IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun
Jao sa tim izmisljanjem sta ce obuci nekad poludim. Sad sama otvori orman pa razgleda , sta ce danas obuci, ali za vrtic joj uglavnom Ja biram jer njene komb. su ubitacne.
Vec par dana nosa neku staru majcu po kuci jer ima leptirice na njoj, kad sam je juce bacila na pranje placuci je otisla u vrtic, i naravno cim je dosla iz vrtica pitala je jeli suva, odmah je obukla... i sinoc kad je skinula kaze nemoj molim te da je peres danas [sm=smiley36.gif
Anck, nasmeja me posteno
Ovo me potseti na moju sestricinu u tom periodu, pa sestra je ludela od nje... narocito zimi, jer mala nije htela kod kuce da nosi pantalone vec samo suknje i haljinice!
Moja Joksi se nocas budila, rekla bih da joj smeta nosic... ovde kod mojih imamo TA pec a tamo smo imali centralno grejanje, pa mislim da joj je od suvog vazduha ili prasina od peci, ne znam
Inace, sinoc se dopisujem sa mm i on mi salje fotke bebe (par koji zivi kod njegovih u kuci), bilo je 22:30h i ja ga pitam: pa ta beba ne spava (starija je od nase bebe dve nedelje), kaze on: pa ne spava... Onda ga pitam da li puse u prisustvu bebe (jer znam kakva je frka ispala kada sam zabranila pusenje u kuci kod nas), on meni napise: oni puse, ali ja izadjem napolje... i oni kazu da njihovoj bebi ne smetaju cigarete
Super sto je njima beba rekla da joj ne smetaju... eto, mozda i nasoj ne smetaju ali ne zna da nam kaze!