cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Krvarenje u ranoj trudnoći

clock-img

19.01.2010, 16:06

clock-img

Anoniman

joj dobro je...
bice to OK

clock-img

21.01.2010, 09:33

clock-img

buhla

pencil-img

2564

evo cula sam se sa pahuljom... najnovije vesti... sve je OK izlaze danas kuci! user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

21.01.2010, 09:38

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

bravo pahuljiceeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

21.01.2010, 21:46

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: buhla

evo cula sam se sa pahuljom... najnovije vesti... sve je OK izlaze danas kuci! user posted image

user posted image odlično!

clock-img

21.01.2010, 21:50

clock-img

JULIE

pencil-img

624

Suupeeeeruser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2010, 21:55

clock-img

bojana87

pencil-img

271

drago mi je zbog nase pahuljice i njene bebice user posted image user posted image user posted image
ostaje jos da nam se javi da cujemo kako je user posted image

clock-img

21.01.2010, 21:57

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: buhla

user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2010, 22:18

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Joooj hvala Boguuser posted image

clock-img

22.01.2010, 11:25

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

bas ste me rasplakale user posted image user posted image user posted image
hvala vam na podrsci i sto ste mislile na mene user posted image user posted image user posted image
kod kuce smo, odmaramo, sve je u savrsenom redu... to krvarenje je bilo  u ned. kada me je muz i odvezao u narodni front, odmah sam primila progesteron a u pon. se pojavila samo tackica, srculence kuca, beba lepo napreduje.... sve je super
sve vas puno user posted image user posted image user posted image user posted image
ps.a ogroman pojubac za moju buhlicu koja vam je sve prenela i sto je uvek tu kad mi zatreba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2010, 11:26

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

pahuljice draga user posted image bitno da ste ti i tvoja bebica dobro!!!!
Ljubim te i odmaraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

22.01.2010, 11:29

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Pahuljice najvaznije je da ste i beba i ti ok.Samo bez sekiracije,odmaraj i cuvaj svoju mrvicu!Kisssssssss

clock-img

22.01.2010, 11:30

clock-img

lence

pencil-img

788

IZVORNA PORUKA: pahulja76

srculence kuca, beba lepo napreduje.... sve je super

Jupiii  za srculence!!!

user posted image user posted image user posted image

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

clock-img

22.01.2010, 11:31

clock-img

2002m

pencil-img

2595

user posted image user posted image user posted image Samo kada ste dobrouser posted image . user posted image  

clock-img

22.01.2010, 11:32

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

cuvamo se i puno vas user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.02.2010, 15:14

clock-img

Nensy11

pencil-img

2

Zdravo svima. Nova sam na forumu i prvi put sam trudna. Usla sam u 6. nedelju i do pre par dana nisam imala nikakve simptome trudnoce. Pre dva dana sam se igrala sa decom od prijatelja i bila malo vise fizicki aktivna...tada mi je pocelo krvarenje koje je prvo bilo kolicinski izuzetno malo i tamno da bi se u toku noci pojacalo i postalo crveno, sve to je pratio i intenzivan bol u stomaku. Pozvala sam doktora koji me je iskritikovao i naredio da lezim do sledeceg ultrazvuka (bila sam na prvom 5.2. i sve je bilo apsolutno normalno) koji ce, nadam se, biti sutra. Zanima me da li je neko imao slicno iskustvo, da li se na kraju dobro zavrsilo? Ja se plasim pomisli da mogu da izgubim dete zbog moje gluposti.
p.s. Doktor mi je prepisao Utrogestan vaginalete i folnu kiselinu i na prvom pregledu je rekao da mogu da nastavim sa normalnim aktivnostima bez potrebe da mirujem.

clock-img

08.02.2010, 15:20

clock-img

engimengi

pencil-img

580

Dobrodosla nensy!!
Ima nas puno ovde kojima se to desilo i sve se lepo zavrsilo!!Samo ti koristi utrogestan i miruj sto vise!I kod dr.-a sto pre,da vidis bebicu da budes mirna!!

clock-img

08.02.2010, 15:23

clock-img

Verus

pencil-img

11942

nensy, samo miruj, Uopste ne znaci da se to desilo zato sto si se ti sa njima igrala...ja sam doduse radila, pa sam krvarila 3 ili 4 puta u ovoj trudnoci, zadnji put u 16oj nedelji, i cak sa par komadica ugrusane krvi....i evo sada sam u 31oj nedelji.  Nastavi sa lekovima i odmaraj, miruj, ako vec ne moras raditi....Ako ti se jaki bolovi nastave zovi opet dr...

clock-img

08.02.2010, 15:32

clock-img

Nensy11

pencil-img

2

Hvala vam puno na podrsci, jako mi znaci vase misljenje...nemam ni jednu drugaricu koja je prolazila kroz ovo a roditelji koji su mi inace najveca podrska su na putu... Hvala vam jos jednom! :)

clock-img

15.02.2010, 12:58

clock-img

ANGY

pencil-img

29

Malopre sam primetila roze sekret.Zvala dr i povecala dozu Utrogestana.Iscitala sam sve vase poruke ali mi nije nimalo lakse,jer su se prethodne 2 trudnoce kobno zavrsile.Mozda to ne bi trebalo da pisem ovde,da vas plasim dodatno ali poludecu vise od brige!user posted image user posted image

clock-img

15.02.2010, 13:03

clock-img

sunčica

pencil-img

72

ćao svima!
nemoj se brinuti i meni je tako bilo, čak sam imala i tamno braon, bio je hematom, pila sam utogestan do 5 mjeseca, 3 mjeseca sam imala ta povremena krvarenja. samo se opusti i što više se odmaraj.

clock-img

15.02.2010, 13:31

clock-img

ANGY

pencil-img

29

Hvala,Sunci!Javljam se

clock-img

15.02.2010, 19:36

clock-img

ANGY

pencil-img

29

Prokrvarilauser posted image user posted image

clock-img

15.02.2010, 19:39

clock-img

dunja RR

pencil-img

30440

Mila kada ideš kod dr-a?

clock-img

15.02.2010, 21:29

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: ANGY

Prokrvarilauser posted image user posted image

user posted image user posted image

clock-img

15.02.2010, 22:39

clock-img

Verus

pencil-img

11942

angy miruj i koristi progesteron!  Ne mora biti ono najgore, ja sam 4 puta imala krvarenje, zadnje u 16oj nedelji..a eto, skoro citam da nekada takve trudnoce zavrse sa preranim porodjajem, tako da se cuvaj do kraja...