cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 2/14 [chat]

clock-img

12.02.2014, 21:35

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Moram ovo podjelt sa vama,krenula ja da sredim nokte i odem po odstranjivač laka i nema ga,pretražim cjeli stan i nema i onda skontam da ga držim u ruci,ovo je strašno šta mi je ne spavanje uradilo user posted image ....laku nooooć

clock-img

13.02.2014, 06:08

clock-img

majared

pencil-img

1565

dobro jutro mamike,
ja ustala da pustim masinu za ves i da popijem kafu na miru. Onaj moj indijanac juce je bio nemoguc, poceo je da otvara fioke, sta ce da radi za par meseciuser posted image . Juce smo mm i ja zaspali cim smo ga spremili u krevet, verovatno i pre njega.

clock-img

13.02.2014, 06:32

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Dobro jutro mamike....nisam cesto na ovoj temi ali vas redovno citam,nemam ni sta pametno da napisem pa da vas ne smaram..zelim vam lep dan nakon ovog kisnog jutrauser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

13.02.2014, 07:05

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Dobro jutro mamike,mm sr sprema za posao,a ja jos malo leskarim,pa cu da pakujem Ivu za jaslice i fa je odvedem,u povratku cu na pijacu da svratim,da pristavim rucak pa na ucenje..

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

13.02.2014, 07:43

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Dobro jutro mamikeuser posted image
Ja i Sara ustale, ispratile tatu na posao a seku u vrtić i sad gledamo crtaće. Još malo ću joj dati doručak pa krećemo u jaslice posle pauze od skoro dve nedelje, nadam se da će dobro proći.
Adulenceuser posted image sve stižeš.
Šerpice pa gde si ti? Fali ovde još neki jarac!
Doco nemoj da kasniš! Evo jurim te već drugo jutrouser posted image
Dan je lep i nema vetra, super za šetnju.
Meni posle dva meseca napokon stiže nova mašina za veš, jedva čekam da je uključim, puna mi je korpa veša.
Želim vam lep dan!

clock-img

13.02.2014, 08:35

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

crko mi lap top
pisem sa tel pa ce biti konfuzno
MM tu sam ja nego eto nezgoda sa tehnikom
ANCI uzela mi je koleginica potvrdu, hvala ti u svakom slucaju
idem da predam danas konacno i da umalo da zaboravim DOBRO JUTRO

clock-img

13.02.2014, 14:09

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja sredila stan i spremila ručak/večeru i počele se spremat da odemo kod zaove kad vani poče oluja a jutros sunce bilo tako da ostajemo kući.....ljubac od Dore i mene za vas i vaše bebice

clock-img

13.02.2014, 14:15

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Gde ste devojke....evo ja sada zavrsila sve sto sam imala,ali nisam ucila...piiiihhhh....evo sada krecem po zvrcu u vrtic,nadam se da je bila dobra i spavala...ljubim vas...

clock-img

13.02.2014, 15:07

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

proradila ova moja opaka masina user posted image
EMICE nase cere imaju isti nadimak user posted image
Predala sam dokumenta KONACNO mada znam da nema nista od toga user posted image

clock-img

13.02.2014, 15:25

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Hehe da,nekako mi je ljepše Dora nego Tea user posted image

clock-img

13.02.2014, 18:44

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

Adulence,kažu da valja početi nešto raditi sredom, da bi bilo uspešno, tako da imaš još par dana foreuser posted image

clock-img

13.02.2014, 19:18

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Zene neznam gdje da postavim pitanje.Naime, svrco mi je vec danima imao vatru.Viroza.Varirala mu je zmedju 39.5, pa onda zadnjih par dana do 37.7 nije prelazila dalje.Danas bili na kontrolu kaze sve ok, viroza prolazi.Nije imao vatru od sinoc.Medjutim cijeli dan sam ga pipala po celu i nije mi se cinilo da ima.Sad prije nekoliko mu izmjerim 34.3????? Oladila sam se malo je rec, pa sam odmah uzela po menu da citam o toj niskoj temp.Pise da je to normalno da djeci pogotovo posle virusa i temperature se pojavi tolika temperatura.I da dijete treba da tada popije topli caj ili nesto toplo.Dam mu ja caj i posle mjerim vatru i ona bude 35.5. Mjerim opet malo kasnije opet manja 34.4 ????
Jel ima ko savjet ?? Da zovem dr.??? On se normalno ponasa igra itd..

Moj maji bubicicak 08.10.2010

clock-img

13.02.2014, 19:28

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Tajci, samo topli cajevi i privij ga malo uz sebe. Jeste, desava se kod deca koja su bila pod antibioticima i imala visoku T. Nije nista opasno. Videla sto putauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

13.02.2014, 19:41

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Pije stalno tople cajeve, a i evo igra se privijem ga pa se mazimo ali bas se nesto prepadoh.Hvala Verka user posted image

clock-img

13.02.2014, 19:42

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

tajči kako se inače ponaša? da li lepo jede, da li je živahan... Ako ti se učini sumnjivo ti bolje zovi dr, a ako misliš da se dete notmalno ponaša saqčekaj do jutra

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

13.02.2014, 20:03

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Ovih dana je bio sav bzv slomila ga varta uzasno, ali juce i danas je ok i lijepo jede..Sasvim normalno ponasanje.

clock-img

13.02.2014, 21:05

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

sutra definitivno idem do pedijatra da vidim kako ide uvodjenje kasica,veceras je Dora prvo bljucnula mleko koje je jela pre 4 sata,a nakon toga se jasno culo kako joj se hrana vraca u jednjak i onda je krenula vriska,dete mi se bukvalno zacenjivalo i izvijalo u luk,uz to kad krene da povuce na flasicu proguta i onda se sva strese siri rukice izvija i vrisne,ma ger u najavi ,ovo je vec 100 put samo sto sam odlagala jer ne povraca i lepo napreduje ali vise nema cekanja necu da se dete muci,kada je zaspala izmorena uspela sam da joj uvalim flasicu pa je popila 130 i onda se razbudila i nije htela vise,posle je stucala dobrih 40 minuta i tek sad zaspala,nadam se da nocas nece biti problema , a da da sisa nece nikako verovatno jj taj polozaj ne odgovara

clock-img

13.02.2014, 22:13

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Mame danas je nama bio lud dan.

Dunja i ja ustale, obavile dorucak, nosu, i krenule na put. Ja imala zakazano kod ginekologa pa sam je ostavila kod svoje svekrve da je cuva za to vreme. Super je bila, zvrndala napolju ma nije stajala. Zaspala opet za stolom od umora, odspavala i nastavila da zvrnda. Onda smo bili kod sestrica od mm i on ima malog klinca od tri godine. I Dunja se lepo igrala sa njim, on je malo divlji ali je sve ok proslo. Sela nas dve u kola i ja kao treba da idem u kozmeticki salon na one masaze sto mi mama uplatila kad nije proslo pet minuta kako sam je ostavila kod mojih roditelja mene zove tata i pita "STA JE SA TVOJIM DETETOM" a ja u šoku. Nem pojma na sta misli. Kaze mi tata Dunja šepa. Ja se vratila nazad kod mojih u roku od odmah kad ona stvarno šepa. Nista ajd odosmo mi kod lekara i stigli mi oko 4 popodne i cekali do 6, guzva uzas. Dr nas poslala u deciju bolnicu na hirurgiju. Otisli tamo cekali UZ kukova, sve ok, Dunja se prosetala pred doktorom kad i dalje šepa. Kaze dr ajte vi na rendgen. Ko u inat tehnicar u sali i cekamo ga. Dunja vec gladna nervozna spava joj se i ja sta cu dam joj da siku u 10 do 8 i ona zadzonja meni u krilu sva jadna premorena. Dosao tehnicar u pola 9 i ajd da Dunjici snime potkolenicu i stopalo, Dunja prespavala snimanje. Kaze tehnicar to nije u zivotu videla i da joj je Dunja slatkica kako spava. Na snimcima sve ok. Dr je jos jednom prepipao a moja D se ne budi da je nesto boli. Spava frajla sve vreme. I kaze dr ako bude i dalje šepala da dodjemo u utorak opet u bolnicu. Dosli kuci ma kakvo kupanje kakvi bakaraci, ja joj obukla pidzamu (otprilike je i to prespavala) i eno je sad spava u krevecu. Nemam pojma sta se desilo. Verovatno je izvrnula nogicu ali posto je bilo vruce nije se obazirala i nastavila da zvrnda, nakon 45 min u kolima joj se valjda nogica ohladila pa je pocela da šepa kod mojih.

Ja sam crkla od silnog cekanja kod lekara. Ali necu jos da spavam da vidim hoce li mi se buditi.

I tako eto ludilo danas. Nisam ni nahranila Zucu i Lakija, jadnici. Ostadose gladni. Mm jos nije dosao kuci.

Bas mi je zao moje micike. user posted image

clock-img

13.02.2014, 22:30

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

Vi ste baš imale buran dan. Da je nešto ozbiljno ne bi ona dremkala, da je nije nažuljala patikica ili je možda u igri zakačila nogicu?
Doco,možda Dori ne prija vise to ves.mleko koje joj daješ, verovatno se i naguta vazduha dok jede

clock-img

13.02.2014, 22:34

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Joj Doco.. user posted image
Mtajcice, samo ti njega lepo ususkaj, ugrejace se, ne brini.
Ljisho, nemoj da se jedis, vazno da su nalazi dobri.
Ja ne stižem baš mnogo da pišem, stalno u pokretu, ljubim

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

13.02.2014, 22:47

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Nemam pojma sta se desilo. Pitao me doktor kako je doslo do povrede i ja mu kazem nemam pojma cuvala ju je baba dobar deo dana a baba kaze da je sve bilo super. I ja rekoh ne bi valjda baba slagala a dr me pogledao i nasmejao se user posted image . A ne verujem da bi zena precutala da je pala nezgodno ili bilo sta. Ne znam nisam pametna.

I ja sam isto rekla mojim da sigurno ne bi spavala da je boli. Drekala bi. MAda je moja Dunja heroj kako kaze moja mama da je na mene. Nikad se ona ne zali. Kad je imala temperaturu preko 39 ona je i tad bila vesela. Kaze mama da sam i ja bila takva. Nista zene ne budi se. Odoh ja u krevet. Premorena sam iskreno pa se bojim da cu cvrsto zaspati i da je necu cuti ako se bude budila.

clock-img

13.02.2014, 22:53

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Misho, budices se garant, na svaki njen sum, ne brini, begaj i odmori. Sad cu i ja...
Sama sam, mm je kod kolege, projektuju nesto, tj proveravaju.. Sad cu klincima da spremim sta da obuku ujutro i fajront sam, ljubim

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

14.02.2014, 07:22

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Dobro jutro mame, jel možeuser posted image
Sara spava, još malo pa buđenje i spremanje za jaslice, inače, juče je bilo ok, malo je plakala kad sam je ostavila ali se brzo smirila. Videćemo kako će biti danas.
Doco, Emice, moja starija ćerkica se zove Teodora i kad je bila manja mi smo je zvali Dora, nekako nam je to bilo lepo i mislila sam da će taj nadimak da ostane, ali onda je krenula u vrtić i svi su je zvali Tea, tako je i sadauser posted image Neka su samo zdravi i srećni.
Doco možda joj ne odgovara mleko koje pije, ali ipak najbolje da pitaš pedijatra. Što se kašica tiče, kad bude imala puna četiri meseca možeš da počneš sa pirinčanim kašicama i jabukom, mislim da će ti i pedijatar reći to isto s obzirom na to da Dora pije adaptirano mleko. Nego ajde na kaficuuser posted image
Ljišo javi kako je Dunji nogica od jutros.
Odoh da popijem kafu do kraja pa da se spremamo.
Srećan vam dan zaljubljenih i želim vam da ga provedete najelepše moguće sa onima koje volite!user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.02.2014, 08:44

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Dobro jutro....Iva u jaslicama i dalje nece da doruckuje tamo,ali sta da radim...inace ovako je super,spava rucak sav pojela...ja cekam koleginicu sa faxa da popijemo kafu i da malo ucimo...

clock-img

14.02.2014, 08:55

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

Dobro jutro user posted image
Nije mleko u pitanju jer bi onda bar htela da sisa,danas moram da je odvedem ciso da vidim kako ide sa tom hranom
uh samo neka muka user posted image