cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 2/14 [chat]

clock-img

11.02.2014, 07:14

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Dobro jutro mameuser posted image
Ja i Sara kao po običaju same, ona ustala malopre i upravo je naumila da polomi krevetac, uništava ga trenutno, a ja pijem kafu. Danas imam gomilu obaveza da završim tako da me neće biti kući ceo dan.
Doocoo, gdeee siii? Čeka te kafauser posted image
Sve vasuser posted image

clock-img

11.02.2014, 07:47

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

helou i od mene! Ja sinoć završih sa gostima. više nikog ne primam! user posted image

Nikola juče primio konačno prvu vakcinu, onu za hepatit. Sa 5 meseci ima 7.1kg i 66cm. Reče dr da krenemo sa kašicama lagano. I juče pitam u jednoj apoteci kolko je Milupa i kad mi reče 400 i nešto kinti, padoh u nesvest! Ne seam se da je tot toliko skupo bilo user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

11.02.2014, 07:56

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

dobro jutro
MM Moze kafa user posted image
Uzasno me juce bolela glava ,rano sam i legla oko 10 mada nisam odmah zaspala
MOD bravo za malisu ,Milupa su preskupe ,u stvari sta za decu nije skupo danas

clock-img

11.02.2014, 07:59

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

dr ja sam njih koristila za Danila. U stvari ja i neznam kojih još mlečnih ili kako se već zovu kašica ima?

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

11.02.2014, 08:23

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

MOD i ja jedino znam za te mlecne,ali verujem da ima i drugih samo manje poznatih

clock-img

11.02.2014, 08:39

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

Dobro jutro! Cele noci naravno nisam spavala. Deca su bila mirna, nego sam se non stop budila zbog muza. On se nije ni cuo. Nego, bojala sam se da ga necu cuti.
Teodora odvela u vrtic. Pita me: "Ko ce da me vozi" ? Ceo put sam drobila neke price samo da ne bi plakala. Naravno tamo nije uspela da se suzdrzi.
Da znate da mi je nedostajala voznja. Sad sam uzela da peglam pelene. Kad Sofija jede i zaspi odoh da spavam. Bas sam premorena.
Mod imas hipp, baby king...

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

11.02.2014, 09:31

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Dobro jutro mamiceuser posted image
Mod masala veliki deckonjauser posted image
Sanjice bas te je stislo:-(, da sto pre prodje
Kod nas u 8h 17C, pravo prolece. Ako bude ovako lepo posle cemo ici u setnjicu.

clock-img

11.02.2014, 09:46

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

Mi smo bili mrvica kad smo se rodili, a sad smo debeljuca.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

11.02.2014, 11:50

clock-img

little_one

pencil-img

4663

Pozdrav mame!

Sto kaze Dijana, kod nas bas toplo, al vjetar ne popusta pa nije bas ni za setnju...Andrea mi je malo bolje, donje trojke samo sto nisu izletile, al je jos zacepljena pa stalno izvlaci sline i bori se sa njom...uf ne znam sta je vise muci, ja sa pumpicom i sprejem za nos ili to sto ona ne moze da dise kad se zacepi..jos ona spava sa palcem i nekad jutros oko 4 je cujem kako se probudila i ne moze da zaspi, pa cuca palac, pa prestane da dise dok malo pocuca pa hvata vazduh....dok joj nismo sve izvukli nije mogla da zaspi kako treba...a onda ja nisam mogla da zaspim...zadnja tri-cetiri dana skoro uopste ne spavam....a treba mi....ufff...

clock-img

11.02.2014, 11:54

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Sanjica cure ti imaju divna imena....moja Teodora je i noćas završila kraj mene,od 11 do 1 sam je sedam puta uspavljivala,spava deset minuta i opet budna tako da više nisam imala snage da podignem glavuuser posted image

clock-img

11.02.2014, 12:01

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Emice sta vas muci?

Kod nas sve standardno, malo smo setale napolju ali je vetar bas dosadan i u naletima je bas jak pa nisam htela da cackam mecku i da se duze setamo stavila sam je onda u kolica pa je tako i zaspala, prebacila sam je u krevetac sad. Ja kuvam.MM opet nece doci do kasno. Dunji bas fali, a i juce kad ga je videla na kratko kao da ga se boji ne znam. Suvise smo same. Zvacu danas da nam neko dodje. Ispada ko da je Dunji komsija tata tog mog druga Dunja bas jako voli. (on je jadan kao i ja nezaposlen pa dzedzi kuci pa ga gnjavim da nam dodje na kafuuser posted image )

clock-img

11.02.2014, 13:47

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

mi bili u setnji bas je toplo,duva po malo ali nije strasno
EMICE sta sad muci bebu user posted image

clock-img

11.02.2014, 14:17

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

mod,gde si ženo!?momak je po kilaži i visini kao dijana
Imaš u aksi milupu,oko 340dinara,čini mi se da ima još hipp,nestle mlečne kašice,mi koristimo nemlečne pa sam slabije upućena
Vreme kao da je kraj aprila...

clock-img

11.02.2014, 14:31

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Dobar dan mame,mi ceo dan u nrkoj akciji,Iva bila u vrticu,mm i ja podigli celu kucu i sredili,on je kuvao,a ja prala i slagala ves,u tom je dosla i Iva,zajedno smo rucali i ona sada spava,a mm i ja kuliramo..lep dan svima zelim...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

11.02.2014, 14:53

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

i mi smo setale,vrijeme je krasno...a sta li bebu muci pojma nemam,grceve nema,nije gladna ni mokra,nema ni temperaturu,u sobi nije pretoplo,svaki dan setamo,ne place ali jednostavno stalno se budi,samo sto sklopim oci ona je vec budna i tako cijelu noc i ujutru ustaje vesela kao da je spavala tri dana u komadu..sledeci ponedeljak idemo u savjetovaliste za mame i tate ali treba do tad izdrzati...

clock-img

11.02.2014, 16:06

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

Emice,jel ti spava preko dana?

clock-img

11.02.2014, 16:11

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

juce i danas je prespavala u komadu po dva sata i jos mozda dva puta po 15 minuta a do juce je spavala svako dva sata po 15 minuta

clock-img

11.02.2014, 16:18

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

možda ako noću spava pod svetlom,poremeti ritam kad je noć a kad dan. Pokušaj što više da je preko dana održiš budnom,igraj se sa njom,zanimaj je nečim tako da preko dana odspava dobro 2 do 3 puta. Meni je dijana tako preko dana dremkala po malo pa smo ustalili 2 puta dnevno kad se leže u krevetac,pa makar to bila dremka i od 15 minuta

clock-img

11.02.2014, 16:31

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

nocu gasimo svjetlo,samo dok ne zaspi palimo lamu ali i nju prekrivam da je svjetlost sto slabija...uh posao mame je mame je bas naporan ali je ipak najljepsi [sm=zz_wink.png

clock-img

11.02.2014, 16:43

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

ja se izvinjavam na greskicama pri pisanju malo sam pogubljena user posted image

clock-img

11.02.2014, 17:31

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

Nema lepšeg zanimanja nego biti mama. Emice,moguće da joj je to faza koju će proći

clock-img

11.02.2014, 18:08

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

da,koliko god da ne spavam kad me pogleda i nasmije se osjecam se kao nova user posted image nadam se da je opet neka faza,ako ne prodje u skorije vrijeme onda cemo nazvati pedijatra pa da vidimo sta ona misli,iako nam je pedijatar neki cudan,kod njega je sve normalno user posted image

clock-img

11.02.2014, 18:51

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

EMICE pisala je SERPI da je to nespavanje resila homeopatskim lekom koji se kupuje u apotekama i namenjen je bebama,pa vidi da to probas,ne uzdaj se mnogo u pedijatra njima je sve normalno ,ber je vecina takva

clock-img

11.02.2014, 19:26

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Danas sam bila u apoteci i pitala imaju li bilo šta i imaju samo čaj ali ne smije ga Dora piti jer još premala a tablete za bebe nemaju,živim u Ch i ovde su čudni po tom pitanju,kad je non stop povraćala rekli su mi da čekam da prodje jer ne daju ništa za to.,,

clock-img

11.02.2014, 21:06

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

izgleda da je svaki doktor priča za sebe,100 doktora i 101 mišljenje,da ne poveruješuser posted image