IZVORNA PORUKA: isidora88
koliko vam je spavacica bilo dovoljno za porodiliste da znam koliko da kupim,nekako mi se 2 cine malo
koliko mrezastih gacica mi treba? nama su uskoli za trudnice rekli da se one ne nose i da stalno budemo bez gaca ne mogu da skontam kako oni kontaju da ja setam samo sa uloskom,ima sve da mi ispada
IZVORNA PORUKA: isidora88
koliko tupfera za grudi mi je dovoljno za pocetak,znaci za porodiliste i za prvih mesec dana?
jel se kupaju dok smo u porodilistu? znam da se kupaju kad se rode ali mislim ono kad nam ih donesu u sobu,da li ih mi same kupamo kada se ukake ili se ta 3 dana ne kupaju? znam da su pitanja smesna ali me bas zanima
spavacice 2 ponesi, ako ti zatreba, donece ti neko, cisto da ne pretovaris torbu, ja sam izdrzala sa 2, i onako mi je sve bilo fuj.
Mrezaste gacice ti ne trebaju, ne setas ti nigde i dovoljni su ti ulosci, jer lezis sa rasirenim nozicama a ispod tebe je podmetac i ulozak, inace kada hodas do wc-a, onda hodas kao Gejsa
, sitnim koracima i ulozak malo stavis izmedju guzova i nece ispasti
Tupferi meni nisu trebali u porodilistu, vec kad sam izlazila, tako da poneses par komada mozda, a kod kuce sam trosila tonu, ali sam kupila one aventove sto se peru.
Bebe okupaju sestre jednom i to samo sa vodom, ti presvlacis, ali ne znas kada i kako (mislim uzivo ne znas, teoretski znas), brises bebu maramicama, ja sam primetila da se ukakila,zvala sam sestru da mi pokaze, kako sta treba i da vidi kaku (mekonijum) ali dobro sam se nacekala.