cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 6. deo

clock-img

22.07.2014, 13:28

clock-img

superm

pencil-img

3244

Pilav i pecivo sa sirom po Torbicinom receptu( pecivo za Sanjicu). Pecivo je strava, probajte. Jednostavno se sprema a ukus je...

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

22.07.2014, 13:47

clock-img

Anoniman

Paradajz supica,cuspajz od tikvica,cufte i paradajz salata

clock-img

22.07.2014, 13:58

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Telece snicle zacinjenje sa senfom lukom origanom i ostalim zacinima..kore sa maslacem za desert sada cu napraviti rafaelo kocke user posted image

Ayan <3

clock-img

22.07.2014, 14:00

clock-img

superm

pencil-img

3244

Sta su kore sa maslacem?

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

22.07.2014, 14:21

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Ja nemam ideju šta da spremim, danas sam radila neke druge stvari, pa ću sad neki brzinski ručak dok mm ne dođe sa posla. Verovatno ću ispeći mlade krompiriće i nešto još uz to, a šta...nemam pojma.

Always look on the bright side of life...

clock-img

22.07.2014, 14:25

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

IZVORNA PORUKA: superm

Pilav i pecivo sa sirom po Torbicinom receptu( pecivo za Sanjicu). Pecivo je strava, probajte. Jednostavno se sprema a ukus je...

user posted image drago mi je, tebi se sve svidja!
Kod mene danas jednostavno, makarone sa sirom

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

22.07.2014, 14:36

clock-img

Anoniman

Torbi moze recpet od pre neki dan sa krilcima u rerni i povrcem?

clock-img

22.07.2014, 18:11

clock-img

amelia

pencil-img

1666

http://www.coolinarika.com/recept/825837/ evo recept superm ja ih pravim sa maslacem i onda kad se ispeku ponovo ih premazem rastopljenim maslacem i super su user posted image

Ayan <3

clock-img

22.07.2014, 23:07

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Za rucak pohovani patlidzani pohovana tikvica uz piletinu nasecenuna trakice prethodno malo premazane senfom ,posle przene.Uz paradajz i krastavac salatu direktno iz baste user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

22.07.2014, 23:10

clock-img

Anoniman

Dorucak pohovane tikvice, i sinoc programirala pekaru, jutros u pola 10 me cekao vruc hleb iz njeuser posted image nisam je koristila sigurno desetak meseci.

Rucak juneca corbica za mene i unu , i salata.

I vecera tanannnananana Bubiiiiiii Pizzzaaaaaauser posted image

Torbiiiiii dragaggaggaaaaaaa cekam recepisuser posted image

clock-img

23.07.2014, 10:25

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

Danas pizzza palacinke user posted image

clock-img

23.07.2014, 10:38

clock-img

branki*

pencil-img

20828

IZVORNA PORUKA: amelia

http://www.coolinarika.com/recept/825837/ evo recept superm ja ih pravim sa maslacem i onda kad se ispeku ponovo ih premazem rastopljenim maslacem i super su user posted image

ovo mi bas deluje super!amelia,znaci ti samo izmedju kora premazes maslacem i tako jedes,je li?

ja za danas przene krompirice i kobaje,supa i salata i musaka tikvice sa sirom.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

23.07.2014, 11:32

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

kod mene danaske : supica od povrca sa griz knedlama , zeljanik , kuvani kukuruz , smokve i kupine

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

23.07.2014, 12:13

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: Unina mama

I vecera tanannnananana Bubiiiiiii Pizzzaaaaaauser posted image

dobro evo krecem user posted image .
kod mene pileci paprikas sa krompirom i kupus salata

clock-img

23.07.2014, 12:22

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

za ručak će biti, supica,pohovani štapići od pilećeg belog mesa,krompir pire i šopska salata

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

23.07.2014, 12:27

clock-img

amelia

pencil-img

1666

IZVORNA PORUKA:
amelia

branki
ovo mi bas deluje super!amelia,znaci ti samo izmedju kora premazes maslacem i tako jedes,je li

Branki mozes ih jesti sa bilo cim a moze i samo njih ja ih jedem najcesce sa prsutom salamom sirom majonezom stavim ih u toster dase iskrckaju i mmmmm super su mozes i bes tostera samo ih napravis stavis sta volis dok su jos uvek vruce i jedes stvarno su super mozes ih praviti i za secerom umesto soli pa daih jedes kremom,dzemom itd ali slane su bolje misljim user posted image

Ayan <3

clock-img

23.07.2014, 12:30

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Danas cu ispeci pileca krilca, tikvice uvaljane u brasno sa pavlakom i jajima zelena salata desert imamo rafaelo kocke od juce user posted image

Ayan <3

clock-img

23.07.2014, 19:03

clock-img

Anoniman

spageti sa mlevenim mesom u koje sam dodala i patlidzan i tikvice, cisto da ubacim detetu povrca u jelo koje znam da ce jesti.

clock-img

25.07.2014, 10:42

clock-img

Štetica

pencil-img

2486

Pileca supa i musaka od tikvica. Desert je bela oblanda,to sam sinoc napravila.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

25.07.2014, 11:07

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Juce bilo jagnjece meso u rerni mladi krompirici zelena salata desert isekli lubenicu user posted image Danas riba salmone pomfrit paradajz salata i za desert juce kupila kadaif sad samo daga nalijem sirupom user posted image

Ayan <3

clock-img

25.07.2014, 11:31

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

danas krem corba od tikvice i sargarepe, pita sa sirom i sremusem... naravno lubenica za desert.

clock-img

25.07.2014, 11:41

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: Štetica

Desert je bela oblanda,to sam sinoc napravila.

Carigradska? Da li je moguce da to jos neko pravi sem moje keve?user posted image To je inace tatin omiljeni kolacuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

25.07.2014, 11:45

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

moja mama je isto cesto pravi , moj brat je obozava...

clock-img

25.07.2014, 12:14

clock-img

Štetica

pencil-img

2486

Verka neznam jel Carigradska(tj neznam dal se tako zove). Mleko se uspinuje sa secerom i margarinom,i vrucim se premaze oblanda. Ako je to sto ti mislis.
Inace ja je obozavam.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

25.07.2014, 12:32

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

koliko znam carigradska je bas bela, belanca, seckani orasi...

Poslednji tekstovi

article-img