cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 2/14 [chat]

clock-img

15.02.2014, 09:48

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Jutro,G jutros ustao sa Doromda malo odspavam,super se osjećam.Inače Dora i od zaove curice su pokupile od svekrve neku infekciju oka pa sad neke kapi koriste.Danas idemo gledati neki stan,kako bi bilo lijepo iseliti se iz ovog,samo da se riješimo ove ulice user posted image

clock-img

15.02.2014, 11:46

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Dobro jutro mame!Divan je dan!
Doco ovog jutra ja kasnim, ne zameri, kod mene je tako vikendom ali ako nije kasno sad bi mi legla jedna kafica.
Mm odveo Teodoru na folklor, Sara spava a ja slušam Balaševića i koristim ove minute da se opustim.
Nisam sve čitala, ali vidim da ima bolesnih i ja im želim brz oporavak,a vama mame želim lep dan. Odoh još malo da se opustim pa na spremanje ručka.user posted image

clock-img

15.02.2014, 12:35

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Nema vas mame, verovatno skitateuser posted image lepo je vreme i mi ćemo kad se Sara probudi.
Inače postala je jako teška po pitanju spavanja i uspavljivanja, ali sam pronašla način, kad hoću da se sama uspava pustim Balaševića i ona spava, baš je umiruje, imam disk gde su samo balade, tako da ŽIVEO BALAŠEVIĆ!!!
Odoh i ja da nešto još uradim!
Sve vas pozdravljam!

clock-img

15.02.2014, 12:41

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

mi nismo u skitnji,nesto sam neraspolozena pa nije do setnje

clock-img

15.02.2014, 15:23

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Dobar dan drage RR mame...mi smo ovih dana svi bili bolesni i to na smenu...prvo najmlađi sin,pa onda najstarija deviojčica pa srednji sin,onda ja a onda opet najmlađi sin sa istim simptomima koje je već imao.A na poslu već nekoliko dana radim sama jer mi koleginica menja neku drugu koleginicu,pa sam baš pala sa nogu od posla i ostala sam bez glasauser posted image među 23 dece ja se uopšte više i ne čujemuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

15.02.2014, 16:57

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Dobar dan....iva i ja sad mlo podigle noge,bile napolju,setale,uzivale...sinoc sam bila na rodjendanu pa sam zaglavila,jedva cekam da legnem veceras...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

15.02.2014, 17:29

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

zdravo drustvance,ja dobila ,tacno je nervoza bila zbog pms,posto u januaru nisam imala,mislila sam da ce me preskociti i ovaj mesec,ali nije ,dobro je sad mi je lakse user posted image

clock-img

15.02.2014, 21:48

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Cao mamike, ja sam bila ceo dan na Treningu roditeljskih vestina, pozitivna disciplina, prenecu utiske u temi, pre pre predobro mi je bilo i leglo. Od 10-16 i 30. Masala. Tajo je ceo dan bio sa decicom u dvoristu, kaze da su bili sjajni, zabavljala se deca dok je on nesto radio napolju. Cerka mi je kod kumice otisla na spavanje pa mi je cudno, ovo dvoje, opustencija. Ljubac svima

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

15.02.2014, 22:11

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dobro vece mame. Ja sam spala s nogu danas i to je iskreno blag izraz. Veceras mi dolazi moj Misko. Jedva cekam da mi dodje bas mi sad vec nedostaje.

Ja sam sad ispeglala Miskov ves tako da mi ostao jos moj, to je sutra uvece na redu. Guzu sam ostavila kod mojih dok sam u gradu i jako mi je nedostajala a i ja njoj, strasno se obradovala kad me je videla, toliko se smejala i onda je jos jadna pocela da place, pa me mazila pa je danas bila nevidjena dobrica. Srce me je zabolelo sto sam bila par sati bez nje iskreno. Ona sad vec i kapira kad cu ja nju ostaviti kod babe i dede i krene da place, ma sve radimo da je zaokupimo ali zna sronja sta sledi. Sad mi ove masaze prisele sto mi mama uplatila.

Inace izgleda imamo problem sa kakenjem van kuce. Ona nece da kaki osim kuci na svojoj nosi. Ima nosu i kod babe i dede ali tamo nece da obavi. Ono pre neki dan kad smo bili van kuce ceo dan nije kakila. Isto i juce tek uvece kad smo stigle kuci onda je kakila a danas sam je stavila na nosu cim smo dosle kuci i odmah je obavila sta ima. Ne znam kako sad to da regulisem. Mislim nije dobro da se suzdrzava.
Imate neku ideju?

clock-img

15.02.2014, 22:25

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Dobro veče mame...sinovi su zaspali samo još starija ćerka ne spava...M i Lj i ja imam problem sa najmlađim sinom koji već skoro godinu i po dana ide u vrtić ali tamo skoro nikad nije kakio osim možda u nekom slučaju kada je imao proliv...isto se dešava i kada idemo kod mojih u Užice mada tamo prođe po dva dana dok se prilagodi pa tek onda ,,odradi" šta treba

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

16.02.2014, 07:56

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

dobro jutro ,MM cekam te na kaficu user posted image
Ja legla sinoc rano ,Dora se komeskala oko pola jedan,pa ja odlucim da je presvucem i nahranim,medjutim ona povrati u mlazu ,ne bas sve ali onako obilnije,tacno je zeludac mucio,jutros je isto gurala flasicu rukama ali sam uspela da je nahranim nekako.
Mi danas popodne prelazimo kuci ,prvo idemo malo da skitamo pa posle rucka adio,kako prolete tri meseca user posted image

clock-img

16.02.2014, 11:30

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

Dobar dan! Bas je divan dan. Nas tri cemo kasnije u setnju.Sofiji se beli jedinica i bas su joj nateceni desni. Zato i trpa ruke u usta. Sad cu da stavim i Teodoru na spavanje i ja da dremnem ako mogu. Sinoc sam slabo spavala.Glava me je bolela.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

16.02.2014, 12:24

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dobar dan mame. Taja nam je konacno kuci ali je bas zakucao sa spavanjem jako je umoran. Ustao je oko pola 9 i evo od kad D spava i on isto a ja kuvam.

Isla sam do komsija po domace kravlje mleko. Videcemo da li ce to hteti da pije. Veceras je proba heheeh...Neko mi rekao da mogu da stavim na flasicu malo meda da bi uopste povukla. Tj ja bih stavila na pisak. Jel to ok?

Vikiveki bas su cudni malci. Mislila sam da su suvise mali da razmisljaju o takvim stvarima gde kake. Mislim i ja ne mogu nigde drugde osim kuci da obavljam to pa imam najstrasnijih problema sa zatvorom kad odem negde. Na moru mi se uzasno naduva stomak. Kao trudnica da sam svake godine. user posted image . Bicemo problem na Kopaoniku sad u martu kad odemo. Nem pojma videcemo.

Odoh. Pozdrav mame

clock-img

16.02.2014, 12:38

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

dobar dan mamice,mi smo se probudile u dva i vise nismo spavale,ja kao mrtva i izgledam a tako se i osjecam,jedva cekam sutra savjetovaliste da vidim sta oni kazu....desni su joj skroz bijele ali kontam ako je zubici pocinju mucit zasto ne muce i preko dana user posted image

clock-img

16.02.2014, 13:18

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

Emice tu nema pravila. Tako je i sa grcevima. Nekog muci preko dana, a nocu mirno spava. I obrnuto. Inace noc je uvek problematicna.
Cekam da se probude ove dve moje smizle, pa da idemo u setnju. I ja sam dremnula.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

16.02.2014, 17:17

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

zdravo ,mi presle u mm kucu,dva auta puna stvari,sve sam stigla da raspakujem i slozim,mojima bas bilo zao navikli se na nas,sta ces muka ceo zivot se samo seljakam,mada nismo otisli daleko zivimo mi bas blizu al eto nismo sa njima po ceo dan ,nadam se samo da Dora nece primetiti razliku user posted image

clock-img

16.02.2014, 20:38

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Hajte mame kad budete imale vremena pogledajte temu Nezgodni udarci i padovi. Danas je bio tako lep dan i puno smo se nasetale i na kraju haos.

Jako sam potresena da sad opet pisem ovde sta se desilo. Ali mi treba pomoc i odgovori na pitanja. Brinem se.

Hvala

clock-img

17.02.2014, 07:45

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Dobro jutro mame, može liuser posted image
Mi smo juče imali goste ceo dan tako da nisam stigla da kuckam, ali evo me Doco, skuvala sam kafu pa te čekam.
Danas ćemo opet imati goste, a prvo ćemo u jednu lepu šetnju, do Ade možda, da iskoristimo to što nam je blizu.!
Želim vam lep dan i sve vasuser posted image

clock-img

17.02.2014, 07:51

clock-img

majared

pencil-img

1565

Mi smo juce proveli divan dan. Bili smo kod mojih, ja stigla da odem kod kozmeticarke, malisa uzivao sa sestrinom decom, babom i dedom. Danas imam dogovor sa drugaricom da odemo na kej da kafenisemo. Divnooooooooo stiglo prolece

clock-img

17.02.2014, 08:20

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Dobro jutro i od nas,evo mi smo nesto malo poranili danas,doruckovali i sada se mazuljimo po krevetu...mm na poslu ,a mi smisljamo sta cemo i gde cemo danas...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

17.02.2014, 08:45

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

dobro jutro
Dobro smo prosli Dora je lepo spava,primecuje razliku ali nije se bunila
MM hvala za kaficu user posted image

clock-img

17.02.2014, 08:59

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

dobro jutro i od nas..mi cijelo jutro zovemo pedijatra da vidimo ima li danas ijedan slobodan termin ali nikako da se javi. Dora počela puno kašljati i nosić je skroz zatvoren,jedva diše.sad razmišljam da li da idemo u savjetovalište ili da ipak čekamo na doktora.uživajte u početku nove sedmice

clock-img

17.02.2014, 11:56

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Dobar dan drugarice i drugari user posted image
divno vreme pa se slabo piskara ovde.

Bebani sam u petak radila analize krvi i urina, ma sve je u redu... Kako mi je laknulo nemate pojma. Odnela sam dr samo nalaze jer trenutno nemam auto a rezultati su morali da se cekaju sat vremena, pa sam mamu i bebu poslala kuci a ja to obavila. Dr kaze da je sve u redu ali da ipak i nju dovedem da je izmeri u toku sledece nedelje. Ok, otici cemo (samo se pitam da li ce i to merenje da naplati) ali dosta je vise, eto..bebi je sve ok a to sto ne dobija po Kg mesecno i nije nikada ja ne mogu da promenim.

E sada, ona i dalje kako po tri cetiri puta na dan, desi se da se i u toku noci ukaki... i iz kake moze da se vidi sta je jela tacno tog dana, pretpostavljam da je to normalno, jer joj dajem samo kuvano. Videcu kako ce biti dalje. Nikada nije imala problema sa neredovnom stolicom.

Srce malo, kako je plakala kada je bocnula sestra... U stvari, nije plakala... Ona nikada i ne place (sem kada se uplasi, ili udari user posted image ) vise je jecala...

Drkristal, nisam te ispratila sta je bilo sa tvojoj bebanom i onim bljuckanjem. Kakva je sada situacija?

Pozdravcic za sve user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

17.02.2014, 13:17

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Odemo Dora i ja u savjetovalište kad ono zatvoreno na vratima piše da rade sledeći ponedeljak i ja ljuta što su na internet stavili pogrešno i dodjem kući i još jednom provjerim kad i tu piše sledeći ponedeljak,gdje li mi je glava bila.Konačno dobijem pedijatra i kaže nema potrebe da je dovodim na pregled,kao nije to ništa što kašlje ali da navratim po neke kapi za nosić da bar može spavati,nije ni čudo što se razbolila po ovako blesavom vremenu user posted image

clock-img

17.02.2014, 16:10

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

IVAMARK nije kod nas toliko bljuckanje problem koliko podrigivanje,stucanje i povremeno vristanje tokom jela,cekam jos koji dan pa uvodim pahuljice i ostale kasice
EMICE idi u temu zapusen nosic TORBI je u sve objasnila sta da radis,zena je stvarno ekspert za te stvari ,nista ne kapaj u nos jer neces resiti problem