cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kamperski vodič za porodilište

clock-img

26.12.2011, 21:28

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Za dezinfekciju - misliš asepsol ili tako nešto?

clock-img

26.12.2011, 21:58

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Sta ce im ulosci pre porodjaja?

clock-img

26.12.2011, 22:02

clock-img

Anoniman

Ja sam ponela dimestos vlazne maramice.

Meni je pukao vodenjak na pregledu na prijemu. Ulosci u svakom slucaju trevba da su vam prvi kad se otvori torba

clock-img

26.12.2011, 22:07

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

za dezinfekciju sredstvo za posle klizme? ookk

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

clock-img

26.12.2011, 22:09

clock-img

Anoniman

Za wc solju. Tesko da ces da cucis kad to nagrune user posted image pa i za posle ako ne budes u apartmanu neces moci da cucis ako budes imala ranu

clock-img

26.12.2011, 22:42

clock-img

zivka

pencil-img

2197

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Za wc solju. Tesko da ces da cucis kad to nagrune user posted image pa i za posle ako ne budes u apartmanu neces moci da cucis ako budes imala ranu

Sta ti je iskustvo user posted image Cita mi zena misli user posted image

clock-img

26.12.2011, 23:43

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ja sam redjala papire.... moja preporuka obavezno ponesite octanosept, tamo vam niko nece prskati ranu. i za svaki slucaj neki melem za bradavice, u slucaju da se boravak oduzi.

don't shit where you eat :))

clock-img

27.12.2011, 09:31

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

IZVORNA PORUKA: MaliMis

nisam iz cuga ukapirala, ali bi nas licu mresta proradio kliker...user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

clock-img

27.12.2011, 10:25

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Misu, gde si nasla te maramice?

clock-img

27.12.2011, 11:36

clock-img

zivka

pencil-img

2197

Joj ja bi da vam kazem ali je bezveze.... ali ipak : dok ustanete s klizmom krenite odmah da "sredite" toalet

clock-img

27.12.2011, 12:00

clock-img

Anoniman

Mislim u DM-u ili tako negde, mozda i u Tempu user posted image Trebalo bi da ih ima svuda, obicne domestos vlazne maramice za sanitarije. Kad nemas vremena da ribas, samo da prebrises.

clock-img

27.12.2011, 12:06

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Hvala ti Misu, nisam ih vidjala, zato sam pitala.

clock-img

28.12.2011, 11:42

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

Misuuu, odlican predlog!
huh, ja se samo plasim infekcije..moja snaja je dobila u misovicu, doduse..i tri meseca posle porodjaja imala veeelike probleme..
dodacu asepsol i te maraqmice..

clock-img

28.12.2011, 15:01

clock-img

bea83

pencil-img

5169

IZVORNA PORUKA: zivka

Joj ja bi da vam kazem ali je bezveze.... ali ipak : dok ustanete s klizmom krenite odmah da "sredite" toalet

Živka ja ništa nisam ukapiralauser posted image user posted image  

clock-img

28.12.2011, 20:41

clock-img

ivas

pencil-img

301

Uh, i meni frka od infekcije, ja i u rodjenoj kuci non stop ribam dasku asepsolom. user posted image A u porodilistu kako cu pojma nemam. Mislim da je Zivka htela da kaze da kad nam urade klistir nemamo puno vremena dok ne proradi vec odma da se bacimo na dezinfekciju toaleta jerr kad nas potera nema vise cekanja.user posted image

< Poruku je uredio ivas -- 28.12.2011 20:44:04 >

clock-img

28.12.2011, 20:52

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Aaaauser posted image Malo slabije kapiram u poslednje vremeuser posted image

clock-img

28.12.2011, 21:40

clock-img

Anoniman

ja sam nosila bocicu alkohola (ili asepsola, ne secam se), koji sam prosula na wc solju, a onda sam natrpala odozgo brdo toalet papira (mozda pola rolne) i to je bilo dovoljno. zadrzite se dovoljno dugo u toaletu, nemoj odmah da izlazite napolje. jednom kad udjete u salu nece vas ponovo pustiti da idete do toaleta. 

clock-img

28.12.2011, 21:53

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Ja sam nosila asepsol i podmetače za dasku, ali tu gde su mi radili klistir je sve to već bilo tako da mi nije trebalo. Sestra mi je rekla da bi bilo super ako mogu da izdržim barem 5 minuta, ja sam rekla važi i uletela u wc user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

28.12.2011, 22:07

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Hmmm, a kako da znam da je praznjenje zavrseno? Mogu da se uputim ka sali, pa da mi se opet ide u wc. Uh! Ne volim ovaj deo....

clock-img

28.12.2011, 22:24

clock-img

Anoniman

ja sam se taman sredila i izasla napolje, kada sam osetila da jos nije gotovo.. onda sam jos malo setala ispred, pa otisla ponovo. onda ponovo citav postupak obrade wc daske.. zato sam vam i rekla, kad udjete unutra ne izlazite neko vreme. user posted image

clock-img

28.12.2011, 22:26

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Da li postoji asepsol u spreju? Tako je lakse za sprickanje...

clock-img

28.12.2011, 22:27

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Azra_
Uh! Ne volim ovaj deo....

meni klistir stvarno nije bio nimalo ni bolan ni neprijatan, a strahovala sam od njega.

inace, ja sam u svojoj kesi nosila flasicu sa toplom vodom i bebi sapun. plan je bio da se lepo sredim posle klistira, ali za to se stvarno nema vremena, pa su vlazne maramice ipak zavrsile posao. iako ja vlazne maramice mrzim i nikada ih ne koristim.

clock-img

28.12.2011, 22:28

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Ja sam nosila u spreju. Ostaneš u wc-u koliko god misliš da treba, ja sam taman mislila da sam završila, prešla u kabinu da se istuširam kad ono opet krenulo i vraćaj se nazad. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

28.12.2011, 22:29

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Azra_

Da li postoji asepsol u spreju? Tako je lakse za sprickanje...

postoji azra! imas u malim bocicama u spreju, mozes taj da uzmes. ja uzimam u spreju u litarskom pakovanju za kucu..

clock-img

28.12.2011, 22:29

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

IZVORNA PORUKA: Macaki

meni klistir stvarno nije bio nimalo ni bolan ni neprijatan, a strahovala sam od njega.

Isto! A bukvalno ništa nisam osetila.