cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Letovanje 2014

clock-img

27.05.2014, 13:00

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Ja nemam omiljeni period kad idem na more - uvek je vreme za more, bar što se mene tiče. user posted image
Za nas prosvetare septembar nije baš zgodan, ali ja generalno volim predsezonu, nekako mi je sve čistije (valjda mi ostala trauma od Crne Gore user posted image ).

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

27.05.2014, 13:04

clock-img

Ana13

pencil-img

972

Bila sam u ovom hotelu,Didy user posted image
Plaza je losa,ali su hotel i usluga odlicni. Nije izmedju Afitosa i Kalitee,vec 5km pre Afitosa,ali je sve to blizu.Kad krenete prema Afitosu ima prelepa skrivena plaza sa sitnim peskom i kaficima.Zove se BlueBay.Valjda sam ga utrefila.Ta plaza im spada u 20 najlepsih plaza Grcke.Mi smo se tu kupali.Mi nismo videli znak za tu plazu dok mi jedna devojka nije skrenula paznju,pa smo isli polako kolima i ugledali je.Preporucujem je.I za decu je super.Ima i suncobrani,a i prirodna hladovina ispod velikog drveca.Uvece sednete u kola i za 10min ste u Kalitei.A i u hotelu imaju zanimaciju za decu.Imaju one animatore (bar su tad imali).Afitos je prelepo malo selce.Tamo je lepo da se proseta i popije kafica.Bice vam super user posted image

clock-img

27.05.2014, 13:05

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

I mi jako volimo septembar! Ali ove godine ne mozemo, vracam se na posao, pa ne mogu da iskombinujem nikako.
Mi idemo 19.6. Jerisos

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

27.05.2014, 13:14

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Mi smo taman isplanirali odmor za jul i sve nam se izjalovilo. Koliko godina smo u braku nijednom nismo letovali. Najvise bih volela zbog dece da se malo ociste , ali ne vredi.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

27.05.2014, 13:17

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Sanjice user posted image , ne mogu da kazem da mi je svejedno zbog sveopste situacije...Ali bas ovo sto kazes, najvise zbog dece, zaista... Bice draga svega!

Anck, posto ovde redovno viris, cekamo te sutra na kafici! user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 27.5.2014 13:18:36 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

27.05.2014, 13:32

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Ana, hvala na informacijama, nadam se da će nam biti lepo. user posted image
Sanjice, draga. user posted image Nadam se da ćete sledeće leto uspeti da pobegnete malo s decom. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

27.05.2014, 15:36

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja bih najviše volela da idemo na letovanje u septembru jer je tada najbolje vreme,nije ni hladno a nije ni previše toplo...ali za to nema šanse pošto radim a i deca mi idu u školu.Samo sam prošle godine to mogla da uradim dok sam još bila na porodiljskom

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

27.05.2014, 16:12

clock-img

adulence

pencil-img

7314

mi idemo za 16 dana jedva cekam ,samo se nadam dobrom vremenu...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

27.05.2014, 16:14

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

mi po planu krecemo 25. juna u nasu avanturu... prvo korcula, pa crna gora... nadam se da ce sve teci po planu!user posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

27.05.2014, 16:14

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Ja bih najviše volela da idemo na letovanje u septembru jer je tada najbolje vreme,nije ni hladno a nije ni previše toplo...ali za to nema šanse pošto radim a i deca mi idu u školu.Samo sam prošle godine to mogla da uradim dok sam još bila na porodiljskom

mi smo jednom jako nadrljali septembra... kisa 7 dana, ledeno. samo je 2 dana moglo da se kupa.

clock-img

27.05.2014, 16:22

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Jovice izgleda je to stvar kako se kome zalomiuser posted image meni je jednom tako bilo kada sam bila mala i išla sa roditeljima na more,sećam se bilo je to u julu...svih 7 dana padala je kiša,jedva da smo nekoliko puta uspeli da odemo do plaže i kupali smo se i po oblačnom vremenuuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

27.05.2014, 17:58

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Mi smo uvek dobro prosli u septembru, godinama unazad, Grcka i Turska, ma predobro..

Patrijarh Pavle

clock-img

27.05.2014, 18:02

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

IZVORNA PORUKA: adulence

mi idemo za 16 dana jedva cekam ,samo se nadam dobrom vremenu...

adulence,javljam kako bude vreme. Ja izgleda prva probijam led ovog leta. Još 7 dana...

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

27.05.2014, 19:23

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Eh, sa vremenom van sezone nema pravila.
Mi bas nemamo srece - prosle godine sredina juna,Tasos - 3 dana kisa i hladno.
Pretprosle godine, Sitonija, sredina septembra,4 dana lose vreme i hladno da se smrznes.
Cak nam je pretprosle godine u avgustu u Bugarskoj sredinom avgusta bilo dva dana hladno, nije moglo da se kupa.
Baksuzi user posted image
Evo nasi neki prijatelji vec godinama idu u Grcku krajem maja i uvek im je lepo vreme. Kako se zalomi.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

27.05.2014, 21:38

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ma ne da je padala kisa, nego je bilo jezivo, hlaaaadno, nije bilo teoretske sanse da se kupa... ne kao malo pada kisa, pa se kupas. nego takvo vreme da more izgleda kao da ce da te prozdere i temperatura je bila jako niska. a bio je pocetak septembra.

clock-img

28.05.2014, 08:07

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Kao devojka sam uuuvek isla u Julu, sad mi je idealno kraj Avgusta! Bzvz mi kad odem jako rano i vratim se a ovde leto tek pocelo user posted image
Mada najbitnije je samo da se ide... malo odmora i uzivanja user posted image

clock-img

28.05.2014, 08:16

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Kao devojka sam uuuvek isla u Julu, sad mi je idealno kraj Avgusta! Bzvz mi kad odem jako rano i vratim se a ovde leto tek pocelo user posted image
Mada najbitnije je samo da se ide... malo odmora i uzivanja user posted image

Jao i meni isto. Prosle godine smo otisli 24.juna, ali sam pristala jer je dogovor bio da odemo jos jednom avgusta.Onda par dana pre nego da krenemo meni izostane menstruzacija, i evo rodio se Nikolaj user posted image ne mogu da prezalim sto nismo otisli, a sta znam, bila sam sva u panici i osecala sam se lose user posted image
Kad smo stigli kuci, jos pocetak jula, tek studenti dosli kuci, puni se grad,...ma nije mi to, to! Ipak je avgust najbolji!

clock-img

01.06.2014, 23:06

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Drage moje drugarice,da li znate kako funkcionise osiguranje zdravstveno za cg?

clock-img

01.06.2014, 23:09

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

mm pitao pre neki dan u zavodu za zdr.os. ovde kod nas,tražili brdo papira,čak i dete da vodim kod stomatologa,inače nema još zube, i sve kad se pokupi to ide na lekarsku komisiju. Digli smo ruke. A i koleginica mi reče da je dole pregled oko 300-400 dinara

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

01.06.2014, 23:15

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja sam prošle godine išla u CG i nisam imala to zdrav. osiguranje jer sam kasno saznala da mogu da ga uzmem ovde, ali hvala Bogu nije mi trebalo

clock-img

01.06.2014, 23:18

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Zar se ne uzima klasicno medjunarodno zdrvastveno?

clock-img

01.06.2014, 23:22

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

ma nemam pojma. Mi bili na red.kontroli pa nam dr rekla da pokupimo te papire ako hoćemo u zavodu. Kad je mm video šta sve traže,digao ruke. To je naša administracija

clock-img

02.06.2014, 13:45

clock-img

adulence

pencil-img

7314

hmmm...pokusacu da nadjem na netu sta sve treba,da vidim da li mi se isplati.l..

clock-img

02.06.2014, 13:50

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Tiltujem. Ne mogu da dočekam 13ti.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

02.06.2014, 13:54