cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 6. deo

clock-img

25.07.2014, 21:16

clock-img

branki*

pencil-img

20828

IZVORNA PORUKA: Štetica

Verka neznam jel Carigradska(tj neznam dal se tako zove). Mleko se uspinuje sa secerom i margarinom,i vrucim se premaze oblanda. Ako je to sto ti mislis.
Inace ja je obozavam.

joooj,gde me nadje,moja baba samo ovu oblandu pravi.ne znam nikog drugog ko to jos pravi,uvek se setim nje i bude mi toplo oko srcauser posted image
ja nista,bio grasak od juce,niko ga nije ni jeo.za veceru pravila poparu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

26.07.2014, 11:27

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Juče sam pravila knedele sa šljivama (stigle sveže šljive na pijacu user posted image ). Moja deca ih jela za ručak, užinu i za večeru, ništa drugo nisu htela. user posted image

< Poruku je uredio Didy -- 26.7.2014 11:37:44 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

26.07.2014, 11:34

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

uh, jos uvek ne znam...
imam brdo povrca, odmrznutu piletinu, verovatno cu sve strpati u rernu i gotovo... mozda napravim varivo od graska... posle cu praviti i plazma tortu ali za sutra, muzicu je rodjendan...
corbice imam od juce...

clock-img

26.07.2014, 11:38

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Prepustila sam kuhinju muzy. Znam da ce biti pohovana piletina. To jedino zna.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

26.07.2014, 11:41

clock-img

Didy

pencil-img

7274

user posted image Sanjice

Mi danas ništa nećemo spremati. Deca su otišla na vikend kod babe i dede, tj. jutros su otišla i vraćaju se sutra, ali iskoristićemo ovo vreme da kvalitetno otpadamo i da ništa, pa čak ni izlet do šporeta ne pokvari kvalitet dokolice. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

26.07.2014, 11:46

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Didy jednom prilikom sam mu ostavila pasulj da pripazi. Izasla sam na0olje. Kad sam se vratila serpa zagorela. Bas se iznervirao.
Hteo mene da oslobodi, pa je spremio sebi postan sutlijas. Napravio je celu serpu. Nedelju dana ga je jeo.user posted image
Nisam dobre volje tako da sam zamolila da se danas bakce oko kuhinje i dece.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

26.07.2014, 11:52

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

danas corba od povrca , peceni pileci bataci i krompir , krastavac salat i ledene kocke
kod nas je prostenje pa eto svecano ( sv Ana je )
a sutra ce da jedemo ostatke , nema veze sto je nedelja user posted image

Marija je moj najveci uspeh

clock-img

26.07.2014, 13:40

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Kotlic od zeca by mm. Ja cu napraviti kupus salatu. Za desert sladoled a za popodne lubenice!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

26.07.2014, 17:20

clock-img

branki*

pencil-img

20828

nista vala posebno.skuvala corbicu od povrca raznog i sad cu vocnu salatu i to je to.

branki

clock-img

26.07.2014, 17:21

clock-img

branki*

pencil-img

20828

vidim svi vec uveliko jedete lubenice.mi je jos nismo probali ovog letauser posted image

branki

clock-img

26.07.2014, 17:59

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Dorucak: przenice
Rucak: teleca rebarca sa krompirom, cvekla. Dezert sladoled, dinja i lubenica (mini buba pojela citavo jedno parce)
Vecera: proja sa kajmakom (moj tata izrazio zelju)

clock-img

26.07.2014, 18:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34336

Doručak: omlet sa sirom
Ručak: domaća supa, neki složenac sa belim mesom, barenim krompirom, šargarepom, tikvicama, suvim vratom, preliveno pavlakom i jajima, zapečeno u rerni
Užina: lubenica
Večera (za Marka): projice i jogurt

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

26.07.2014, 18:16

clock-img

dunja RR

pencil-img

30424

Jao, jao, pa dajte slike žene, pišite recepte u C kuhinju user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

26.07.2014, 18:30

clock-img

Ana RR

pencil-img

34336

IZVORNA PORUKA: Didy

Juče sam pravila knedele sa šljivama (stigle sveže šljive na pijacu user posted image ). Moja deca ih jela za ručak, užinu i za večeru, ništa drugo nisu htela. user posted image

Uh, kako mi se jedu knedle user posted image meni su najlepše sa šljivama iz kompota, mnogo su mi sočnije.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

26.07.2014, 23:14

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: Štetica

Verka neznam jel Carigradska(tj neznam dal se tako zove). Mleko se uspinuje sa secerom i margarinom,i vrucim se premaze oblanda. Ako je to sto ti mislis.
Inace ja je obozavam.

Nije Carigradska, to je "kuvana"user posted image Isto raritetuser posted image
Da da, moja mama svake godine na Sv. Savu kad je tati rodjendan i imendan pravi ove dve oblande. On ih bas bas voli, a Carigradsku posebno.
Jeste Bubi, u pravu si, belanca, limun i seckani orasi.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

27.07.2014, 11:04

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ja hocu danas ovo da pravim http://www.mojc.rs/Recepti/Recept/Lazanja-sa-tikvicama-i-piletinom/21016
i paradajz corbu...

don't shit where you eat :))

clock-img

27.07.2014, 11:06

clock-img

branki*

pencil-img

20828

pire,riblji stapici,salata.keks torta i slane kiflice,peku se upravo.

branki

clock-img

27.07.2014, 11:23

clock-img

Anoniman

cuftice od tikvica, cuftice/pljeskavice od mlevenog mesa, pirinac, salata.

clock-img

27.07.2014, 11:39

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

juneca supica, pohovana piletina, pire, varivo od sargarepe. sinoc napravila plazma tortu.

clock-img

27.07.2014, 11:48

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Pire od karfiola i cyfte. Za dezert imamo mafine

clock-img

27.07.2014, 11:49

clock-img

Ana RR

pencil-img

34336

Ima od juče pljeskavica od pilećeg mlevenog mesa, napraviću još testeninu sa tikvicama. Deserta nema, večeras počinjem sa pravljenjem torti za Markov rođendan.

clock-img

27.07.2014, 13:40

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Kod mene danas punjene paprike

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

27.07.2014, 14:59

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Za nas kotlic od juce, klincima sam napravila pire i kolutice lignje.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

27.07.2014, 15:02

clock-img

Biserce

pencil-img

942

Sataras...mmm

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

clock-img

28.07.2014, 16:15

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Juče
Pileću supicu sa povrćem,musaka od tikvica by Vikiviki i kolač od petit keksa i pudinga

Danas

Makarone sa mljevenim mesom i brdo mješane salate.Deserta ima od juče +lubenicauser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ