Poslednji tekstovi

CHEWY VITES daruje Ringerajce vrednim nagradama!
Chewy Vites je Ringerajcima pripremio sjajne poklone za celu porodicu!
Promo objava
Promo kutak

SEBAMED praznično darivanje na Ringeraji!
Praznici su pred vratima i tradicionalno, SEBAMED je za Ringerajce pripremio božićne poklone za c...
Promo objava
Promo kutak

. Ma ja se slazem da dete koristi te pomocne jednacine ako ume da ih upotrebi medjutim iz mog iskustva se oni jadnici nekako jos vise zbune kao da ne vide vezu izmedju primera i zadatka. Tako da ja njima prvo lepo kazem kad naucis ovo (pojmove, sabirak, zbir, umanjenik,umanjilac, razlika, cinioci, proizvod,deljenik,delilac, kolicnik, komutativnost, asocijativnost i distributivnost) onda mi se javite lepo za pomoc. Tako da ja stvarno ne mogu da gubim zivce sa decom koja ovo ne znaju. U skoli mi dodju u sesti razred (a ja vestica ne dam digitrone) ne znaju tablicu mnozenja, i ne znaju ni da citaju, pa kako onda misle da ce nauciti lekciju iz fizike, ma iz bilo cega. O deljenju decimalnih brojeva necu ni da pricam, to rade u petom ali retko ko savlada pa ja moram da trubim ceo sesti zbog prefiksa deci,centi,mili,mikro i td deljenje i mnozenje brojeva sa decimalom
Pa koji znak ćeš staviti između??? Tako je on pisao + i kada Mara dobija ruže i kada joj uzimaju... i nije napisao 20+20 jer je rečima pisalo da je Mara dobila DVE novčanice od 20din... i tako... Biće bolje...
hahahha sjajna ideja ne citati ahhaa mali verovatno ne zna da cita a tvoj je lenj pa mu se svidela ideja