IZVORNA PORUKA: Tash
Nidžo budi dobar s ovom tetom, ona zna gde stoje sve igračke u vrtiću
Kako to tate lako reše. Ja bih verovatno rekla "Ovo je vaspitačica, ako ti se piški ili si žedan, reci joj, a ja ću brzo doći"... što automatski rezultira vrištanjem.
isto tako ja!
Jutros se buni. Plakao ali ne tako tragično kao prošle nedelje. Čak je trijažnoj kroz suze pokazao zubiće.
Plakao dok smo se presvlačili, ali ne otima se nego radi sve što treba. Kad je trebalo da ga vaspitačica uvede u sobu otimao se i vrištao. danas smo do ručka, pa ćemo videti da od sutra spava tamo.
Imali smo katastrofu za vikend. Išli smo mm i ja ko druga na svadbu i ostavili danila kod babe i dede. Toliko je plakao da tonije bilo normalno. Vrištao, davio se, užas jedan. Onda se smirio kad smo mi otišli. Inače bila je noćna svadba. Moji ga doveli kući na spavanje. Kenjkao se pre nego se uspavao oko 10h. Onda se probudio oko 00.30h i morali su da nas zovu da dodjemo jer je plakao za mamu i nije hteo da im da ni da ga dodirnu. Kad smo stigli on ne plače, ali je odmah rekao " Mama ja sam plakao za tebe i pjobudio sam se a ti nisi bila tu. I ja sam se plašio"
Stajao je pored kade dok sam se tuširala i pomagao mi da obučem pižamu.
U nedelju smo išli svi u igraonicu na rodjendan kod njegove drugarice Lenke. Igrao se sa decom a onda tražio mamu. Sedeo mi u krilu više od pola sata. Jedva sam ga ubedila da ga odvedem kod dece da se još malo igra. Morala sam da sedim i da ga gledam. Onda se zaigrao inačisto zaboravio na mene. Do kraja je bio dobar.
Ima nenormalan strah da će ga mama ostaviti i stalno pominje kako je mama bila u bolnici ion je bio mnogo tužan!!!
Poludeću dok sve ovo prodje!