cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!

clock-img

12.12.2014, 14:17

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

divna je zabava pravljenja cestitki za drugare user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

15.12.2014, 20:20

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Drage, samo da znate, da sve zapisujem i tefterim, i još jednom da vas podsetim da ko želi neka mi pošalje danas, i sutra tokom dana pp sa podacima, pa ću sutra uveče da vam prosledim zadatke. ( Malo sam imala haos sa internetom, pa me nema, da ne mislie da sam bilo šta zaboravila)

user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

18.12.2014, 11:02

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Upravo vam šaljem raspored sa adresama za čestitke!!!

Oprostite zamlaćenoj trudnjači što više pojma nema koji je datum, pa sam malo omašila user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

18.12.2014, 11:04

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

ma ne sekiraj se Lesi! Nije kasnooo! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

18.12.2014, 18:30

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Nije kasno, samo ti nama pošalji adrese user posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

19.12.2014, 23:00

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja sam se prijavila za slanje čestitki ali mi još nije stigla adresa

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

19.12.2014, 23:05

clock-img

zece

pencil-img

928

to je prelepo stvarno saljiti novogodisne cestitke to me je potsetio dasvno kada sam bila dete kada sam slala i u mi slali cestitke

clock-img

24.12.2014, 17:35

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Po 1.put šaljemo i nemojte zamjeriti što baš i nisu lijepe,ja nisam ni malo kreativna a Sofi ima tek 6 god.Ali pravile smo ih od user posted image .
Poslali smo 5 a ne znam koliko da očekujemo,Sofi je jako nestrpljivauser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

24.12.2014, 23:22

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

I mi smo danas poslali nase cestitke nadam se da ce stici na vreme i obbradovati nase drugare...

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

24.12.2014, 23:27

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

hocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

25.12.2014, 08:59

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Cure ja se izvinjavam ali ja ove godine definitvno ne mogu da stignem da pravim čestitke. AKo i sitgnem da pošljem biće to one kupovne user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

25.12.2014, 13:05

clock-img

mati

pencil-img

6667

I mi saljemo prvi put user posted image
Materijal smo kupili jos kad smo se pijavili, cestitke napravili kad smo dobili adrese ali jos nismo poslali. Pre par dana sam bila do poste sa M i bila je ogromna guzva, cekali desetak min dok se nismo oboje unervozili i izasli smo. Danas kad nam tata dodje s posla pokusacemo opet.
BM mi vama saljemo, ocekujte nasuuser posted image
Dobili smo tri adrese pa toliko i saljemo , a i jos jednu za nasu Sanjicu.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

25.12.2014, 16:29

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Nama je danas stigla čestitka od Bibilib. Tina joj se silno obradovala, išla je da se pohvali babi i ujku!user posted image Zao mi je samo što Bibilib nije napisala svoju adresu, a bismo joj mogle uzvratiti!
Bibi, od user posted image ti hvala!!!
Mi naše još nismo poslali. Ne zamerite ako malo budu kasnile!!!

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

25.12.2014, 19:04

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Zapcic mozda sam ja malo poranila sa slanjem a drago mi je da se Tina obradovala....user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.12.2014, 20:18

clock-img

big mum

pencil-img

1690

IZVORNA PORUKA: mati

I mi saljemo prvi put user posted image

BM mi vama saljemo, ocekujte nasuuser posted image
Dobili smo tri adrese pa toliko i saljemo , a i jos jednu za nasu Sanjicu.

E super i mi vamauser posted image nadam se da će vam se svidjeti.
Ja sam dobila 5 adresa-mati,vikiviki,žapkić,new mum,Ivanka75.Svima sam na poleđini napisala svoju adresu pa ako žele nek je ostave i sledeće godine nam pošalju čestitku.
Tako ću ja da uradim.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

25.12.2014, 21:38

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

A ove godine nema anonimnosti? Ono, dok se ne posalju cestitke? Tako bar bese prosle.

Bibi, i nama je dosla danas tvoja cestitka! Divna je, hvala! user posted image I isto zamerka sto nisi ostavila adresu, rado bi uzvratili.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

25.12.2014, 23:33

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Aaaa sledece godine obavezno ostavljamo adresu....user posted image user posted image user posted image user posted image Izvinite....

clock-img

26.12.2014, 08:18

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

hocu i ja da posaljem nekom cestitkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

26.12.2014, 08:45

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Mi nikako ne mozemo da,stugnemo da napravimo cestitke user posted image Ja hocu sa Ivom da pravim ali nikako da se uskladimo sa vremenom, ili sam na poslu ili ona spava kad ja imam vremena.... a sve sam spremila.... Ni danas ne mogu ceo dan sam zauzeta, sutra deda mraz, lrekosutra pitujemo na svadbu, mozda sutra popodne....
Mogu da kupim pa da posaljem? Bitna je paznja...

clock-img

26.12.2014, 11:01

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Pretty pitaj nekog za adresu...pa salji,mi smo dobili adrese...

clock-img

26.12.2014, 18:18

clock-img

mati

pencil-img

6667

user posted image Pristizu nam cestitke.
Vikiveki , Mata se odusevio,jos mi krenuli do poste i ja reko da pogledam u sanduce kad tamo koverta. A onda me samo zapitkivao, od koga su, ja kazem od drugara Viktorije Viktora i Stefana, onda on pita kad cemo kod njih, i kad sam mu rekla da ne mozemo jer zive daleko on kaze da autobus vozi kad je neko daleko.user posted image
Bibi i tvoja je stigla danas, Mata se samo odusevljava.
Zenice hvala vam, super su cestitke a to koliko im se obradovao ne mogu da opisem. Valjda ce i nase poceti da pristizu uskoro. Poslali u sredu.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

26.12.2014, 18:26

clock-img

mati

pencil-img

6667

Isteklo mi uredi.
I hvala RR na divnoj ideji. Nikad mi ne bi palo na pamet da saljemo cestitke, ali stvarno. Evo upravo zove sveki i place na tel, stigla joj cestitka. Zena ne zna sta ce od srece. Stavicemo i slicice uskoro.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

26.12.2014, 19:05

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Meni nije zanimljivo da sama pravim te cestitke, pa ostaje za vreme kada bude mogla E da ucestvuje <3

clock-img

26.12.2014, 19:13

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Meni nije zanimljivo da sama pravim te cestitke, pa ostaje za vreme kada bude mogla E da ucestvuje <3

E i ja sam došla do ovog zaključka, iako sam prvo htela sama, i onda razmišljam da je bezveze. Sledeće godine sa S, ili one tamo naredne :)

< Poruku je uredio dunja RR -- 26.12.2014 19:14:06 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

27.12.2014, 23:30

clock-img

mati

pencil-img

6667

Ovo su cestitke koje smo mi poslali. Unapred se izvinjavam ako su negde vidljivi znaci lepljenja i ako su lepljive ali M je insistirao da lepi sam.user posted image
Za sad su nam stigle od Viki i Bibi slikacu kad nam pristignu sve.

user posted image
user posted image
Stavili smo trackicu da moze da se zakaci i na jelku, nista posebno i kreativno , ali od user posted image

A ovu smo poslali baki i rodjacima. Sveki je htela da presvisne od srece... Plakala je , plakala...
user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...