N danas u vrticu posle pauze od 6 dana. Kao nije htela da ide, a kad smo dosli tamo, sama usla sva srecna, nedostajali joj drugari
Jao Mod, kad citam sta pises, setim se svpg brata (9 god mladji) prvo duuugo nije hteo sam da drzi flasicu, do godinu dana, mozda i jace, pa smo mu na smenu drzali dok pije mleko pre spavanja, a onda do 2,5 godine nije umeo sam da jede, a bio bucko i prozdrljivac najveci. Mama mu stavi ciniju sa klopom ispred njega, on place da je gledan i nece da jede sam Ili umoci prste pa tako jede Devojcice su ipak mnooogo naprednije i manje se maze Zato decaci i jesu mamine maze, moj brat i dan-danas jeste: kevo, daj mi da jedem, kevo, zedan saaaam
N jede sve, bas sve sama odavno i uopste ne dozvoljava da je hranim. Od kad je krenula u vrtic, nece ni portiklu da stavi, videla da tamo pola dece nema portiklu (ovi stariji) i bas lepo jede, ni ne umaze se mnogo, mozda joj malo kapne supe ili cokolino, vocni jogurt, tako nesto... Ali se toliko trudi da ne prospe i nagne se nad ciniju, da je ja uopste vise ne teram da stavi portiklu, posle je presvicem ako se zamaze i gotovo...