cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kamperski vodič za porodilište

clock-img

13.10.2010, 22:51

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Dusho, dobrodošla!user posted image  Ako se nisi još prijavila -> Spisak RR trudnica
Mislim da ti ova tema može pomoći u vezi bradavica-> KLIK
Za Višegradsku ti neko iz BG mora odgovoriti.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

13.10.2010, 22:52

clock-img

Dusha

pencil-img

58

Hvaaala user posted image

clock-img

28.11.2010, 20:40

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

koliko toalet papira da ponesem u betaniju?user posted image
koliko pakovanje onog asepsola da kupim?(ne znam da li sam dobro napisala naziv)user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

28.11.2010, 20:43

clock-img

Anoniman

A što asepsol user posted image

clock-img

28.11.2010, 20:45

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

za ciscenje wc solje i tus kabine,imam jako osetljivu kozu i ne bih neku infekciju da navucem a jos sam i jako gadljiva user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

28.11.2010, 20:47

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

bubo imas pp user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

28.11.2010, 20:50

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: isidora88

za ciscenje wc solje i tus kabine,imam jako osetljivu kozu i ne bih neku infekciju da navucem a jos sam i jako gadljiva user posted image

Aha ... Pa dobro , mada sumnjam da ćeš posle porođaja imati vremena , snage i živaca da vršiš deratizaciju i dezinsekciju Betanije user posted image Ponesi ti ipak , pa sa srećom ... A wc papira - nek ti donesu kad ti zafali user posted image

clock-img

28.11.2010, 21:08

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Јa sam nosila i redovan toalet papir i papirne ubruse. Po rolnu od oba. Ubrusi dobro dođu u razne svrhe.

clock-img

28.11.2010, 21:12

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja cu poneti 2 rolne toalet papira i jedno pakovanje salveta ili ubrusauser posted image
ne znam samo koliko pakovanje asepsola da kupimuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

28.11.2010, 21:14

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Mi smo imali u sobi asepsol. Kupi malo pakovanje. Može ti svakako neko doneti ako potrošiš.

clock-img

29.11.2010, 10:52

clock-img

mejvis

pencil-img

1690

U narodnom frontu imaju sredstvo za dezinfekciju u svakoj sobi....a i uvek možete pozvati sestru da vam nešto denzifikuje...
Moje mišljenje je - što manje u porodilište to bolje, nažalost, naučila sam na ličnom primeru. user posted image

clock-img

29.11.2010, 14:39

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: isidora88

koliko toalet papira da ponesem u betaniju?user posted image
koliko pakovanje onog asepsola da kupim?(ne znam da li sam dobro napisala naziv)user posted image

Ja sam potrošila 3 rolne wc papira, jer sam i oblagala šolju da bih mogla sesti, što kod klistira, tako i u sobi. Ubrusa sam ponela jednu pofdeblju rolnu, brzo se troši. Asepsol 1, sprej varijantu, naprskala tuš kod klistira i uostalom sve, kupatilo deliš sa najmanje još 3 žene, a nisu sve baš uvek baždarene po pitsanju higijene...

clock-img

29.11.2010, 14:40

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: mejvis

U narodnom frontu imaju sredstvo za dezinfekciju u svakoj sobi....a i uvek možete pozvati sestru da vam nešto denzifikuje...
Moje mišljenje je - što manje u porodilište to bolje, nažalost, naučila sam na ličnom primeru. user posted image

I u betaniji ima sredstvo u svakoj sobi, manorapid ili tako nešto, za dezinfekciju ruku

clock-img

07.01.2011, 19:54

clock-img

strahinja11

pencil-img

156

Nisam ni razmisljala o dezifekcionom sredstvuuser posted image user posted image

Da li je neohodno imati ga za Visegradsku? Ja sam mislila da je to sve cisto i dezinfikovano???

Hvala na odgovoru:)

clock-img

09.01.2011, 16:15

clock-img

minna

pencil-img

3196

Ja sam bila na odeljenju carskih rezova i tamo je bilo cisto, nije mi trebalo.

clock-img

10.01.2011, 12:08

clock-img

Anoniman

Tražim mrežicu za pupak i mrežaste uloške.... a u apoteci, ovde, me gledaju kao da sam im rekla dajte mi svemirski modulator za razgradnju i teleportaciju materije!!!user posted image

clock-img

10.01.2011, 12:12

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Ja ovde nisam nasla mrezaste gacice. Ni u jednoj apoteci nije bilo. Rado, to ti je kao kad sam ja trazila pumpicu, gledali me cudno.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

10.01.2011, 12:18

clock-img

cicmil

pencil-img

72

Sanjice ja sam mrezaste gacice pronasla kod nas u DM-u, ne znam da li DM ima kod vas ako ne pogledaj u nekom drugom kozmetickom marketu. 

clock-img

10.01.2011, 12:19

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Kupila mi ih je sestra i donela. A, mi nemamo DM.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 10.1.2011 12:20:45 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

13.01.2011, 17:23

clock-img

SareniVrabac

pencil-img

532

Danas sam dobila u skolici spisak stvari potrebnih za porodiliste i tamo stoji da treba nosti vrecu za bebu.... jeste vi to nosile? meni deluje nepotrebno...

clock-img

13.01.2011, 17:26

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Nemaš potrebe za njom, tako mala beba se ne rita user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

13.01.2011, 17:28

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

U Betaniji koriste tetra pelene koje si ponela kao džačić (mada ove nedelje kad sam bila tamo, videla sam da neke bebe imaju i štramplice dole).

clock-img

13.01.2011, 17:33

clock-img

SareniVrabac

pencil-img

532

tako sam i mislila... al ajde da pitam iskusne... ako bude neophodno lako ce mi neko doneti

clock-img

13.01.2011, 17:36

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Pogledaj unazad malo, možda ti pomogne, ko je šta nosio od novosađanki.user posted image
(moje je na 27.straniuser posted image )

clock-img

13.01.2011, 17:44

clock-img

SareniVrabac

pencil-img

532

to upravo radim... poredim spisak iz skolice i ono sto ste pisale pa cu napraviti neke izmene