cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!

clock-img

28.12.2015, 00:28

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

28.12.2015, 12:38

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Kako su lepe,vikivekiuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

28.12.2015, 13:13

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Nama su malopre stigle čestitke od New Mom,milicicak,i Ivanke75...Deca su se oduševila,a čestitke su predivne...hvala vam drugariuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

28.12.2015, 18:38

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Vikiveki cestitke su divne user posted image Andreu je danas sacekalo puno sanduce,odusevila se,evo i slikiceuser posted image
user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

28.12.2015, 19:57

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Mi smo danas dobili jos 4 cestitke,od Bibilib, Vikiveki, NM i Milicicak. KLinci i ja smo odusevljeni,malo je reci ! user posted image user posted image user posted image Evo sve cestitke ukupno,tu su i od Nikiteki,Figaro i Dunje RR.Hvala svima jos jednom !
user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

28.12.2015, 20:00

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Evo i nasih cestitki koje smo pravili za vas,dobili smo ukupno 12 adresa i svima smo danas poslali !
user posted image
user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

28.12.2015, 20:08

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Divno žene, jako su vam lepe čestitke sve!

clock-img

28.12.2015, 20:40

clock-img

branki*

pencil-img

20828

I mi smo danas dobili od nikiteki,new mom i milicicak,kako su lepeeeuser posted image

branki

clock-img

29.12.2015, 09:12

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

user posted image
Nama su stigle cestitke od figaro milicicak i New mom evo i slike

clock-img

29.12.2015, 10:58

clock-img

adulence

pencil-img

7314

ja sam konacno sve napravila i danas idu na slanje,a nama su stigle od vikiveki,figaro,nikiteki i tete milicicak(slatko se nasmejah tom "teta")
iva je bas bila odusevljena i svaki dan me tera da otvaram sanduce...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

29.12.2015, 13:48

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Stigla nam je cestitka od Mati i Milicicak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala puno,jako smo srecni.....Posle kacimo slike....

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

29.12.2015, 14:05

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

user posted image
Stigla cestitka od mati

clock-img

29.12.2015, 19:32

clock-img

mati

pencil-img

6667

Super !! user posted image
Poslali smo ih juce oko 17h, bas su brzi..

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

29.12.2015, 21:22

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

IZVORNA PORUKA: adulence

ja sam konacno sve napravila i danas idu na slanje,a nama su stigle od vikiveki,figaro,nikiteki i tete milicicak(slatko se nasmejah tom "teta")
iva je bas bila odusevljena i svaki dan me tera da otvaram sanduce...

Hihihi, adulence, mene sva deca zovu teta M :)
Nama stigle cestitke od vikiveki i NM :) hvala drugari :)

clock-img

29.12.2015, 22:15

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image drugari, sve čestitke su predivne

clock-img

30.12.2015, 13:07

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Stigla nam je i od mati,divna je ...nase ce konacno danas na slanje,imam tako malo vremena ne zamerite ako stignu sledece godine...hehehe

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

31.12.2015, 13:33

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Nama su danas stigle predivne čestitke od Mile83 i adulence... dečaci sad svaki dan samo bacaju pogled u sanduče,već navikli da im skoro svaki dan stižu čestitkeuser posted image kad prođe Nova godina pitam se šta ću ondauser posted image

clock-img

31.12.2015, 13:35

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Ja isto kao adulence,da se izvinim sto kasnim sa cestitkama,bila sam sama sa decom,nije bilo moguce da ranije posaljemuser posted image ali,stizuuuu!

branki

clock-img

31.12.2015, 14:55

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Nama je juce stigla cestitka od mati,deca su odusevljena,samo gledaju u sanduce svaki dan! ovo je predivna ideja i bas sam srecna sto sam deo toga !user posted image

clock-img

31.12.2015, 16:23

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

Nama su stigle od vikiveki i adute ce hvala vam puno divne su kasnije stavljam slike

clock-img

05.01.2016, 22:55

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

Danas nam je stigla cestitka od mila83

clock-img

06.01.2016, 20:04

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Mi imamo boginje, pa smo kasno i skapirali da smo ove godine propustili da se prijavimo za čestitke...user posted image No, tina je iscrtala dve- za Ivu, tj Ivanku i za naše drage Novosađane- New Mum (njihove adrese smo imali od ranijih godina). Dogodine crtamo više!!!! Ljubimo vas sve !!!
I hvala puno Ivi za čestitku!!! (Ivanka)

< Poruku je uredio Žapkić -- 6.1.2016 20:06:58 >

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

06.01.2016, 20:23

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Mi smo ove godine dobili jednu posebno dragu cestitku od naseg drugara Save, tate Draganceta i mame Dunje user posted image .
Fotkacu je pa cu da stavim ovde, a sledece godine se i mi prijavljujemo user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

07.01.2016, 17:31

clock-img

mati

pencil-img

6667

Nama su stigle cestitke od new mom, figaro, adulence, nikiteki, mila83, vikiveki i tete milicicak user posted image . Divne su sve.
Poslali smo 12, valjda su svima stigle, a i mi ocekujemo jos.
user posted image

< Poruku je uredio mati -- 7.1.2016 17:32:15 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

07.01.2016, 19:23

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Super su cestitke. user posted image za klince i klinceze