cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 6. deo

clock-img

12.05.2014, 01:13

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Pileća supa sa knedlama, pečeno pile i torta sa šlagom i malinama

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

12.05.2014, 08:35

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Izvadila sam meso za musaku..nisam je dugo pravila a obozavamo je

clock-img

12.05.2014, 08:36

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Anck, moja musaka s mesom je vec u rerni user posted image

clock-img

12.05.2014, 14:01

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

meni je ostalo kuvanog mesa iz supe od juce i supe naravno pa pravim zapeceni pilav a supicom ga podlivam , bice super , mislim ne moze da ne bude ko i obicno user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

12.05.2014, 15:44

clock-img

Anoniman

Domaca supa od juce,pohovani pileci bataci,peceni mladi krompirici,zelena salata i oblanda sa keksom!

clock-img

12.05.2014, 15:45

clock-img

Anoniman

Domaca supa od juce,pohovani pileci bataci,peceni mladi krompirici,zelena salata i oblanda sa keksom!

clock-img

12.05.2014, 15:53

clock-img

Ana13

pencil-img

972

Za danas cufte u paradajz sosu,krompir pire,salata i domaci sir
Za dezert-tresnje user posted image

clock-img

12.05.2014, 15:58

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja na današnjem meniju imam domaću supu od juče, pohovane štapiće od pilećeg belog mesa,krompir pire,sos i za dezert tortu od jagoda.Tortu sam juče pravila i slikala sam je...postaviću je u c Kuhinju samo ako budem imala vremena

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

12.05.2014, 22:16

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Slatki kupus sa piletinom. user posted image
Desert minjon kocke

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

14.05.2014, 12:33

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Moj sin poželio pohane batake, biće i salata od kupusa sa dresingom od jogurtauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

14.05.2014, 12:36

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

imam malo parce junetine pa cu da skuvam supicu, i krompir sa jajima u rerni. krastavac i paradajz salata. desert danas preskacemo, pre 2 dana sam pravila vocnu torticu, smazali smo je pa bi valjalo da malo odmorimo...

clock-img

14.05.2014, 13:00

clock-img

Ana13

pencil-img

972

Za danas svinjski gulas sa makaronama,shopska salata,pecena paprika (slatka i ljuta)
Za dezert sladoled user posted image

clock-img

14.05.2014, 13:22

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Raznjici sa pilecim belim mesom i pecurkama, bareni karfiol, prolecna salata. Moj muz ce dobiti i przene mlade krompirice, a ja cu krompir jesti verovatno dogodineuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

14.05.2014, 13:24

clock-img

majared

pencil-img

1565

Juce sam se zaklela da danas ne kuvam jer sam pravila musaku za dva dana. I naravno da je nisam spasila od ovih mojih skakavaca, jeli su je i za veceru iako sam tvrdila da nece biti za danas. I takoooo, danas eksperimentisem sa ukucanima - svinske snicle na mesavini sargarepe, pastrnaka i persuna. Ko prezivi pricace

< Poruku je uredio majared -- 14.5.2014 13:26:11 >

clock-img

15.05.2014, 11:46

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

krem supa od pecurki (kesica) i probacu po prvi put domaci giros. nasla sam jednostavan prepis za tortilje pa da probam.
a u ovom mestu me izludjuje sto sam bila u 3 radnje i nisam nasla ni jedan paradajz ili krastavac!!! a da idem do centra po ovom vremenu bez auta nema smisla...

clock-img

15.05.2014, 12:51

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Muckalica sa junetinom i rendana sargarepa za salatu za mene, a za mog muza i pilav uz to.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

15.05.2014, 13:07

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Zapecena boranija sa slaninicom.
Bubi ako je recept za giros sa coolinarike bice njami, njami.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

15.05.2014, 13:11

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Grasak s mesom...

clock-img

15.05.2014, 13:19

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Ja se vec danima spremam da pravim Didy-jev recept sa C kuhinje Piletina na mediteranski nacin i danas konacno resila da probam.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

15.05.2014, 13:27

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Zapecena boranija sa slaninicom.
Bubi ako je recept za giros sa coolinarike bice njami, njami.

coolinarika ima 531 recept za tortilje pa sam izabrala jedan. a punjenje je pomfrit i belo meso sa senfom, djumbirom i susamom... mm ce doneti paradajzic i krastavce... nadam se da ce biti njami user posted image

clock-img

15.05.2014, 13:31

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Ja sam mislila na giros, ne na tortilje. Mislim da je Torbica postavljala taj recept. I ja sam pravila. Sad ne mogu da nadjem.
Mislim da bi se tebi svidelo jelo sa tortiljama. Ukucaj chicken enciladas kuhinjica minjone. Fenomenalno je.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

15.05.2014, 13:39

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

ja moj recopis za tortilje ne menjam. sad nekad će ih pravim (kupih danas little tortilla boy) pa će turim i recopis.

danaske će isto turim recopis za krompir sas povrće u rernu (i molim Boga da mi rerna radi tih sat vremena user posted image )

I flunked anger management! }:->

clock-img

15.05.2014, 13:47

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

sva sreca pa imam zamrznutih mantija pa cu danas to da ispecem na brzinu
van sebe sam od ovih poplava user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

15.05.2014, 13:49

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

krcka se pileci paprikas a iskreno nisam mislila da cemo imati struje da kuvam jer je u par navrati nestajala, a zmickaju sijalice od jutros non stop. Al izgleda ce biti paprikas prste da polizes (slaba struja pa se polako krcka)

clock-img

15.05.2014, 18:58

clock-img

madre

pencil-img

6600

corbica od zelja, snicle i slane galeteuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...