IZVORNA PORUKA: Torbica
IZVORNA PORUKA: Peace*
Mi smo se za prvu turu dvoumili izmedju Lagomandra Beach Hotela i jos jednog, ali sad me Didy zaintrigirala! Posto bi ovo nase bilo oko 1700E.
U kom periodu to? Meni su računali u First minute, za nas 4oro, avgust oko 1900eur.
Peace, od 14.6, jeftinije nego u avgustu, ali pecam ovu prvu turu dok je bebac infant, pre 29.6.
Nisu mi se jos javili ni iz Kontikija ni iz Travellanda...
Nismo nikad bili na Kasandri, Sitoniji znamo svaku plazu i meni je najlepse na Toroniju, samo sto tamo nema nista osim jedne ulice. More i plaza perfektni, ali mnogima dosadno. No, nama nije, nas ima dovoljno da nam je uvek zanimljivo.
Slazem se za Toroni, i meni je on favorit.
E sad, mi smo isli van sezone i bilo je skroz mrtvo, ali je nama to i odgovaralo.
Meni se npr Neos Marmaras uopste ne svidja, neko kaze kako je to jedino mesto na Sitoniji koji ima neki smek, a meni je eto bezveze, cak mi je i Sarti bolji, mada opet kazem, videla sam ga samo van sezone, mozda bi bio potpuno drugaciji utisak da sam isla u julu ili avgustu.
Meni je hotel Lagomandra pun pogodak, samo za moj dzep prilicno skupo.
Pre 10ak dana sam slala upit za jednu privatnu kucu na Lagomandri (Magda House) odgovor je da im je ceo jun popunjen :/