cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 6. deo

clock-img

12.09.2014, 21:43

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

IZVORNA PORUKA: Didy

Ima ona neka torta Šeherezada, sad je baš popularna, ona s grčkim keksom. Nije loša, a kako sam skontala, brzo i lako se pravi.
Bubi, hajde pogledaj i onu moju neskvik, kod nje se samo kora peče, filovi se samo smućkaju, nema kuvanja.

Gde je tvoja Neskvik, hoću ja recept!

Always look on the bright side of life...

clock-img

12.09.2014, 21:44

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Didy kod nas je bila aktuelna pre nekih godinu i po, mislim da je turski keks. Brzo pravi i meni je preukusna. Poenta je keks sa cokoladom i puding.

clock-img

12.09.2014, 21:44

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

neskvik prepisan davno a nikako da dodje na red... mozda cu ga praviti za godisnjicu

clock-img

12.09.2014, 21:48

clock-img

Anoniman

Meni se ova dopala planiram da je pravim za unin rodj..

clock-img

12.09.2014, 21:49

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Ja sam danas spremala piletinu sa krompiricimai ispala je prste da polizes :-P :-P :-P

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Lelo, i 5 ako trebauser posted image

Ubiste me sa tortama nesmem ni da gledam ni recepte ni teme

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

clock-img

branki*

pencil-img

20828

tema,molim user posted image rodjendanske torte

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Lelaigor, imaš posebnu temu neskvik torta, a mislim da sam stavila i u C kuhinju. Meni je to baš brzinska torta i baš je izdašna, bude baš velika.
Možda je i turski keks, ne znam ni ja, mama moja je pravila, ukusna je. Jedino što ona uprži šećer, pa u to doda mleko i onda zakuva pudinge. Bude ukus prave karamele.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

12.09.2014, 21:51

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ja upravo pravim ovu tortu . Planirala sam je za Maretov rođendan pa sam ipak pravila neke druge a ovu sam pre mesec dana probala kod kume na slavi i oduševila se. Sutra je sestri rođendan pa joj spremam user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

13.09.2014, 08:35

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Juce sam i ja preporucila Didy Nesquik tortu u temi rodjendanskih, stvarno je odlicna!
Ja cu danas neki kolac sa visnjama i nesto sa piletinom.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

13.09.2014, 08:45

clock-img

branki*

pencil-img

20828

rucak imam od juce..planiram pitu sa jabukama,ne pamtim kad sam je pravila...

branki

clock-img

13.09.2014, 09:04

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Morala bih nesto corbasto ....mozda krompir corbu...da mi muz ublazi grceve po stomaku. ..ona ga ljuta backa sinoc upropastila user posted image
Gde me nadjoste sa tim tortama ?user posted image

clock-img

13.09.2014, 09:44

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

danas nama za rucak testo sa krompirom i supica od povrca. a za kasnije kada dodju drugari planiram pica rolat i mozda opet gibanicu ali motanu onako u kruzice da izgleda lepse... torta spremna...

clock-img

13.09.2014, 14:04

clock-img

Anoniman

Upravo pravim ovaj kolac nase Ane RR nadam se d ace ispasti super, izgleda njam njam

clock-img

13.09.2014, 15:08

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Jutros sutlijas meni, mm nije bio tu inace on to slabo hoce, on jeo u gradu , a sada izladnjivanje...user posted image

clock-img

13.09.2014, 17:49

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Danas-ništa! Tina je kod tate, dolazi večeras, a za večeru je naručila Žu-žu pogačice i jogurt! user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

13.09.2014, 18:23

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ja samo da prijavim,da se zna-pita sa jabukama je ispala prva ligauser posted image user posted image

branki

clock-img

13.09.2014, 18:30

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Punjene paprike i spremala deci pomfrit traze mi vec danima a ne volim bas preterano da im dajem da ga jedu.Salata od paradajza i krastavica sa maslinovim uljem.Imam i neki domaci integralni keks koji sam pravila neki dan a i domacu limunadu

clock-img

13.09.2014, 18:31

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

IZVORNA PORUKA: branki RR

ja samo da prijavim,da se zna-pita sa jabukama je ispala prva ligauser posted image user posted image

Bravo ja obozavam pitu sa jabukama pravim je sa domacim korama ispadne mmmmuser posted image

clock-img

13.09.2014, 18:32

clock-img

branki*

pencil-img

20828

hvalauser posted image ja sa kupovnim,,mrzelo me da pravim domace...

branki

clock-img

13.09.2014, 18:37

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

I ja uglavnom sa kupovnim ali kada sam raspolozena onda mesim domace obicno kada je muz tu pa cuva decu,jer su devojcice pa obe uzmu testo i onda haoss a kada je on tu bar ih nadzire sta rade.Da ne zavrsi testo po zidovimauser posted image

clock-img

13.09.2014, 20:26

clock-img

anita

pencil-img

1679

Ja danas pravila pomfrit ali bez przenja pecen u rerni, pljeskavice i domacu pilecu supicu.
Za veceru upravo pecem zu zu pecivo.

< Poruku je uredio anita -- 13.9.2014 20:32:19 >

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

13.09.2014, 20:27

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: minnica

nasuvo sa krompirom i kupus salata

Ovo je danas kod nas bilo!

clock-img

13.09.2014, 21:05

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Hvala Didy, naći ću i hvala Joko, za tepsije! user posted image

Always look on the bright side of life...

clock-img

13.09.2014, 21:18

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Um, taj kolac stvarno lepo izgleda, bas socno!user posted image navalila sam na welnes sa eurokremom, kao da nisam danas jela tortu i ostale djakonije!