cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pizza pita sa starim hlebom

clock-img

30.11.2013, 23:56

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Vikiveki, jesi li pravila ovu moju?

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

02.12.2013, 10:06

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Viki pravila sam,super je ispalo,mada sa sitnim izmenama user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

02.12.2013, 10:13

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Pa recept je takav da možeš dodavati šta još hoćeš,ja sam jednom stavila unutra i seckane viršle i kulen ...ustvari i ja uvek nešto drugačije napravim i dodam nešto drugo
Žapkić nisam još pravila,uvek mi nešto iskrsne sada V ima temp. a ja bioh htela da je i on proba,mada sam rešila da je danas pravim jer mu se izgleda apetit vratio,evo ga traži da jedeuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

02.12.2013, 10:58

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Evo Žapkić, sve sam spremila što treba i kada mi ćera ode u školu pravim

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

02.12.2013, 21:24

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Pita je gotova i ukusna je

clock-img

18.12.2013, 22:09

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Pre neko jutro sam pravila i super jeuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

19.12.2013, 16:06

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

ovo zvuci ukusno,user posted image ,probacu,a da li si probala pizza pitu ali sa korama za pitu?

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

clock-img

19.12.2013, 16:09

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

isto tako radim i ja ali mislim da je i vikin recept odlican,vec sutra ga probam pa javljamuser posted image

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

clock-img

19.12.2013, 21:02

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

IZVORNA PORUKA: g.a.g.a

ovo zvuci ukusno,user posted image ,probacu,a da li si probala pizza pitu ali sa korama za pitu?

E i to je mljac user posted image ja pravim onako u rolat se uvijaju kore,jel to taj recept?

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

19.12.2013, 21:34

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Ja cesto pravim pica pitu,na jednu koru se maze jogurt sa uljem i jajetom,na drugu pavlaka,prasak za pecivo i jaje,a na trecu ide kecap,kackavalj i sunka,pa se to urola i urolano opet premaze pavlakom....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

20.12.2013, 01:06

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ma recept je super tj. pita ima super ukus,a što mi se još sviđa jeste to da se nemoramo strogo pridržavati recepta,ja puno puta neke stvari dodam a neke izbacim.
A pravila sam i ja pizza pitu od kora ,i kao uvijenu u rolat i kao običnu pitu...i sve mi se sviđaju jer najvažnije je da imaju ukus pizze jer ga moja deca i mi obožavamo

clock-img

21.12.2013, 13:55

clock-img

Sesilija 83

pencil-img

1826

Ja pravim sa starim hlebom,isecem na kriske,umocim u mesavinu jaja i mleka i odgore stavim sta se zateklo u frizideru... sinoc sam pravila za veceru...

clock-img

21.12.2013, 14:43

clock-img

Nimfa

pencil-img

594

Ja pravim tako sto stari hleb isecem na kriske pa namazem kecap preko nastavljam sve kao za picu zapecem prelijem jajima pa opet zapecem i super je user posted image