Poslednji tekstovi

Sledeća generacija milionera biće majstori
Programeri i inženjeri padaju sa trona! Čeka nas tehnološki bum, majstori će biti nova generacija...
Vesti

Upoznajte autorku serijala o Džeronimu Stiltonu
Beogradski sajam knjiga je počeo, a Vulkan izdavaštvo vam je kao i uvek pripremilo druženja pisac...
Promo objava
Promo kutak

. Ma ja se slazem da dete koristi te pomocne jednacine ako ume da ih upotrebi medjutim iz mog iskustva se oni jadnici nekako jos vise zbune kao da ne vide vezu izmedju primera i zadatka. Tako da ja njima prvo lepo kazem kad naucis ovo (pojmove, sabirak, zbir, umanjenik,umanjilac, razlika, cinioci, proizvod,deljenik,delilac, kolicnik, komutativnost, asocijativnost i distributivnost) onda mi se javite lepo za pomoc. Tako da ja stvarno ne mogu da gubim zivce sa decom koja ovo ne znaju. U skoli mi dodju u sesti razred (a ja vestica ne dam digitrone) ne znaju tablicu mnozenja, i ne znaju ni da citaju, pa kako onda misle da ce nauciti lekciju iz fizike, ma iz bilo cega. O deljenju decimalnih brojeva necu ni da pricam, to rade u petom ali retko ko savlada pa ja moram da trubim ceo sesti zbog prefiksa deci,centi,mili,mikro i td deljenje i mnozenje brojeva sa decimalom
Pa koji znak ćeš staviti između??? Tako je on pisao + i kada Mara dobija ruže i kada joj uzimaju... i nije napisao 20+20 jer je rečima pisalo da je Mara dobila DVE novčanice od 20din... i tako... Biće bolje...
hahahha sjajna ideja ne citati ahhaa mali verovatno ne zna da cita a tvoj je lenj pa mu se svidela ideja