cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pokretne igre za decu 3+

clock-img

02.03.2016, 11:49

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Divna tema.
Mila, mislim da i treba da stavis :)

clock-img

02.03.2016, 16:41

clock-img

superm

pencil-img

3244

IZVORNA PORUKA: mila83

Ako vam odgovara,napisala bih,ili cu probati da stavim par snimaka sta ja radim sa decom u muzickom zabavistu.Neke su igre uz pokret, ili igre prstima...da pokrijemo i finu motoriku.user posted image

Mila, to bi bilo sjajno! Moj malac obožava muziku i ples pa bi mu bilo zabavno sve na tu temuuser posted image

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

13.03.2018, 22:12

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Ovo je bas super tema, mogla bi i da se osvezi malo...

,,Carpe diem"

clock-img

21.07.2019, 13:11

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Ajrackinje bajrackinje, skoro se igrala u dvoristu kod svekra i svekrve sa nekom decom, kako me vratilo u detinjstvo :)

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image