cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 6. deo

clock-img

05.06.2014, 08:51

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ja cu jagnjetinu u rerni, mislim da cu je strpati u kesu sa mladim krompiricima.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

05.06.2014, 08:52

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Kod nas - punjene tikvice dan tri.user posted image Klinci bojkotuju uveliko, juce nisu hteli da rucaju.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

05.06.2014, 09:36

clock-img

Ana13

pencil-img

972

Musaka sa krompirom za mm, a sa tikvicama za mene user posted image

clock-img

05.06.2014, 10:52

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Sveki mi putuje u selo, pa da je ispratim sa necim sto najvise "voli"-jagnjetina sa povrcem u zemljanom loncuuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

05.06.2014, 12:47

clock-img

Anoniman

ja cu biti divna domacica danas i narucicu piletinu sa rostilja (prelivenu prelivom od limuna i maslinovog ulja i recimo parmezana). ali cu dati sve od sebe da napravim salatu user posted image

clock-img

05.06.2014, 12:49

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Bitan je truduser posted image
Ja cu to isto da pravim, samo bez parmezana, plus domaca supa i pire za mog muza.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

05.06.2014, 12:54

clock-img

Anoniman

nisam imala vremena uopste danas i necu imati, sad sam malo kod kuce ali moram da spremim sutrasnji cas, a posle ponovo izlazim da obavim nesto u gradu sa sve histericnim detetom.
a i ovo mi se jelo, budimo iskreni. user posted image

clock-img

05.06.2014, 12:57

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Ništa. I kod mene ručka ima još od prekjuče, a uopšte nisam puno spremila, nego juče niko nije jeo. Dok se ne pojede, ne pravim ništa drugo.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

05.06.2014, 13:49

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

za mm ima od juce bolonjeze a za mene 2kg mladih krompirica i 3kg svakakve salate user posted image

clock-img

05.06.2014, 13:53

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Moja jagnjetina je zavrsila u ekspres loncu, sa krompiricima koje sam dodala kad je vec meso bilo mekano

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

05.06.2014, 13:55

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Zapecene makarone sa sirom i slaninom. Kaze mm zeno mozes ponovo da se udas user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

06.06.2014, 08:52

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Danas bataci , supa i salata.
Zaboravila sam i krompirice.

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

06.06.2014, 09:02

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Danas riblja corba i za mog muza pljeskavica od ribe (posto ne zna da jede recnu ribu a da mu ne zapadne kost), a za mene przeni recni korov koji najvise volimuser posted image ...i krompir salata

clock-img

06.06.2014, 09:29

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Vege pljeskavice danas, sa posnim sirom. Krastavac salata i ostalo mi je od srede pasulj corbice.

Patrijarh Pavle

clock-img

06.06.2014, 09:33

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Sinoc sam spremila pasulj za danas . Popodne jos salata I smlaticu neki sladoled . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

06.06.2014, 12:10

clock-img

branki*

pencil-img

20828

danas nista,posto sam otkrila da mi se mleveno meso pokvarilo,tako da cemo jesti sendvic.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

06.06.2014, 12:11

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

krmenadlice i mladi krompirici, salata... krem supica od juce

clock-img

06.06.2014, 12:47

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Juce sam spremila lazanje sa sirom i spanacem i pitala se zasto nespremam cesce user posted image bilo je mljaccc
Za danas svekrva gurnula pile da se pece pa cu smuckati neku salaticu, a za veceru planiram hleb od heljdinog brasna i semenka sa nekim namazom

clock-img

06.06.2014, 12:52

clock-img

Anoniman

Danas krompirici i bataci iz rerne, neka slaatica, barenu kukuruz secerac i grasak.

A sutra rostilj, malopre sam svasta nesto nakupovala, i rolovane cevapice i raznjice i belo, i batake u maxiju, i jedva cekam sutrauser posted image user posted image

A ne znam sta bih slatko mogla na brzinu da spremimuser posted image

clock-img

06.06.2014, 12:57

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

kupis sladoled :D

clock-img

06.06.2014, 12:58

clock-img

Anoniman

Kupila upravo 2 paketa box frikom kornetauser posted image

clock-img

06.06.2014, 13:00

clock-img

Anoniman

punjene paprike i paradajze. i nadam se da ce ispasti jednako ukusno kao prosli put kad me je mm zvao da mi kaze da ne moze da prestane da jede user posted image

clock-img

06.06.2014, 13:08

clock-img

Anoniman

resila sam , pravim onaj starinski kolac sa visnjama, sada sam ga videla na fbuser posted image user posted image

clock-img

06.06.2014, 13:10

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: ksena

punjene paprike i paradajze. i nadam se da ce ispasti jednako ukusno kao prosli put kad me je mm zvao da mi kaze da ne moze da prestane da jede user posted image

Patlidzan ili paradajz?

clock-img

06.06.2014, 13:47

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Danas ćemo przene mlade krompiriće i kupus salatu za ručak. A kasnije ćemo da pravimo mafine sa čokoladom-T. je izrazila zelju za mafinima baš danas, a ja ih planirala sutra.user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."