cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Horoskopski znak vašeg deteta

clock-img

22.03.2011, 16:10

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Strelci su super ,ima u tom horoskopu neke istine ,bar što se tiče nečega vezanog za ličnosti,uopšteno.

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

22.03.2011, 16:27

clock-img

bojana86

pencil-img

296

Mateja je dupla Skorpija i bome ce biti teske naravi,a vec to i sada pokazuje...

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

clock-img

22.03.2011, 16:31

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Iva je vaga kao tata... samo neka bude dobar čovek kao on i mama prezadovoljnauser posted image

clock-img

22.03.2011, 16:52

clock-img

morena

pencil-img

605

Moj maleni je ribica. Taj znak baš i ne poznajem dobro. Vidjet ćemo.

Stigao nam je nas Jakov! :)

clock-img

22.03.2011, 18:58

clock-img

azdajica75

pencil-img

101

Obe moje curice su strelci!I mm je strelac!A po novom horoskopu su svo troje u novom znaku zmijonoša.
Kako li će ovaj rak emotivac sa njima???user posted image

clock-img

22.03.2011, 22:14

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

mateja je srelac user posted image
ne znam nista o ovm znaku user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

29.03.2011, 13:18

clock-img

Anoniman

Mateja-skorpija.user posted image

clock-img

29.03.2011, 13:32

clock-img

Anoniman

Pavlence je Vaga/ Rak (mislim da ce da ga levate u zivotu samo tako smrc user posted image )

clock-img

29.03.2011, 13:33

clock-img

Anoniman

Ko ima duplu skorpiju taj je nadrljo. Ja sam dupla skorpija nema lepse user posted image
A ovo moje cudeso ili ce da bude devica ili vaga user posted image

clock-img

29.03.2011, 14:10

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: azdajica75

Obe moje curice su strelci!I mm je strelac!A po novom horoskopu su svo troje u novom znaku zmijonoša.
Kako li će ovaj rak emotivac sa njima???user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

ja i moja mala strelci a muz rak, izgleda kod vas isti trend user posted image

meni je super sa rakom, a kako je njemu sa nama mogu da ga pitam user posted image

clock-img

29.03.2011, 15:32

clock-img

azdajica75

pencil-img

101

Meni je strelac super znak,bar sudeći po mm i starijoj ćerkici.Nekako mi se čini da sa njima uvek možeš da nađeš rešenje za sve,kompromis,odnosno da nisu tako tvrdoglavi i bandoglavi kao neki drugi znaci.
A mi rakovi...emotivci,dobre duše...user posted image

clock-img

29.03.2011, 15:40

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

strelac, svidja mi se taj znakuser posted image   vidim da ima dosta strelceva ovde

clock-img

29.03.2011, 15:50

clock-img

bojana86

pencil-img

296

IZVORNA PORUKA: popadija Mara

Ko ima duplu skorpiju taj je nadrljo. Ja sam dupla skorpija nema lepse user posted image

moj sin je dupla skorpija,doduse prislina jer je rodjen ranije,al ima bas karakter skorpija.......... al neka kroz ovaj zivot i treba biti takav!!!!

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

clock-img

01.04.2011, 09:10

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

Dupla vaga ...doduse prema terminu trebao je biti devica, sto mene nije radovalo...

a kada sam saopstila mm da cemo imati bebu, bilo je nesto tipa "ipak ce biti devica" i nije...fala bogu user posted image

clock-img

01.04.2011, 09:12

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

M je takodje vaga .user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

07.04.2011, 11:42

clock-img

eni26

pencil-img

3380

Posto mi je termin bio 2 april ,mislili smo da ce Ema biti ovan user posted image I nisam nikako mogla da zamislim :"Cuj moje dete ovan,tvrdoglavo..." I nije mi bas bilo milo... user posted image al posto je scera resila da me iznenadi ,i stigla je 20.marta , ja sam presrecna sto je ona sad user posted image

jeee,zivele ribe !user posted image

clock-img

07.04.2011, 11:46

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

Meni ne gine ovan sa drugim ...jos kako je astrolog racunala...bice dupli...ali videcemo kad se rodi user posted image

clock-img

07.04.2011, 12:07

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bojana86

IZVORNA PORUKA: popadija Mara

moj sin je dupla skorpija,doduse prislina jer je rodjen ranije,al ima bas karakter skorpija.......... al neka kroz ovaj zivot i treba biti takav!!!!

I ja sam prisilna skorpija user posted image Mozda smo takvi jer su nas izvadili ranije user posted image

clock-img

22.12.2011, 01:58

clock-img

bratzz

pencil-img

982

Milica je rak a mm i ja ribe, valjda cemo se lepo slagati.

clock-img

22.12.2011, 07:25

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

J je strelac kao i tata, a ovo drugo, ako se ne rodi danas ( a nece valjda) ce da bude jarac*pa smo nadrljali user posted image ..ja sam vaga

clock-img

22.12.2011, 08:23

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: azdajica75

Meni je strelac super znak...Nekako mi se čini da sa njima uvek možeš da nađeš rešenje za sve,kompromis,odnosno da nisu tako tvrdoglavi i bandoglavi kao neki drugi znaci.

Hmmm, pa moja mama je strelac, ja riba.... Mislim da ni meni s njom ni njoj samnom baš i nije (bilo) lako user posted image Jako smo različite i mimoilazimo se u svemu, a od moje 22. do 24.godine smo živele same!!! user posted image To je bio pakao! A i moj deda je bio strelac i njega sam obožavala user posted image Kasnije sam kroz život upoznala još ljudi u ovom znaku i sa ženama strelcima jako loše funkcionišem user posted image

Moj sin je jarac-ima jako tešku narav, užasno je tvrdoglav, ali i uporan, težak je za saradnju, ali kad jednom usvoji "pravila" strogo ih se pridržava (recimo mesecima nije hteo da obuje šuše, ali nakon konstantnog ubeđivanja sad sa kreveta neće da siđe ako ga ne obujem user posted image ). To je ono što se dosad ispoljilo. Volela bih samo da bude pametan, pa makar i bandoglav user posted image

clock-img

31.12.2011, 23:26

clock-img

dejana007

pencil-img

1844

ja sam ovan, moj sin ovan, muz lav user posted image gori vatraaa sad u namaaa user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

clock-img

31.12.2011, 23:38

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

Ja zivim sa dve male skorpijeuser posted image

clock-img

01.01.2012, 00:40

clock-img

dejana007

pencil-img

1844

IZVORNA PORUKA: ivaj

Ja zivim sa dve male skorpijeuser posted image

majko mila user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

clock-img

01.01.2012, 18:54

clock-img

madre

pencil-img

6600

bogdan je blizanac (kao i mm)user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...