asepsol sam prvo kupila i spakovala... upravo sam poslozila stvari u torbu ovim redosledom:
na dnu peskir, carape, spavacica, podmetac za krevet, 4 pakovanja mrezastih ulozaka, pakovanje mrezastih gacica, toalet papir i vlazne maramice + neseser sa stvarima za licnu higijenu (cetkica, pasta, dezodorans, krema za lice, krema za ruke u malim tubama, labelo, ogledalo, snale za kosu, multi mam melem) i tri tetra pelene - ovo je sve za posle porodjaja sto ce mi trebati kad se docepam sobe.
onda u posebnoj kesi peskir, papuce za kvasenje, asepsol, toalet papir, tecni sapun i jedan brijac - kesa za klistir, sto rece bea :)... ta kesa je na vrhu torbe!
u drugoj posebnoj kesi za bebu - pakovanje pelena, vlaznih maramica i mala kremica, takodje pri vrhu torbe, plus dva pakovanja mrezastih ulozaka, za salu.
nisu mi stale crocks za sobu i bade mantil koji ne znam da li da nosim...? to cu morati u posebnu kesu, mimo torbe, jer mi se torba vec ne zatvara
ako neko misli da bih mogla nesto da dodam, pisite!