Doco, neke stvari ne mozes promeniti, a da se oko kuce i vesa nerviras, ne vredi... To ti je najbolje da odvojis koliko mozes dok spava, da li danju ili uvece, kako god. Za kuvanje probaj isto uvece bar do pola, pa sutradan zavrsis. Mene kad neko pita zasto ne legnem ranije, hehe, ma da, a ja jos imam i drugih aktivnosti pored ovih kucevnih... Ponesto sasiti, poneke note nauciti, nesto procitati/napisati/nauciti. I jos provesti sa mm koliko toliko vremena. Nije lako dobro se organizovati ali nije ni nemoguce ako pretpostavis da imas 7 dana u nedelji i onda sebi kazes.... Jedan dan cu sa vesom da se druzim, jedan dan cu da drndam u kuhinji i pripremim za dva dana klopu, jedno vece je samo za mm.... i slicno. Ne mozemo sve sad i odmah i danas... I ja bih htela a ne mogu.. pa ljudi smo imamo ogranicenja.. A nekad mi se i ne radi, pa i ne radim...Isto, imam 53 kg, niko mi ne veruje da imam troje, ali eto, da se vratim opet bih isto. Uci ces u fazon, nemoj samo da se mnogo jedis, pogotovo oko ovih stvari, nije vredno, cuvaj se.
Da dopunim, za antibiotik mislim da nije bio potreban, no, svakako ne ispod 5 dana zbog rezistencije, optimum 7.
< Poruku je uredio Torbica -- 24.2.2014 13:24:57 >