cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 6. deo

clock-img

13.04.2014, 13:27

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Lava kolac, ispao je sjajan user posted image

Uf jede mi se :(

Za ćeru i onoga ima musaka, za mene alio di olio ili kako se već zovu testenine i zelena salatica

I flunked anger management! }:->

clock-img

13.04.2014, 13:34

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Evo, šiljem ti goluba user posted image

clock-img

13.04.2014, 13:48

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Buhahaha crkao nam šporet!
Tj rerna izgleda crkla.
Šta da radim sa musakom???

clock-img

13.04.2014, 13:55

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

O bre Trco user posted image ne znam šta da ti kažem...

Kod nas paštašuta od juče, kad se Mare probudi napraviću pitu sa višnjama i pitu sa eurokremom tj nutelom, a pošto u ovom pakovanju ima milion kora, ostaće verovatno i za dve sa sirom.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

13.04.2014, 13:56

clock-img

Anoniman

Ja pecem batake u rerni sa c socnom piletinom, kuvam pire krompir, krastavac, zelena salata, rotkivce, barim kukuruz secerac i grassak kao prilog, i pogaca.
A za veceru cu americke palacinke by Lelaigor, ako mi kaete koja soljica je mericauser posted image

Trco user posted image ne znam sta da radis?

< Poruku je uredio Unina mama -- 13.4.2014 14:02:01 >

clock-img

13.04.2014, 14:03

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Buhahaha crkao nam šporet!
Tj rerna izgleda crkla.
Šta da radim sa musakom???

Trco, u zamrzivac. Tesko ces je ispeci na ringli... Ili da promesas pa nece biti po slojevima, i na laganoj vatri...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

13.04.2014, 14:05

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Ja pecem batake u rerni sa c socnom piletinom, kuvam pire krompir, krastavac, zelena salata, rotkivce, barim kukuruz secerac i grassak kao prilog, i pogaca.
A za veceru cu americke palacinke by Lelaigor, ako mi kaete koja soljica je mericauser posted image

Trco user posted image ne znam sta da radis?

Ja mislim da je to ona za kafu! Kao za Don Cafe....

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

13.04.2014, 14:11

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

uh, odakle krenuti...
pite sa krompirom i sirom, riblja corba, testo, piletina u rerni, rizoto, krompir, paradajz sa lukom, zelena salata, desert pijana crnkinja (savrsena) ... verovatno sam nesto preskocila, u svakom slucaju, svasta...

clock-img

13.04.2014, 14:20

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Trco, ako promesas i peces dobices nesto nalik kajgani...
Kod mene dimljena losos-pastrmka iz rerne, spanac, pire krompir, zelena salata, za desert domaca zdrava cokolada, okacicu kasnije user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

13.04.2014, 14:36

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Becke snicke, mladi krompirici, paradajz, krastavac i mladi luk.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

13.04.2014, 14:41

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ja nisam gledala recept ali ako je za sve mera jedna solja nije bitno koja je user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.04.2014, 16:06

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ja nisam gledala recept ali ako je za sve mera jedna solja nije bitno koja je user posted image

hahhahha to sam i ja ukapirala kad sama videla da je i brasno u soljamauser posted image

clock-img

13.04.2014, 16:19

clock-img

Didy

pencil-img

7274

UM, ja sam pravila po tom receptu i stavljala sam ko sto rece Torbuca ona veca soljica za kafu, otprilike 1,5 - 2 dl. I da,mislim da treba manje secera, pogotovo sto ja namaz sladak (pekmez, krem, med). I ja sam stavila dosta vanilinog secera, sjajne su!

Mi smo danas kod svekrve na rucku, tako da je vrhunac mog danasnjeg kulinarskog umeca hleb iz pekarice. Cak je i mm spremao dorucak, ni time se nisam bavila. A sad ste me malo zainteresovale za ove americke palacinke, mogla bih napraviti deci za veceru, prosli put su im se bas svidele.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

13.04.2014, 17:30

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Nisam mogla u zamrzivač jer je bila na pola pečena, istresla sam je u ringlu i onda sve pomešala. Ana ne verujem da bi to jela pa sam joj ispekla jedno meso iz zamrzivača. Supu je svakako imala.

A on biser čuči ispred one rerne i drnda one dugmiće kao da će da proradi ako je stavi na max user posted image

Za večeru i mi američke palačinke, ali po moje user posted image našla sam neki recept pre jedno 5 god i ne menjam ga. user posted image

clock-img

13.04.2014, 18:20

clock-img

Anoniman

Trco ajde de, napisi i taj tvoj, dok jos nisam pocela da pravim, da ga moje oci videuser posted image

clock-img

13.04.2014, 18:33

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Ja odoh da pravim galete user posted image

clock-img

13.04.2014, 18:48

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

dala sam joj na fejsu :D da ne ispadne da nećem da odgovorimuser posted image

Trco ajde de, napisi i taj tvoj, dok jos nisam pocela da pravim, da ga moje oci videuser posted image

clock-img

13.04.2014, 19:44

clock-img

branki*

pencil-img

20828

kuvam upravo boraniju za sutra....

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.04.2014, 19:56

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

ja imam pitanje. Juce sam spremila snicle da ih danas spremem ( brasno, jaje i prezla) bili smo danas na neki rostilj i nisam kuvala tako da su snicle ( ne pecene) jos u frizideru , dali mogu sutra da ih za rucak ispecem ili moram da ih bacimuser posted image

clock-img

13.04.2014, 20:32

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Mislim da mozes da ih ispeces sutra, ako su bile u frizideru, nisi ih vadila, otvarala.
Ipak ih pomirisi ujutru pa onda odluci user posted image

clock-img

13.04.2014, 20:36

clock-img

_Anchy_

pencil-img

13

Njupa supica, snicle (brasno,jaje, prezle pomesane sa susamom) pomfrit I salata krastavac-paradajz

clock-img

13.04.2014, 20:45

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

dala sam joj na fejsu :D da ne ispadne da nećem da odgovorimuser posted image

Daj, kakva si, baci i ovde. user posted image Taman da isprobamo i uporedimo.user posted image
Tijo, ja mislim da možeš bez problema.

clock-img

13.04.2014, 20:59

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Tijo, kakvo bacanje. S obzirom da nisi bila kuci, nije mnogo ni otvaran frizider, niti je leto, pa da kaze covek, osetljivo. Slobodno!

Patrijarh Pavle

clock-img

13.04.2014, 21:01

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

ma ću dam, što neću da dam user posted image

140gr brašna
250ml mleka
1 jaje
skoro cela kesica pzp
2 sk šećera
1/2 kk soli
3 sk istopljenog putera/margarina

e sad u zavisnosti od veličine jajca - brašno dodati/ostaviti isto

clock-img

13.04.2014, 21:15

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Hvala, Trćo, probaćemo, probaćemo. user posted image