cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Letovanje 2014

clock-img

10.06.2014, 17:06

clock-img

nata11

pencil-img

9228

Ivanka mozda moze da se pomeri termin za avgust bez da gubite novac. Bas bezveze user posted image

clock-img

11.06.2014, 00:47

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

To su agencije!user posted image Mojoj kumi tako ispalo prošle godine, morali da otkažu, ali su njihovi prijatelji hteli da odu-iznenada im ispalo, pa su samo preimenovali podatke u vaučeru.

Mada, ako ugrabite da skoknete u one divne planinske predele kao prošle godine, neće vam ni to biti loše. Imate i par lepih banja kod nas, za neku vikend varijantu. Ma samo da ste zdravi, pa ćete se organizovati.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

11.06.2014, 09:06

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Juce sam rezervisala nocenje u Prohoru Pcinjskom! Inace smo zeleli da obidjemo manastir, a super je sto je odmah kod makedonske granice. Inace nam je Jerisos 850 km od kuce a Prohor je taman na pola puta. Pa cemo voziti prepodne, ranije krenuti i stici negde iza rucka, taj dan odmoriti, prespavati i sutra ujutro put Grcke.
NM, mnogo je lepo Demir kapija ali na je daleko od granice, pa nam ovaj put nije odgovaralo.
Jedva cekam sledecu sreduuuu!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

11.06.2014, 11:21

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Ivanka, baš bezveze. user posted image A sigurna si da će dobiti boginje? U Stefanovoj grupici u vrtiću su se pojavile u jesen, on ih je dobio tek za 1. maj sledeće godine, do tad su se skoro sva deca iz grupe već izređala i odbolovala ih. Nekoliko je puta vaspitačica nagoveštavala da će ih sigurno dobiti jer je baš bio u kontaktu s decom koja su bila u početnoj fazi, ali, eto, nije, već tek posle pola godine. Ja sam stekla utisak da se one ne prenose baš tako lako. No, ako nećeš da gledaš u pasulj, onda bolje odloži. Ja volim malo da se kockam u životu, ne igram baš uvek na siguricu. user posted image
Torbice, pa vama se baš približilo. user posted image Naši kumovi odoše neplanski u petak za Nei Pori. Ostaju dve nedelje. user posted image A i mi odbrojavamo, još 16 dana. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

11.06.2014, 11:25

clock-img

Anoniman

Ivanka bas bezvezeuser posted image

Inace ja sada sedim i razmislja, za 9 dana idemo, jos nisam dobila, smem li se suncati u trudnoci, obozavam suncanje, a sada ako slucajno bude user posted image bas Se brinem da nesto ne pokvarimuser posted image

clock-img

11.06.2014, 11:28

clock-img

Anoniman

um, smes, ali ono bez preterivanja od 12 - 3 izbegavati i paziti da ne udjes previse vruca u hladnu vodu.

clock-img

11.06.2014, 11:31

clock-img

Anoniman

Ok , hvala Ksi, sad ce i ovo sve da mi bude velika briga, nikako necu moci glavu da opustim i da se prepustim carima odmora.

clock-img

11.06.2014, 11:32

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18865

Didy, ne zelim da razmisljam i da izgubimo novac, nije mala suma u pitanju, sve smo uplatili.

clock-img

11.06.2014, 12:06

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Didy, ne zelim da razmisljam i da izgubimo novac, nije mala suma u pitanju, sve smo uplatili.

Razumem te, nego razmišljam i ovako ti neće sve vratiti, a možda dete i ne dobije boginje, pa ćeš se opet iznervirati. No, na stranu novac, važno je da si ti mirna i da ne lupaš glavu.

Um, ako je s trudnoćom sve ok, nema razloga da se ne opustiš. Ja sma bila 6. mesec kad smo išli na Tasos. Pitala sam dr, rekao mi je - Trudnoća nije bolest. Sve što ti prija, radi. Uglavnom sam bila u hladu, pogotovo u najtoplijem delu dana, eventualno sam ulazila na kratko u vodu da se osvežim. Kupaći sam redovno prsvlačila čim izađem iz vode da ne budem u mokrom. Sve ostalo sam radila kao i da nisam trudna, jer nisam imala nikakve tegobe, nisam imala mučnine, nisam oticala, pritisak mi je bio ok... Opusti se i uživaj, draga! user posted image Sigurno će ti prijati više nego kod kuće.
I da, ja sam plivala kao luda. Mnogo i dugo, a srela sam trudnicu koja se bojala da zapliva da se bebi ne desi nešto.

< Poruku je uredio Didy -- 11.6.2014 12:08:19 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

11.06.2014, 12:12

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Da li je neko bio u Leptokariji?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

11.06.2014, 12:25

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

jaaaaaaaa..super je!

clock-img

11.06.2014, 12:35

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

birajte desni deo..kad se udje u Leptokariju...tamo je pesak,voda divna! Za decu super,nije bilo komaraca prosle godine u avgustu!
mi smo bili OVDE
znaci na mapi desno!i ispod pruge,da bi bili blize plaze!

< Poruku je uredio vonavoj -- 11.6.2014 12:36:51 >

clock-img

11.06.2014, 12:41

clock-img

cockic

pencil-img

4591

von svidja mi se ovo gde ste bili.

clock-img

11.06.2014, 12:44

clock-img

cockic

pencil-img

4591

ja vec bacila oko na kraj avgusta,cena je ok.svidja mi se.bas je pristupacno.

clock-img

11.06.2014, 12:45

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Nama je prijatelj predlozio ovaj hotel http://www.balkanik.rs/leptokarija2014.html
Drzi agenciju. Jos je rekao da mozemo i na rate do januara. To nam odgovara.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

11.06.2014, 12:52

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

uf ja bih volela da ponovimo letovanje u Possidiju u Thea hotelu ali nema sanse, skupo nam je nemam novaca. A predivno mi je tamo. Mozda nekim cudom ali cisto sumnjam i plus sve im je rezervisano do septembrauser posted image

clock-img

11.06.2014, 13:15

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

sanjice,na dobrom je mestu..a vi idite na desnu stranu..a cena ne shvatam?

clock-img

11.06.2014, 13:18

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Jaoooj, zelim vam lepo provod svima user posted image
Mi verovatno ovu godinu preskacemo user posted image sada se vec osecam kao nasukani kit a beba treba krajem avgusta da se rodi, tako da nema sanse ni u septembru da idemo user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

11.06.2014, 13:19

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

On nesto rece 400 evra za apartman. Pomenuo je polupansion. Moram da odem do te agencije da vidim sta i kako.

clock-img

11.06.2014, 13:25

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Jaoooj, zelim vam lepo provod svima user posted image
Mi verovatno ovu godinu preskacemo user posted image sada se vec osecam kao nasukani kit a beba treba krajem avgusta da se rodi, tako da nema sanse ni u septembru da idemo user posted image

iva,ni mi ne idemo nigde..nisam kao kit,ali cu biti jos malo! i moram da budem oprezna...zbog grlica iz prve trudnoce!

clock-img

11.06.2014, 13:26

clock-img

Zemunka85

pencil-img

2034

Mi smo se tooootalno pogubili sa letovanjem ove god :(.
Nista ne znam, znam samo da cu ici user posted image !

Opet sa istim pitanjem - preporuke sa gde god (!) ali da plaze nisu pescane, vec kamencici.

clock-img

11.06.2014, 13:45

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Mi ćemo opet u Stavros. Sviđa nam se, a i cene su povoljne. Krećemo 21.7. i jedva čekam. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

19.06.2014, 18:25

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Jeli letovao neko u Agia Trijadi? Kako je tamo???

clock-img

19.06.2014, 20:18

clock-img

Anoniman

Mi odosmo sutrauser posted image user posted image user posted image

Samo da nas vreme posluzi!

clock-img

19.06.2014, 20:35

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

Gde ce te UM? Ako ce te u CG od vikenda poboljsanje vremena !