cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 2/14 [chat]

clock-img

09.02.2014, 11:44

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

Kad ce prolece da skitamo user posted image ,mrzi me vise da sedim u kuci

clock-img

09.02.2014, 11:47

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Dobar dan i od nas.
Bas divan dan za setnju samo sto mo nismo za posete jer L ima upalu grla i konjutivitis. Jedino mozemo kod babe i dede sto ce najverovatnije i biti, samo da ona prvo spava. Od cetvrtka nismo izasli iz kuce a posto joj je bolje mogli bi malo na vazduh.
Mm odveo D na sisanje jer ja sutra idem na posao pa nema onda ko da cuva L.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

clock-img

09.02.2014, 17:50

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Treba mi hitan odgovor. Osecam neki bol u stomaku. Povraca mi se i manta mi se u glavi. Sumnjam da me nije zakacio stomacni virus. Da li moze da lose utice na Sofiju posto je dojim?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

09.02.2014, 18:04

clock-img

madre

pencil-img

6600

ne verujem da moze da utice, pogotovu sto samo sumnjas u to, nisi sigurna... ja bih dojila, dok ne skontam da li je rec o virusu ili neuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 9.2.2014 18:06:15 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

09.02.2014, 20:30

clock-img

little_one

pencil-img

4663

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Treba mi hitan odgovor. Osecam neki bol u stomaku. Povraca mi se i manta mi se u glavi. Sumnjam da me nije zakacio stomacni virus. Da li moze da lose utice na Sofiju posto je dojim?

Samo ti doji, tako ces nju zastititi od potencijalnog virusa....ti vec stvaras imuni odgovor na to a bebi ces ga prenijeti...nista ne brini al nemoj da uzimas neke lijekove bez savjeta dr...

clock-img

09.02.2014, 20:55

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Dobro vece,mi smo danas skitali bili prvo malo do delte,shopingovale sa mojom mamom,pa smo posle otisli kod mog tate,na rucak,kasbije se i mm pridruzio...milina...sutra krecemo u jaslice posle tri nedelje...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

09.02.2014, 21:08

clock-img

Moiraina

pencil-img

944

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ja sam zakačila stomačni virus kada je bebac imao oko mesec dana (povraćala sam, temperatura skoro 39). Dobili su i mm i starije dete, samo bebac nije dobio a sve vreme sam dojila.

< Poruku je uredio Moiraina -- 9.2.2014 21:09:51 >

clock-img

09.02.2014, 21:38

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Dobro vece.Svrco ima od popodna temp. 37,2 nije prelayilo 38 .Lega je maloprije i nema trenutno.Jutros je poceo malo da kasljuca ono kao grlo da grebe.Nema ssekreta iy nosa.Sav je snuzden, oke na po koplja cijeli dan user posted image
Kaze mi drugarica da su i ona i nje sin zakacili neki virus a mi smo se vidjeli prekjuce pa kaze mozda su ga oni prenijeli.

Moj maji bubicicak 08.10.2010

clock-img

09.02.2014, 22:32

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Hvala zene! Boli me bas zeludac. Sofija je bas veceras plakala. Inace uopste ne place osim kad je gladna. Probala da je podojim ona I dalje vristi. Uzeo je mm da je ljulja. Malko se umurila. Nastavila da sisa I zaspala na kraju.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

10.02.2014, 00:54

clock-img

viktori

pencil-img

998

Sanjice ne prekidas dojenje osim ako imas t preko 38,5. Jos bolje ako dojis i imas neki virus jer ona dobija imune celijice od tebe. Vlada neki virus stomacni i mislim da je i mene zakacio pa sma se mucila i pila probiotik. Srecom nije n i mm. Cuvaj se. Nemoj da dehidriras i samo nastavite sa sikenjem!
Mi smo i dalje u fazonu rasta osam zuba odjednom. Nesto se mislim prvih 8 islo sad drugih, pa zar ce svaki tako rasti? user posted image Svi koji imaju klince mi kazu cuti to je dobro izlaze odjednom zamisli kad izlaze svaki cas po jedan ovako odjednom pa ste mirni. Pa jesmo bili nekoliko meseci mirni stvarno, al meni ga opet zao mnogo je bre to.

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

clock-img

10.02.2014, 07:16

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Dobro jutro mameuser posted image
Kod nas juče ceo dan skitnja.
Sara još spava a mm i Tea otišli pre deset minuta. Pijem kaficu i pravim planove za nabavku, danas platauser posted image
Ne mogu sada sve da isčitavam. Sve vasuser posted image i želim vam lep dan
1

clock-img

10.02.2014, 07:40

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

DOBRO JUTRO user posted image
MM ja i ti uvek prve user posted image mozemo zajedno da pijemo kafu
SANJICE rekose ti vec samo nastavi da dojis ,tako ces nju da zastitis od virusa
Ja danas idem da vidim za posao tj da predam dokumenta
E da,traze neki je...user posted image papir koji se vadi u supu kao da nisi pod istragom,e sad ja koja sam rodjena u BG meni ce morati da posalju iz BG ,a koleginici koja je rodjenja u Skoplju,da posalju iz Skoplja user posted image ,ja gluplju stvar u zivotu cula nisam,sta sve nece da izmisle
Svim bolesnima da brzo ozdrave,izgleda da ce biti suncam dan

clock-img

10.02.2014, 08:03

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Gde si doco? Da znaš da možemo prvu jutarnju zajedno da pijemo...
Nego nisam znala da si Beograđankauser posted image
Što se uverenja da nisi pod istragom tiče, mislim da bi bolje bilo da sama to obaviš nego da čekaš da ti pošalju, ako možeš naravno. A to traže za svako zaposlenje u državnom sektoru. Samo, postoji papir gde piše da se protiv tebe ne vodi istraga i to vadiš u sudu, ali postoji i izveštaj iz kaznene evidencije da nisi osuđivana i to se vadi u policijskoj stanici. To uglavnom ide zajedno, pa eto čisto da znaš da se raspitaš da li ti je potrebno i jedno i drugo. I srećnouser posted image držimo ti figeuser posted image

clock-img

10.02.2014, 08:13

clock-img

mama micki

pencil-img

910

E da, Sanjice, nikako nemoj prekidati dojenje, ako budeš imala temperaturu posavetuj se sa lekarom oko lekova, ali dojenje ne prekidaj. Ja sam bila bolesna nekoliko puta i nikako nisam prekidala dojenje, evo još uvek dojim a Sara ima 14 meseci i sad je prvi put bila bolesna, ali to je pokupila jer je krenula u jaslice.

clock-img

10.02.2014, 08:45

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Dobro jutro evo i mene...ostavila Ivu u.jaslicama,ahahah odmah se rasplakala ali malo nije strasno,a ja sad idem do grada ,da popijrm kafu sa drugarricom i da uzmem neke skripte od nje...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

10.02.2014, 09:14

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Ma kakvi da prekidam. Presrecna sam sto je dojim. Mene jutros malko boli stomak. Mm me jutros obradovao da je u toju noci povracao.user posted image Izgleda nam je svima Teodora donela iz vrtica. Njoj je trajalo jedan dan. Mm kad se razboli njemu traje nekoliko dana. Samo da meni bude dobro, jer neko mora da brine o oba deteta.
Doco drzim pesnice najace sto mogu.

clock-img

10.02.2014, 09:21

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Sanjice, samo dijeta i probiotik, za sve sa stomacnim. Meni najvise prija corbica od krompira i sargarepe pa izblendana u krem. Udri i po pirincu, dvopeku, uglavnom, samo lagano na izmucen digestivni. Drzim fige da brzo prodje.
Ja se ostrim da uhvatim knjigu, sveki stigla juce i evo je riba user posted image , Bog je blagoslovio, danas i sutra kod mene a u sredu kod devera. A sa deverom bas problemi, puca covek po savovima..... Pati za detetom, bivsa ga urnise...Tako mi ga je zao...a i on njoj preti, ovamo sud, ma horor... Malo malo pa place, juce je pred mojom decom imao scenu, da je mm bio kuci mislim da bi ga uh! Mislim, mi bas lepo zivimo stvarno mi ne treba da tudja sra....a slusaju, da ne kazem psovke....Toga nema kod nas. Moja cerka ce jos malo 6 god, nikad nije to radila, pa valaj i nece... Izvinjavao se on a razgovor sa mm ga tek ceka danas jer sinoc kd je mm dosao i otisao kod njega po ovom pitanju - nije bio sam, sreca njegova.... Eto, svugde ima svasta!
Ljubac svima

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

10.02.2014, 09:55

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Jutro mame.

Sofka se jutros uspavala,nisam je htjela buditi da ide u vrtić.Neka je,ićiće sutra.Eno je u svojoi sobi gleda crtić,uživa.Poslije ćemo do biblioteke pa na rolanje.Strahinja opet zaspao.

Doktorka držim ti fige za posao.

Tako je Torbi svako ima neke svoje brige i o sebi se zabavio.Moj djever je samac ali je dosta problematičan, te smo zbog njega imali mnogo problema a mm nikako da se odazove pameti da ga pusti da snosi posljedice svog ponašanja.Koštao nas je novaca i živacauser posted image
Mi trenutno imamo jedan veliki problem i nikako nam se neda da ga rješimo.Jedan korak napred dva nazad.Polako rješiće se.

Šta za ručakuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

10.02.2014, 10:22

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Evo i nas ponovo. Sara ustala oko pola devet, nemam pojma šta joj bi pa se tako uspavala, inače najkasnije do pola 7 ona je budna. Išle smo malo da prošetamo, kupile hleb, ja sada pečem proju i čekam da mi dođe mama pa ću sa njom u tempo u nabavku.
Napolju je prelepo.
Doco javi se!user posted image
Želim vam lep dan!

clock-img

10.02.2014, 10:52

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

ovo moje djete nikako da ustabili spavanje,par puta je G stavio kod nas u krevet da je malo mazimo i dama sad nece u svom kreveticu spava,oko tri ujutru se pocne budit na svakih pola sata dok je ne stavim kraj sebe,problem je u tome sto ja obozavam kad ona tako spava ali plasim se da ne padne sa kreveta i najradije bih je ponovo vratila u njen krevetic ali ne znam kako,inace sad je velika curica,prekjuce su joj bila tri mjeseca user posted image

clock-img

10.02.2014, 12:14

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Emice, sto su veci, teze je korigovati neke stvari. Koliko god da mi je to bilo slatko, ja sam bebice tek posle jutarnjeg podoja posle 5h ujutro znala ostaviti kod sebe da dremnemo zajedno jos jednu turu. Inace preko noci ne. To mi je bilo preveliko opterecenje i umor. Bunice se par dana ali ce i skontati da je to to. Znam da nije lako, ali je i moguce. Ja sam uspela tri puta, nijedno dete mi se nije uselilo u bracni krevet, jok, dosta mi je jedan bracni drug. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

10.02.2014, 12:20

clock-img

Anoniman

Emice, slazem se sa steticom. Mnogo ti je lakse sad da odviknes bebu od spavanja sa vama, bice lakse i vama, a i mnogo sigurnije za nju. Nasa je za dve godine provela samo jednu noc kod nas, to je bilo kad je imala godinu dana, otisli smo kod mojih i tu prvu noc nije mogla da zaspi, milion puta sam je uspavljivala, odspava pola sata pa se probudi i tako je nekako zavrsila kod nas (a nikad nije htela da spava sa nama). Onda je nedavno pocela da se budi usred noci ili da uvece hoce da svi legnemo kod nas u krevet da se igramo pa onda da zaspi. Medjutim, shvatili smo gde to vodi i brzo je prestala, malo je kukala jednu noc i gotovo.

clock-img

10.02.2014, 13:40

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dobar dan mame. Ladno nisam imala net zbog neke greske na centrali u posti. I evo sad je sve ok jeeeeeeeeeeeeeeee.....

Rucak gotov, D samo sto se nije probudila.

Ja zaboravila da pitam mame gde hocete da okacim recept za medenjake?

Emice i ja nekad sa Dunjom spavam ali ona najnormalnije spava u svom krevecu evo i sad je u krevecu. Ja sve mislim da se oni ne naviknu na tako nesto bas zbog jedne noci. Ili jednom u mesec. Ne znam. Bar se Dunja nije navikla. Nas bata Nole ima 3 godine i dalje spava sa svojim roditeljima u krevetu i ne mogu da ga izbace prosto ne znam gde i kad su napravili ovo drugouser posted image

clock-img

10.02.2014, 13:49

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

IZVORNA PORUKA: ksena

Emice, slazem se sa steticom. Mnogo ti je lakse sad da odviknes bebu od spavanja sa vama, bice lakse i vama, a i mnogo sigurnije za nju. Nasa je za dve godine provela samo jednu noc kod nas, to je bilo kad je imala godinu dana, otisli smo kod mojih i tu prvu noc nije mogla da zaspi, milion puta sam je uspavljivala, odspava pola sata pa se probudi i tako je nekako zavrsila kod nas (a nikad nije htela da spava sa nama). Onda je nedavno pocela da se budi usred noci ili da uvece hoce da svi legnemo kod nas u krevet da se igramo pa onda da zaspi. Medjutim, shvatili smo gde to vodi i brzo je prestala, malo je kukala jednu noc i gotovo.

user posted image user posted image Ima slicnosti Torbica-Stetica, hihihi.
Slazem se sa Ljishom, od ponekad se nece navici, eto moji su u tim jutarnjim satima bivali pored mene, doduse uvek na sredini bracnog i sa druge strane ogradjeni jastucima. Nekad da, nekad ne, ali kad god sam pozelela, mazili smo se. Nisu navikli, uglavnom je to prestalo sa prestankom dojenja. Kad su vec presisali rodjendan, to jutarnje budjenje je bilo ustajanje, oko 7-8. user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

10.02.2014, 13:50

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

i kod nas je tako pocelo, ujutru oko 6 prije nego sto tajo krene na posao donese je da je izmazi a sad vec u tri prelazi u krevet ali od veceras pocinje odvikavanje pa kako bude.a moram je i pohvalit,danas je prvi put zaspala sama,iako je san trajao 15 minuta i to se vazi user posted image