cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 2/14 [chat]

clock-img

14.02.2014, 09:01

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

Dobro jutro! Sofija pevacica je budna. Ceo dan pevusi kako ona ume. user posted image
Doco nama se to desava sa Sofijom. Njoj krene mleko kroz nos i sva se mukica izbezumi.user posted image
Moram danas da rascistim Teodorinu sobu. Ima svakakvog krsa. Zato sto ona ide po kuci i samo neke gluposti skuplja. Mozd kasnije odem sa Sofijom u set_nju.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 14.2.2014 9:02:58 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

14.02.2014, 09:04

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Cao mame! Kad pre petak?!
Doco, nadam se da ces resiti brzo, sa uvodjenjem hrane. Sad ce ona za koji dan 4 meseca.. Nego, meni je srednje dete jedan dan imalo takvo ponasanje koje opisujes bas u tom periodu, i posto je balavio, isti dan sam kupila cilibarsku ogrlicu i stalo kao rukom odneseno. A bas sam se prepala, secam se da sam zvala pedijatra da pitam koliko dugo beba sme da ne jede? Jer nije hteo ni siku, ni na kasicicu ni na flasicu... Pedijatar rece - ne brinita, jesce kad ogladni, i 5 sati da ne jede, to je ok... Joooj, a meni je to sve bilo uh. Nepuna 4 meseca. Taj jedan dan i nikad vise....hvala Bogu. Mislim, ne mora da ima veze sa vama, hocu samo da kazem, strasan detektiv moras biti, svaka mama...
Moram danas da budem vredna, ljubim vas sve

< Poruku je uredio Torbica -- 14.2.2014 9:16:38 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

14.02.2014, 09:08

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

zvala sam pedijatra,da sacekam sedam dana da Dora napuni 4 meseca i da pocnem sa cvrstom ishranom,ako bude problemi ovih dana da je dovedem na pregled

clock-img

14.02.2014, 09:32

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Jutro mamice,Srećan vam dan zaljibljenih user posted image
I moja je Dora povraćala dva mjeseca na svaki pokret koji napravi,išle smo svake sedmice pedijatru i govorio da to nije ništa sve dok ne plače od bolova kad povraća,kao u tom slučaju je muči kiselina i za to daje neke kapi,a izlazilo je u mlazovima..

clock-img

14.02.2014, 11:15

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

TORBI muka je sto ona trazi da jede a onda vristi ,nii hoce da sisa niti flasicu,ne mogu da vam opisem koliko strasno izgleda to vristanjevidi se da je boli,naidje tako par dana ,pa onda se primiri,samo sto je svaka akutizacija gora od predhodne i bljuckanje se pojaca,necu vise da idem u off moracu da pisem u temi ger

clock-img

14.02.2014, 11:52

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Zdravo mameuser posted image

Doco, nadam se da cete resiti problem, user posted image malo...

Moja bebana je ... hm, dobro. Kaki po tri, cetiri puta na dan. Nocas je kakila u jedan, pa jutros jos jednom. Kao da malo bolje vari, ali se i dalje vidi sta iskaki...jutros npr. zitarice od vecere i banana (koju je uzinala popodne). Danas idemo u laboratoriju i kod dr na kontrolu i ako nalazi budu ok (a nadam se iskreno da hoce, nema da brinem).

Sinoc mi sestra javlja da su njenom malom izasle boginje, a on je spavao kod nas pre dva, tri dana... sada cekam da prodje inkubacija pa da vidim da li je Joka pokupila i to, lepo me jeza hvata od svega toga.

A glava me boli od sinoc, uh....

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

14.02.2014, 12:22

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Zdravo mame user posted image
Meni je Vuk celu noc povracao i jutros 2 putauser posted image vodila sam ga kod dr i uradili smo kks, crp i urin. Oko 15h bice gotovi nalazi pa ponovo kod dr.
Gledala je da nije slepo crevo u pitanju i kaze da nije. Videcemo:-(
Samo da ne predje na Kostu, e to bi me dokrajcilo a u ponedeljak treba da primi vakcinu koju je trebao pre mesec dana.
Svi mucimo neku muku user posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 14.2.2014 12:23:16 >

clock-img

14.02.2014, 12:26

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Moja guza spava ja pravim rucak.

Juce od sve te silne frke ja i zaboravila da sam dobila kaznu za brzu voznju. Ne smem ni mm da kazem iskreno. Jao 5000 odlepicu. Ma nek mi uzmu dozvolu nek me kazne. Boli me vise briga nisu normalni.

eto koliko je sve to nebitno. Samo da mi D bude dobro. Vidim kad se zamori krene da šepa. Ne znam sta je u pitanju. Bas se brinem. Vesela je i sve ali me brine to šepanje kad se umori. Da joj kupim druge cipele? Sta kazete? mislim nije ona jos prerasla ove ali sad nesto mislim mozda ipak trebaju nove????

Jao bas svi neku muku mucimo. Nadam se da ce malci biti dobro.

Adulence nadam se da ce Iva krenuti da rucka u vrticu jeste da nije neka hrana ali ipak je dugo za bebce da jede po toliko sati.

Odoh da mi ne zagori rucak. Kuvarice manje zbori da ti rucak ne zagori

clock-img

14.02.2014, 12:39

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

MiLj, imamo temu Pitajte fizioterapeuta pa postavi pitanje i brzo će Snežana odgovoriti.

KLIK

< Poruku je uredio Ana RR -- 14.2.2014 12:48:19 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

14.02.2014, 12:47

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

hvala Ana

clock-img

14.02.2014, 13:44

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ljisho, ja sam nedavno platila kaznu, uhvatili su me na 61 km!!! user posted image Maaa, sekund, nesto sam se zamislila i cap...
Rucak u rerni, sad cu po decicu pa da vikend pocne! Danas hocu da se izigramo jer sutra skitam pa ih cuva mm.
Ljub

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

14.02.2014, 14:35

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Evo i ja odoh po moju zvrcu,pa posle idemo zajedno u salon da se mama isfenira,veceras idem na rodjendan,a mm cuva Ivu...kod nas evo neka kiaica...fuuukjjjj

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

14.02.2014, 15:18

clock-img

jocajaca

pencil-img

404

Cao! Ja vas redone citav na ovoj tempi ali nikako da vam se pridružim.
Kad ste kod this kazni meni jutros poštar donese kazni, pošto je auto registry an one mene ali je muž vozio I a krv da mu popijem, uhvatila ga kamera, ograničenje 50 a on vozio 80 user posted image .
A ja danas prvi put od kad sam se porodila(skoro 3 mj) otišla kod kozmetičarke na depilaciju i čupanje obrva I zadržala se pola sata i lijepo sam se pojela od griže savjesti što sam dijete ostavila. I poslije razmišljam mi żene smo stvarno blentave.
.

clock-img

14.02.2014, 20:10

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

blentave?slažem se...i ja tako, ostavim je pa razmišljam,al ne zivkam, uzdržavam se

clock-img

14.02.2014, 20:57

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Blentave - Blesave user posted image

clock-img

14.02.2014, 22:20

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Zdravo mame user posted image
Meni je Vuk celu noc povracao i jutros 2 putauser posted image vodila sam ga kod dr i uradili smo kks, crp i urin. Oko 15h bice gotovi nalazi pa ponovo kod dr.
Gledala je da nije slepo crevo u pitanju i kaze da nije. Videcemo:-(
Samo da ne predje na Kostu, e to bi me dokrajcilo a u ponedeljak treba da primi vakcinu koju je trebao pre mesec dana.
Svi mucimo neku muku user posted image

Mnogo je gore nego sto sam mislila.
CRP 22, suk 7, leukociti isto poviseni, urin dosta soli i malo bakterija a krajnici su katastrofa, bukvalno se raspadaju i zbog njih ima zadah. Kaze dr. kao da na krajnicima ima jos po jedan. Trebao je da prima boce ali smo ipak uzeli sirup( zao mi je jos i da ga bockaju) pancef 6,5 ml 10 dana. U ponedeljak ponovo vadimo kks,suk, urin i crp.
Najbitnije je da vise nije povracao. U poslednjih par dana mnogo ima dece sa istim ovim simptomima. A pre par dana saljem mm poruku vreme je lepo ali user posted image vec vidim temperaturu kod Vuka.

clock-img

14.02.2014, 22:32

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dijana trebala si uzeti boce. Brze ce proci. Ovako cete se samo duze patiti. A to da li ce boca boleti zavisi od sestrine ruke i od praga boli deteta.Ja sam kao dete uvek molila da me bockaju jer sam strasnu muku mucila sa krajnicima i molila sam uvek da mi da bocu tetka Sneza (sestra u ambulanti).

Vece mirno tece. Ja ispeglala Dunjin ves. Ona fino spava. E sad vidicemo kakva ce biti noc. MM mi dolazi tek sutra uvece a vidim ovde nema mama sigurno su ih muzevi izveli u izlazakuser posted image

Pozdrav

clock-img

14.02.2014, 22:35

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Joj Dijo user posted image pa gde sad i to.. mukica.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

14.02.2014, 22:36

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Upravu si, posle sam i ja tako razmisljala ali sada je gotovo.
kada se samo setim koliko sam ja boca primila i nista mi ne hvali.
I mi smo trebali da se druzimo sami ali neda seuser posted image

clock-img

14.02.2014, 22:38

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Anci nemam pojma. Imam osecaj da su Marko i Vuk jedini koji ama bas svaki virus pokupe. Nema sanse da njih nesto zaobidjeuser posted image
Kako je Marko ?

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 14.2.2014 22:39:26 >

clock-img

14.02.2014, 22:41

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

Dijana nama se sve desava na smenuuser posted image Samo da se mnogo ne muci i da Kosta bude zdrav.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

14.02.2014, 22:54

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Anci nemam pojma. Imam osecaj da su Marko i Vuk jedini koji ama bas svaki virus pokupe. Nema sanse da njih nesto zaobidjeuser posted image
Kako je Marko ?

Joj da znaš user posted image a valjda će očvrsnuti.. Dobro je Maki, prolaze boginje, ima jednu na preponi koja nikako da se sasuši, baš je na pregibu pa je nezgodno. One na guzi su bile najgore, po celu noć je kukao da ga svrbi guza. I u pricipu ih je dosta imao, puno čelo, oko nosa, brada, vrat, leđa najviše, jedna do druge, ali čini mi se da je prošlo mnogo, mnogo bolje nego što sam očekivala, bez temperature pre svega.

clock-img

15.02.2014, 06:50

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dobro jutro mame. Posto je mm ostao na terenu ja ustala u 5 i nalozila vatru. Pila kaficu i evo paprikas je skoro vec pri kraju. Dunjica mi se sad probudila. Sve moram da zavrsim do 9 jer onda nosim Dunju kod mojih ja opet idem na one masazeuser posted image a gledacu i da odrzim jedan il dva casa da mogu da platim kaznuuser posted image . Izem ti kaznu.

U svakom slucaju smo Dunjica i ja vrednice. Malo se brinem za nju glasic joj zvuci kao promukao al ajd jutro je pa dok ne razradi glasne zice. Dok ne krene da vriska i prica nesto po njenom.

Pozdrav.

ps:divno je suncano jutro

clock-img

15.02.2014, 08:05

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

Dobro jutro
MM moze li kafica user posted image
MISHO prava vrednica user posted image
I kod nas suncano ,inace nsam rekla mi se sutra vracamo kuci,mislim u muzevljevu kucu,dosta smo ovde bili tri meseca,sad da budemo malo sami
Dora je bolje jutros,cak je i sisala ,nije se bunila

clock-img

15.02.2014, 08:38

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

kafica...danas na masažu...radujem se lepom vremenu, kao da imam više snage za sve