cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 2/14 [chat]

clock-img

10.02.2014, 13:52

clock-img

Anoniman

joj, izviniiii user posted image mora da sam videla steticu u nekoj drugoj temi pa mi ostalo user posted image

clock-img

10.02.2014, 13:57

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

mame idem da vidim kako se kaci video da vidite Dunju kako pokazuje znak za gotovo na nosi haha

moram sto godina da se ubedjujem sa njom da mipokaze neki znak, ona i dalje pokazuje cisto iz potrebe pa su mi svi snimci kilometrazni i davim ajde Dunja pokazi ajde ajde ajde user posted image al cisto da vidite moju srecicu pametnicu

pomoc od rr moderatora ne mogu da nadjem kako to da uradim

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 10.2.2014 13:59:57 >

clock-img

10.02.2014, 14:38

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Ljišo klikni na ovaj baner za C proizvode ("objavi recept i osvoji nagradu")...i tamo imaš polja pa popuniš ako možeš bilo bi super da ih i slikaš pa da nam sve okačiš user posted image
A za video...koliko ja znam ne možes video da okačiš direks na forum...nego na YT pa nam daš link..mislim da možeš i u Slike naše dečice pa lepo da kliknemo i da gleedamooouser posted image user posted image

Inače dobar dan mame..T pajki bile smo u skitnji po Miljakovačkoj šumi...danas nismo motorizovanje..vozim večeras auto kod majstora nešto mi se raskantalo...pa sad još i to...i tako...
Lep dan danasuser posted image

Enyoj the silence!

clock-img

10.02.2014, 14:49

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

Mi smo ceo dan bile napolju,sad spava,a mene leđa ubiše,uh

clock-img

10.02.2014, 14:50

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

sad dodjoh popi..user posted image citava procedura ko da konkurisem za posao ministra,sram ih bilo,to iz suda i iz mupa bice gotovo u sredu pa tad predajem kompletnu dokumentaciju
MM ja zivim u Kraljevu,rodjena sam u Beogradu gde sam zivela prve 4 godine i obozavam ga user posted image
pozdrav za sve vas pisam kasnije kad se sirim mnogo sam se iznervirala user posted image

clock-img

10.02.2014, 14:53

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

Doco,što se ne javi za papire iz mupeta,mm te verovatno tamo dočekao..

clock-img

10.02.2014, 14:55

clock-img

jole82

pencil-img

5141

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal

sad dodjoh popi..user posted image citava procedura ko da konkurisem za posao ministra,sram ih bilo,to iz suda i iz mupa bice gotovo u sredu pa tad predajem kompletnu dokumentaciju
MM ja zivim u Kraljevu,rodjena sam u Beogradu gde sam zivela prve 4 godine i obozavam ga user posted image
pozdrav za sve vas pisam kasnije kad se sirim mnogo sam se iznervirala user posted image

Doco izvini..znam da je na svu muku... al moram da se nasmejemuser posted image user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

10.02.2014, 14:58

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

Ja to nisam ni provalila...hihi...mora da je bašuser posted image
E doco,doco...

clock-img

10.02.2014, 15:28

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

mame idem da vidim kako se kaci video da vidite Dunju kako pokazuje znak za gotovo na nosi haha

Prvo na YT pa u ovu temu Video snimci nase decice user posted image

Dobar dan svima user posted image

clock-img

10.02.2014, 15:34

clock-img

jole82

pencil-img

5141

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Prvo na YT pa u ovu temu Video snimci nase decice user posted image

Htedoh reći to ..a ne Slike naše dečice user posted image
Majko mila al zatupeh od ove user posted image sva mi pamet iscurela...

Enyoj the silence!

clock-img

10.02.2014, 15:38

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Da se malo nasalim na racun user posted image user posted image
Zasto nece da zaposle zensko?
Ili se zaljubila, ili se odljubila, ili je ostavio decko, ili joj se isti ne javlja, ili je drugarice tracaju ili je dobila ili joj kasni i tako joj prodje mesecuser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 10.2.2014 15:40:26 >

clock-img

10.02.2014, 15:39

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Samo vas posmatram user posted image pa, da vam i mahnem...mami ovo vreme napolju user posted image
Doco, aj' pa da se isplati to maltretiranjeuser posted image

clock-img

10.02.2014, 18:15

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

evo i nas... mi bili danas do pedijatra, cisto da vidim da li moze sutra maksim u jasle, posto ima katastrofa sline vec par dana. i kaze pedijatar sve je super, samo ima kandidu u ustimauser posted image user posted image user posted image nikad do sada nije imao..

don't shit where you eat :))

clock-img

10.02.2014, 18:39

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Dobro veče mame!Evo mi imali goste ceo dan, prvo moja mama, pa došli svekijevci i sad odoše, a ja mrtva umorna. Mm odveo Teicu na folklor, Sara nešto priča i igra se u ogradici a ja baš razmišljam kako ću sad da operem sudove, još to mi je ostalo. Sutra idemo na kontrolu kod pedijatra pa ćemo ovih dana valjda da se vratimo u jaslice.
Doco ne daj se i ne nerviraj se!
Veliki pozdrav svima!

clock-img

10.02.2014, 19:33

clock-img

nina26

pencil-img

3303

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal

Doco izvini..znam da je na svu muku... al moram da se nasmejemuser posted image user posted image

Jole, i ja isto crkoh od smeha,promakao ti drugi deouser posted image

Doco, sorry, ali davno se nisam ovako smejala, hvala tiuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

clock-img

10.02.2014, 19:36

clock-img

jelenazvezda

pencil-img

377

pozz mame....

jel zna neka mama iz bg posle koliko su legle parice sa biroa za nezaposlene mame otkako su predale zahtev

kakve su ti misli,takav ti je zivot <3

clock-img

10.02.2014, 20:31

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

ANCI nisam htela da te opterecujem,nisam ni znala da je tolika procedura,bio je neki Neso krupan covek srednjih godina,isle smo gore u br 411 ,nego kad smo pomenule taj br onaj dole na prijavnici nas cudno pogledao ( bile ja i koleginica ),ja rekoh sto bi bila fora da gore saslusavaju prostitutke user posted image
DIJANA kada sam ja htela da volontiram na hirurgiji nacelnik me odbio i otvoreno rekao da je to zato sto sam zensko i nabrojao sve to sto si ti pisala user posted image
JOLE drago mi je da sam te nasmejala,taman posla da se ljutim,sve mi je lakse kad mi pruzite podrsku user posted image
sve vas mnogo user posted image

clock-img

10.02.2014, 20:38

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Jao mame nemam zivaca sad da kacim na youtube iskreno zaboravila sam svoju lozinku tamo. Ajd ako se setim ali mrsko mi da idem na ono forgot password.

Ja bila u kozmetickom salonu jeeeeeeeeeee.....masirali me malko. Ostavila sam Dunju mojima. Mama me malo casti kaze da se ne staram dovoljno o sebi vec samo o drugima. user posted image a jes ima istine u tome al sta da radim kad sam takva ja prvo sve druge pa onda ja. Zvala sam ih tri puta da proverim kako je Dunja. Bila je dobrica i nije me trazila ali kazu da je plakala jer je i bata Nole bio tamo i on je nesto poceo da place pa mu se Dunja pridruzila. Onda je Nole Dunju hraniouser posted image . Jako su mi slatki njih dvoje. Kazem ja Noletu da se Dunja boji mraka pa kad ulaze u sobu u kojoj nije upaljeno svetlo on je drzi za ruku. Mili moji. Jao jedva cekam da i ovaj mali Nikolica malo poraste pa preko leta njih dvojica kod tete (mene) sa Dunjicom da se u dvoristu igraju. Ma pravicu im svasta i igracu se s njima i oni ce mi pomagati u basti. I Nole i Dunja imaju male grablje i lopaticu (dunja ima manje od Noleta jer je ipak Nole veliki brat). I tako.

Misko ce mi kasno opet doci kuci. Izes ga takva tura poslednih nedelju dana. Dunja ga skoro ni videla nije. Zato sam se i bojala da je ostavim mojima jer je u fazi da je pored mene i da me drzi non stop za nogavice.

Odoh da vidim sta je sa mojim youtube nalogom. user posted image

clock-img

10.02.2014, 21:46

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Dobro vece,
danas sam bila od saltera do saltera da se raspitam za zdravstvenu knjizicu sebi i bebi, zatim da vidim imam li prava da deciji dodatak (cika na salteru je bio zbunjen: kao nismo imali takvu situaciju, bla..bla...) dobila sam sta mi treba sve i sada skupljanje dokumenata. U RS sam ja bila stranac a sada je beba ovde stranac user posted image

Inace situacija sa kakenjem je ista, danas je kakila nesvarenu hranu skroz.. Nije joj to prvi put u poslednjih par dana, bukvalno se vidi palenta, sargarepa, jabuka... jedan obrok-jedna kaka. Sutra idemo kod pedijatra, bas sam se zabrinula. Uz sve to i dalje joj curi nos i kad god rucka ona kija i bas joj tada curi jako nos.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

10.02.2014, 22:15

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

I tako mene boli stomak, a mm zavrsio na infuziji.

user posted image Jedva sam ga ubedila da ide. Zvala sam njegovog druga da ga vozi. Bas ga je samlelo. Ja ne znam na koju cucu stranu da li oko dece ili oko njega. Nekad se sebi divim sta sve postizem. Teodoru cu ja da vodim u vrtic. Od septembra nisam vozila kola. Snacicu se. Sad cekam da zavrsi masina, pa da rasirim ves. U 11 da budim Sofiju za antibiotik.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

10.02.2014, 22:24

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Jao nina...pa ti tek nisi normalnauser posted image
E vala doco bas si nas uveselila user posted image
Ivamark..javljaj sutra sta kaže dr za malenu...veeeliki zagrljaj za devojku
Sanjice breuser posted image baš te stislo sa svih strana..ljubi devojku i veliku i malu da što pre to prođe miša mu..
adulence izvini ako si pisala...nisam upratila...Iva medenković je trebalo danaske u vrtić beše? kako je prošlo?

Enyoj the silence!

clock-img

10.02.2014, 22:30

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Sanjice bas vas je steglo user posted image sutra je novi dan user posted image

Javljam Jole, eto-ne mogu da spavam...samo razmisljam sta bi moglo biti user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

10.02.2014, 22:31

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

Nema Doce,pogubiće sve živce
Sanjice,uvek je bilo da su žene sposobnije od muškaraca. Oooovaj moj kad se razboli,gotovo,umire..i samo kuka. A koliko puta sebe uhvatim da mi mnogo toga fali,ćutim i teram dalje

clock-img

10.02.2014, 22:43

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ivamark sigurno zbog tog virusa ne vari dobro hranu, ne briniiii, ali smirice te pedijatar sutra.
sanjice da sto pre ozdraviteuser posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

10.02.2014, 22:53

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

Moj y mm je tip koji ne kuka. Svaki put kad se razboli se izvinjava sto ne moze da mi pomogne. Sad se vidi da mu je lose. I sad kaze da mu je lose. Nadam se da ce noc da protekne kako treba.
Samo molim Boga da meni ne bude goreg od ovog. Nemamo ko da nam pomogne.
Jole neko je nekad rekao: "Kad sam najslabiji, tad sam najaci. Ljubim ih.
Ivo nemoj da brines. Bice malenoj dobro.user posted image
Doca ce sigurno sutra rano da dodje.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!