mislim ne verujem da postoji direktan autobus iz bga za sarti recimo... mozda gresim.
mislim da je onda ipak lakse preko agencije.
Raspitajte se to po agencijama.
Prošle godine, ja sam išla sa kevom i decom kolima, a brat i dadilja su išli busom.
Iznenadili bi se za koliko mesta idu busevi, problem je samo što prednost u busu imaju oni koji su uzeli ceo aranžman, pa ako ostane mesta (što znaju da vam kažu 10-14 dana pred polazak) onda možete i vi kupiti kartu. Malko se kockate. Neke agencije su prodavale karte i nevezano za ceo aranžman. (mislim da je Elnos davao nevezano za aranžman)
Uvek gledamo da se smestimo negde gde nam je dobra plaža na 100m maksimum. E sad, sigurno ima mnogo lepših plaža od te gde smo mi, ali to je naš izbor, bez paljenja auta, pakovanja za plažu i sl. Kupanjac do vremena za spavanje, spavanje isključivo u apartmanu. Uveče odmorni u šetnju, na večeru....pa još ako je pored mora.....iha... :-) Auto koristimo da obiđemo neke zanimljivosti koje nemaju veze sa kupanjem.
Eh, da, tako zvuči moje idealno letovanje.
Zbog toga mene ne fasciniraju hoteli na Sitoniji. Mahom su van mesta, i uveče pališ auto da bi dobacio do civilizacije i šetališta (restorana), deca pospana, zaspu na putu tamo, pa budiš, pa njaču, pa opet zaspu... Meni je to mučenje. Zato, kada mi se nudi luksuzni hotel sa fenomenalnom plažom na Sitoniji ili apartman u naseljenom mestu, biram apartman (pisala sam više puta već 3 godine idemo u Asprovaltu).