cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4

clock-img

01.12.2020, 10:23

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Pošaljite i meni adrese. Imam adrese samo od Mama Jo, Smeška i Mati (od ovih koji će ove godine učestvovati). I molim vas da mi napišete i imena dece user posted image

< Poruku je uredio Milena18 -- 1.12.2020 10:26:48 >

clock-img

01.12.2020, 12:44

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

Draga,

Poslala sam ti na pp sve adrese, pošalji mi molim te još tvoju, pa ću ostalim devojkama takođe da prosledim spisak koji mi je Lesica slala prošle godine.
Samo mi tvoja adresa fali,
Tnx :)

IZVORNA PORUKA: Milena18

Pošaljite i meni adrese. Imam adrese samo od Mama Jo, Smeška i Mati (od ovih koji će ove godine učestvovati). I molim vas da mi napišete i imena dece user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

01.12.2020, 12:46

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

Eeee i Smeško mi fali, pošalji mi i njenu, jer ti imaš, vidim da si pisala :)
Ili nek mi Smeško javi!

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Draga,

Poslala sam ti na pp sve adrese, pošalji mi molim te još tvoju, pa ću ostalim devojkama takođe da prosledim spisak koji mi je Lesica slala prošle godine.
Samo mi tvoja adresa fali,
Tnx :)

IZVORNA PORUKA: Milena18

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

04.12.2020, 00:17

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Mi smo naseckali sve. Jos da sve to lepo uklopimo kako smo zamislili 😊

clock-img

04.12.2020, 08:46

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Dunja, ako mi nisi slala adrese, molim te posalji

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

06.12.2020, 14:42

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Poceli smo da spremamo, ali sad nista ne radi kad dodjem sa posla, a ni vikendom. Moram da improvizujem od materijala koji sam ranije nabavila. 

clock-img

06.12.2020, 14:48

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Moja devojcice su pocele da prave. Moram da dokupim jos materijala. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

06.12.2020, 15:28

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Videla sada! Nesto mi mail ne salje obavestenja, kad sam usla milion neprocitanih. 

Konacno izasli malkice iz haosa, pa cemo od sutra da pravimo! Jedva cekam da vidim kako ce to deca izvesti, sve ce sami raditi pa im ne zamerite. 😂 Rekli su da sedim pored ako bas moram. 😂🤦‍♂️

clock-img

13.12.2020, 10:22

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Mi smo pri kraju, tokom nedelje cu da posaljem.
Fil, tako smo i mi, uglavnom od materijala sto sam imala pre jer nikako da odem u knjizaru da dokupim, pre neki dan smo konacno otisli i sad je ostalo samo da ispisemo i jos malo ukrasimo.

,,Carpe diem"

clock-img

13.12.2020, 20:48

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Gotovo, spremila sam preko 15, posto saljem i nekom drustvu vam RR. Moji malci su uskakali kad se nesto lepi, secka, ostalo ih bas nije nesto zanimalo. Sve su razlicite, nadam se da ce vam se svideti. Sutra saljem, samo ako ne bude guzva u posti dok sam na pauzi. 

clock-img

13.12.2020, 20:55

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Jedva cekamo! Nije fora u izgledu, nego u radosti kada stigne posta bas za tebe! 💖 I mi saljemo sutra ili prekosutra. Deca su skoro sve sama radila. Odusevljena sam njihovim elanom. Jedino sto su mi ulepili ceo trpezarijski sto. 😂Ja cu verovatno slati preporuceno, jer proslog puta nista nije stiglo. Toliko mi je zao kada se ovoliko trude da opet ne stigne.

clock-img

14.12.2020, 08:32

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Mi smo juče počele da pravimo, danas nastavljamo. M je oduševljena, stalno priča "Deci će se sigurno svideti čestitke". Pa me zapitkuje ko se kako zove i kad će ih upoznati, baš je uzbuđena user posted image

clock-img

14.12.2020, 09:04

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

I moje devojcice uskoro zavrsavaju. Sve su same. One bas vole da su kreativne. Nisu mi zamazale trpezarijski sto🤣 One imaju svoje radne stolove, pa tamo mažu. 😁

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

14.12.2020, 10:31

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Mi smo zavrsili i spakovali u koverte, nekoliko vrsta imamo. Danas necu sigurno stici u postu, ali nadam se da vec sutra hocu.

Milena tako i moja J, samo pita kako se zovu deca i pnda odredjuje kome ce koju cestitku, pa onda samo menja user posted image
Zajedno smo gledale na internetu kako se prave neke, pa smo onda tako izabrali koje smo pravili.

,,Carpe diem"

clock-img

14.12.2020, 11:28

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Haha, Sanjice. Imamo i mi radne stolove, ali tamo nije zabavno. 😂 Moji nisu previse kreativni, ali uzivali su, pa mi je to bas bilo lepo za gledanje. Napravili smo 20-ak cestitki. Sve su razlicite. Nismo gledalu na netu, mrzelo me da cackam. To onda ne bi mogli sami. Ovako sam ja spremala rucak, oni se zabavljali.

clock-img

14.12.2020, 11:32

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Možda bi i one sigurno želele da rade na trpezarijskom stolu. Ali mama ne dauser posted image Samo ako radimo nesto zajednicko, onda donose u dnevnu sobu. Kod nas je kad nema ucenja, samo crtanje i citanje.

clock-img

14.12.2020, 11:33

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Možda bi i one sigurno želele da rade na trpezarijskom stolu. Ali mama ne dauser posted image Samo ako radimo nesto zajednicko, onda donose u dnevnu sobu. Kod nas je kad nema ucenja, samo crtanje i citanje.

clock-img

14.12.2020, 11:48

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Tako bi i trebalo, ali vidis da sam labava. 😊

clock-img

16.12.2020, 10:01

clock-img

mama ivane

pencil-img

1902

Mi smo vam cestitke napravili i poslali poslali u ponedeljak.

Javljaj te mi kada vam stignu♥️♥️♥️

clock-img

16.12.2020, 12:40

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Јао, стигла нам је прва честитка.❤️Хвала mame ivane.
Девојчице су се много обрадовале. Да видите ви та насмејана лица, кад нам је тата донео коверту. 

Ускоро ће и наше да буду готове. 

Ево да вам дочарам, како су се другари потрудили. 
user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 16.12.2020 12:43:02 >

clock-img

16.12.2020, 13:46

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Diiivno, nama jos nije stigla ali javljamo cim stigne. Ja jos nisam poslala, covece ovih dana red ispred poste katastrofa.

,,Carpe diem"

clock-img

17.12.2020, 08:26

clock-img

mama ivane

pencil-img

1902

Sanjice   drago mi je da vam se dopadaju.

Nisu bas previse bili kreativni🙈 ali dobro nadam se da ce se svim drugarima dopasti

clock-img

17.12.2020, 09:23

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Nama ostale jos dve da napravimo, moram dokupiti. Sem slova, ostalo je sve rad isključivo moje dece

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

19.12.2020, 16:15

clock-img

mati

pencil-img

6667

Bravo devojke, baš ste vredne! Decica posebno. Mi danas kitimo jelku. Pa se bacamo na čestitke. Matija je danas u kutiji od ukrasa našao čestitku iz 2016god od teta Milicicak i mini bube i onako sa oduševljenje me zove da vidim. Jedna od par koju smo spasli od poplave...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

19.12.2020, 19:35

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Mi smo napravili čestitke, ali ne možemo da ih pošaljemo jer smo u izolaciji. Poslaćemo ih tek posle Nove godine. Inače, nekoliko smo napravile zajedno, a posle je ona preuzela stvar u svoje ruke, meni nije bio dozvoljen pristup 😁