Drage mamike, ja sam koma... Bebac se budio prvo oko 3, pa u 4 i 30, pa u 6... Izgleda su krenule 5-ice jer sve ostale zubice ima i bas jako balavi ovih dana... Kad bi mi neko usao u kucu pao bi u nesvest... Jutros dok sam ih spremala za vrtic okrenuli su kucu naopacke, ne znam odakle da krenem... Ajd sto su kreveti razbucani, svi, po podu odece, bojica, knjiga, autica, papira, flomastera, kocaka raznih vrsta..... Uf... A sinoc su sve lepo pokupili, ne mogu da kazem da nisu, ali brate mili, evo sve su rasturili jutros, talibani mali. Bas me mrzi da rasklanjam, a moracu, da ne gazim preko svega. Odoh jos jedan caj da skuvam da razbistrim glavu. Pozdrav svima, bolesni da ozdrave brzo. Samo da kazem - unazad godinu dana kako su mi deca na homeopatiji i svi u kolektivu, nismo imali nijednu upalu grla niti temp vecu od 38 koja je uvek bila virusna i trajala jedan dan, ovo potpisujem, i to kod malenog. Kod nas se desi prehlada, imali smo jedan laringitis, oba decaka po bronhitis, obojica po stomacni virus, a pritom su laringitis i bronhitisi prosli samo na inhalacije. Jedino je cerka na bol u uhu dobila antibiotik jer je ORL konstatovao da je uho crveno iako je bila skroz bez simptoma samo je jedan dan bolelo uho. Zenska je zadnju upalu grla imala pre dve godine...Pa kad citam ovo sto Jancica pise, nije mi dobro...I opet kazem - kome god se dete cesto razboljeva nek procita temu homeopatije i nek razmisli, s tim da priznajem jedino homeopate koji su pedijatri, iskljucivo. A ipak sam iz struke.. ljubim vas
< Poruku je uredio Torbica -- 4.2.2014 9:45:47 >