010, 20:10

clock-img

yeeca

pencil-img

72

PROMENA BROJEVA RAČUNA Građanima koji su stekli status nosioca prava na besplatne akcije - a kojima je račun koji je prijavljen prilikom prijavljivanja za besplatne akcije ugašen, glasi na ovlašćeno lice, blokiran ili iz bilo kog drugog razloga označen kao sporan - automatski će, besplatno, biti otvoren račun u Banci Poštanska Štedionica. Ti građani će novac moći da podignu na šalterima Pošte, počev od 06.01.2010 godine kada počinje isplata novčane nadoknade vezane za besplatne akcije.

evo, ako je od neke pomoci user posted image

clock-img

01.09.2010, 20:11

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ovo nisam znala! Diduše, nisam se ni raspitivala..

Hvala puno user posted image

clock-img

01.09.2010, 20:14

clock-img

yeeca

pencil-img

72

Nema na cemu user posted image

ja moje akcije cuvam, tj. mrzi me da se vise mlatim sa birackim spiskom user posted image

clock-img

01.09.2010, 20:16

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Možda su i mene skinuli sa spiska jer ne izlazim na izbore user posted image

clock-img

01.09.2010, 22:33

clock-img

Iwana87

pencil-img

1180

IZVORNA PORUKA: yeeca

Mozes podici, proverila sam, automatski ti uplacuju na racun, znaci imas prethodnu i ovu sada..naravno ako si na birackom spisku user posted image

jel to ima neka nova uplata?

clock-img

02.09.2010, 09:55

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: lanajelena

ima li nekog na rr da radi u apr user posted image ...mm su prvo odbili za akcije jer navodno nije u birackom spisku,onda im je dostavio taj dokumenat i ispalio se kad je isao da podigne te velike pare(ja ga naterala,sta mi je sve rekao jos bio u odelu) nisu mu dali kao nema ga opet na spisku,treba da vidimo sta se to desava ali nikako...

e, to su i meni rekli, ne znam samo na koju foru onda primam pozive za glasanja user posted image

jesi na kraju uspela to da sredis?...moram da vidim i mm je bio u birackom prvo su ga zvali sad ga vise ne zovu otak treba da daju pare user posted image ... najgore od svega je sto im je on odneo pair da je u spisku i opet ne moze user posted image

clock-img

02.09.2010, 10:32

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Nisam ni ja digla taj novac... Koliko je to sad para, zna li neko (da odmah uplatim neko letovanje-zimovanje user posted image )?

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

02.09.2010, 11:40

clock-img

yeeca

pencil-img

72

jesi na kraju uspela to da sredis?...moram da vidim i mm je bio u birackom prvo su ga zvali sad ga vise ne zovu otak treba da daju pare user posted image ... najgore od svega je sto im je on odneo pair da je u spisku i opet ne moze user posted image

Nisam, jos uvek se vodim na Bgd, a preselila sam se kod dragog u NS, iskreno, ne mogu da obilazim opstine, apr i sta vec, mozda se sami set_e da me ubace user posted image , ako ne, onda kada se oslobodim stomaka, sada mi bas i ne prija sva ta zezancija user posted image

btw Alexx

4200 user posted image (taman za net i jos neka sica user posted image )

< Poruku je uredio yeeca -- 2.9.2010 11:43:10 >

clock-img

05.09.2010, 10:23

clock-img

Iwana87

pencil-img

1180

ja opet da pitam,posto znam za neku sumu od 2000 to je bilo nesto oko nove godine,jel ima sad neka uplata nova?da se obogatim malouser posted image

clock-img

05.09.2010, 11:07

clock-img

yeeca

pencil-img

72

jep, citavih 2500 user posted image

clock-img

05.09.2010, 11:11

clock-img

Iwana87

pencil-img

1180

user posted image bice neka igracka za mihajla uglavnom 

clock-img

05.09.2010, 12:57

clock-img

Anoniman

jep, citavih 2500 user posted image

pa shta se to prodalo ? uopshte nisam u toku , RR je moj jedini izvor informacija vec 15 dana user posted image

clock-img

18.02.2011, 14:11

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Duduk sam, nisam sve ispratila, pa imam pitanje.

Da li se ta akcija aerodroma upisuje kao što se upisivale onih 5 NIS-a? Ili se odmah isplaćuje?
Kako ide procedura prodaje tih NIS-ovih? Koliko se čeka? Do kada se to mora odlučiti?
I moram li da se za to cimam prvo do Poštanske da regulišem podatke ili šta već jer sam promenila prezime u međuvremenu (mada mi je naveden račun u RFB, a ne PŠ.)?

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

07.03.2011, 22:27

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Da se odgovorim. Da, mora se ići u PŠ za promenu prezimena. Da, treba original izvod iz matične knjige venčanih. I da, treba nekih 5-6 radnih dana da se ti podaci u sisatemu i promene.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

02.07.2012, 13:31

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

ima li nekog na rr da radi u apr user posted image ...mm su prvo odbili za akcije jer navodno nije u birackom spisku,onda im je dostavio taj dokumenat i ispalio se kad je isao da podigne te velike pare(ja ga naterala,sta mi je sve rekao jos bio u odelu) nisu mu dali kao nema ga opet na spisku,treba da vidimo sta se to desava ali nikako...

e, to su i meni rekli, ne znam samo na koju foru onda primam pozive za glasanja user posted image

I tako se ja jutros setih za akcije da vidim sta se desava jer im je dostavio da je bio u birackom spisku(pre dve godine) na sta mi "Gdja" kaze da nije problem u birackom spisku nego su nam oni poslali na adresu da nije drzavljanin Srbije(nista nije stiglo) pomislicu da sam totalni duduk ali ajde da mi neko objasni kako je moguce da glasa u Srbiji ako nije drzavljanin user posted image ..kao da treba da nam isplate milioneuser posted image ...sad bi se ja sa njom cerala do besvesti

clock-img

16.07.2015, 08:21

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Ljudi, kako se proveraavaju te besplatne akcije? Neki registar? Kucala sam u Google, al ne nađoh.
Problem je šta sam tada dala račun u OTP, a posle prenela primanja u Erste. I sada mi stoji račun u OTP samo zbog dividende, a svaki put kad legne tih pišljivih 300din, OTP mi obračuna održavanje računa. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

16.07.2015, 08:23

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

PROMENA BROJEVA RAČUNA Građanima koji su stekli status nosioca prava na besplatne akcije - a kojima je račun koji je prijavljen prilikom prijavljivanja za besplatne akcije ugašen, glasi na ovlašćeno lice, blokiran ili iz bilo kog drugog razloga označen kao sporan - automatski će, besplatno, biti otvoren račun u Banci Poštanska Štedionica. Ti građani će novac moći da podignu na šalterima Pošte, počev od 06.01.2010 godine kada počinje isplata novčane nadoknade vezane za besplatne akcije.

evo, ako je od neke pomoci user posted image

Jel ovo odgovor na moje pitanje? user posted image

Tasha

clock-img

16.07.2015, 09:07

clock-img

Buba Mira

pencil-img

757

http://wservice.posted.co.rs:9191/akcije/

Ovde proveravaš status akcija.
Moraš da znaš broj naloga, taj papir dobiješ u pošti.
A ima sve online, samo kucaš "pošta besplatne akcije"

clock-img

16.07.2015, 09:25

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Odem u poštu i tražim?

Tasha

clock-img

16.07.2015, 09:48

clock-img

Buba Mira

pencil-img

757

Da. Odeš, kažeš "oću prodam". Oni ti tamo isprintaju taj papir, sa onim rupicama sa strane. Kažeš minimalnu i maximalnu cenu prodaje, tj, ispod koje cifre ne želiš da prodaš. Onda, kad akcije dostignu tu cifru - prodaju ti, a tebi pare legnu na račun. Ne dobiješ odmah lovu, čeka se oko mesec dana, zavisi.

clock-img

15.10.2016, 21:29

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Nemam poojma kakve akcije imam, ali pre par nedelja odem u postu da podignem pare sa postanske i kaze zena imate pare od akcija..ja u cudu pa kaze to kaplje po malo a vi niste dugo dizali imate oko 3000 .. e bas lepo iznenadjenjeee. To se i dalje nastavlja, samo nek kaplje , nema veze sto ni ne znam od cega je user posted image

clock-img

15.10.2016, 22:49

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Kada su se delile, bila sam maloletna😧 nisam ni jednu dobila.😈😂

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...