cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 6. deo

clock-img

08.04.2014, 09:43

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Ne znam šta bih mogla za ručak danas. user posted image

Always look on the bright side of life...

clock-img

08.04.2014, 10:05

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Rešila! Paprikaš, rotkvice i kupus salata, a za desert verovatno palačinke, možda čak i američke.

clock-img

08.04.2014, 13:44

clock-img

Anoniman

Sarmice od zelja a za sutra ce biti testo sa mlevenim mesom

clock-img

08.04.2014, 17:16

clock-img

Anoniman

Krompiric i jagnjeci but iz rerne user posted image pogaca, zelena salata , krastavac, a za veceru palacinkeeeeeeeuser posted image

clock-img

08.04.2014, 17:45

clock-img

minnica

pencil-img

2295

musaku od krompira i tikvica sa mesom

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

08.04.2014, 21:43

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: lelaigor

Rešila! Paprikaš, rotkvice i kupus salata, a za desert verovatno palačinke, možda čak i američke.

Moram da napišem da su sjajne one što si stavila u C kuhinju. Pravila sam ih za vikend, deca su se oduševila. Hajde deca, ali moj brat ih je jeo kao hipnotisan i već danima samo spominje američke palačinke. user posted image
Mi smo se dana sodvozali biciklima kod moje mame na pileći paprikaš, a ja sam posle pravila voćnu salatu i skroz lud kolač od jabuka. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

09.04.2014, 08:19

clock-img

Anoniman

danas cu da napunim paprike i paradajze

clock-img

09.04.2014, 10:01

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

IZVORNA PORUKA: Didy

IZVORNA PORUKA: lelaigor

Moram da napišem da su sjajne one što si stavila u C kuhinju. Pravila sam ih za vikend, deca su se oduševila. Hajde deca, ali moj brat ih je jeo kao hipnotisan i već danima samo spominje američke palačinke. user posted image
Mi smo se dana sodvozali biciklima kod moje mame na pileći paprikaš, a ja sam posle pravila voćnu salatu i skroz lud kolač od jabuka. user posted image

Auh, jesu, recept sam otkrila pre par godina, i retko jedemoobične. Njih uglavnom pravim u slanoj varijanti, a kad nam se jedu slatke pravim ove. Meni skroz zamene kolač ili tortu. Ja najviše volim dok je još topla palačinka da je namažem medom, on se otopi pa ag upije, njam-njam! user posted image

Danas ne kuvam ništa, idem kod zubara, sutra idem na operaciju, a danas idem sa DAriom i sa našim drugaricama u Mek. Tu se obično ništa ne najedem, ne volim njihovu hranu, ali klinci vole i šta sad.

clock-img

10.04.2014, 13:14

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Supica, viršle sa roštilja, pire krompir i opet rotkvice. Za desert ništa danas, valja se spremiti za leto. user posted image

clock-img

10.04.2014, 20:06

clock-img

branki*

pencil-img

20828

kuvam upravo kiseli kupus sa mesom,ceo stan smrdi..volim da ga jedem,al sto ne volim taj miris kad se kuva,uff....

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.04.2014, 10:06

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Danas pirinač i smisliću još nešto mekano. Juče sam operisala cistu na zubu i sad moram sve te neke bebeće splačine user posted image A za desert - sladoled!

clock-img

11.04.2014, 11:18

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Danas krompir čorbica, zelena salata i krofne!

clock-img

11.04.2014, 11:30

clock-img

Anoniman

danas supa od leblebija.
a da sam znala juce pa da dodjem kod branki na rucak. ne secam se kad sam poslednji put jela kuvani kiseli kupus.

clock-img

11.04.2014, 12:49

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Ja ću uz pirinač, sos od pileće džigerice. Njam!

clock-img

11.04.2014, 14:43

clock-img

branki*

pencil-img

20828

IZVORNA PORUKA: ksena

a da sam znala juce pa da dodjem kod branki na rucak. ne secam se kad sam poslednji put jela kuvani kiseli kupus.

ksena,juce uvece sam kuvala kupus za danas,tako da si dobrodosla na rucakuser posted image
a,ja opet,nikad nisam ni kuvala,ni jela tu supu od leblebija....

branki

clock-img

11.04.2014, 15:27

clock-img

superm

pencil-img

3244

Pilav sa junetinom. I najzdravija nutella za dezert.

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

11.04.2014, 15:32

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Socivo i sarmice od zelja,,nisam sigurna da ce hteti da klopa socivo posto je prvi put pa za svaki slucaj i nesto proverenouser posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

11.04.2014, 15:56

clock-img

Anoniman

branki, dolazim! jos ako si ubacila i suvo meso unutra...ovi moji ne vole kiseli kupus, a ovde se generalno i ne koristi kao kod nas. a ja obozavam!
leblebije ili naut su kao one sto se grickaju (okrugle), ali nepecene, za kuvanje. samo se potope prethodno vece u mlaku vodu, sledeceg dana se stavi 15 min da odstoje sa malo sode bikarbone, prokuvaju i ta prva voda se baci, onda se stave u drugu vodu, narenda se luk, paradajz sos, ulje, so i biber i kuvaju se (ja ih kuvam u ekspres loncu pola sata). na kraju obicno izvadim malo i izgnjecim pa vratim da daju gustinu. supa je bolja kad se malo prohladi i odstoji. mi bas volimo i cesto jedemo.

clock-img

11.04.2014, 16:09

clock-img

branki*

pencil-img

20828

naravno da je kupus sa suvim mesom,a i ima i kozurice,volimuser posted image
probacu to sa leblebijom,sve kuvam jedno te isto....

branki

clock-img

11.04.2014, 16:14

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Čorbicu od zelja,teleće šnicle i princes krofne user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

11.04.2014, 16:15

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

IZVORNA PORUKA: ksena

branki, dolazim! jos ako si ubacila i suvo meso unutra...ovi moji ne vole kiseli kupus, a ovde se generalno i ne koristi kao kod nas. a ja obozavam!
leblebije ili naut su kao one sto se grickaju (okrugle), ali nepecene, za kuvanje. samo se potope prethodno vece u mlaku vodu, sledeceg dana se stavi 15 min da odstoje sa malo sode bikarbone, prokuvaju i ta prva voda se baci, onda se stave u drugu vodu, narenda se luk, paradajz sos, ulje, so i biber i kuvaju se (ja ih kuvam u ekspres loncu pola sata). na kraju obicno izvadim malo i izgnjecim pa vratim da daju gustinu. supa je bolja kad se malo prohladi i odstoji. mi bas volimo i cesto jedemo.

Ja sam jednom probala da spremim leblebije jer znam koliko su zdrave i volim ih i ovako da grickam,medjutim ,skuvane su imale neku opnu ,bebac se zagrcnuo sa njom i vise mu ne spremam,i izgnjecila sam mu ali dzabe kad opna ne moze da se izgnjeci,,user posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

11.04.2014, 16:29

clock-img

Anoniman

uzela si bas ove za kuvanje? postoje i leblebije za kuvanje bez opne, oljustene. ja sam ih samo jednom skuvala. mi vise volimo ove obicne, a M ih najnormalnije jede, nemiksovane.

< Poruku je uredio ksena -- 11.4.2014 16:30:19 >

clock-img

13.04.2014, 12:32

clock-img

Anoniman

Lelaigor koju soljicu koristis kao meru za americke palacinke?

clock-img

13.04.2014, 13:08

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ja sam napravila supicu od povrca , zelenu salatu , ispekla krompir
aaaa matori pravi prvi rostilj ove godine , tako da ihahaaaj do naseg rucka user posted image

Marija je moj najveci uspeh

clock-img

13.04.2014, 13:13

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Lava kolac, ispao je sjajan user posted image