cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Letovanje 2014

clock-img

12.05.2014, 09:50

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Anci kv i ja se nadam lepom vremrnu,a gde idete?

IZVORNA PORUKA: anci kv

mi ćemo pre,4.juna,ako bude sve kako treba. Za CG. Samo ne znam ovo vreme kako će poslužiti

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

12.05.2014, 09:51

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Viki a kako to mislis blize je cg, msm jedino ako se ide avionom. Kolima se putuje vremenski isto i mnogo je laksi put za grcku. Naravno pricamo o halkidikiju i makedonskoj regiji.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

12.05.2014, 10:26

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

mi cemo opet u cg, uplatili smo rafailovice pun pansion. jedva cekam, idemo u avgustu, samo da ne bude krkljanacuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

12.05.2014, 15:45

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

IZVORNA PORUKA: Azra_

IZVORNA PORUKA: jovicaa

mi ipak idemo na korculu, moja tetka tamo ima kucu.. vec sam jednom bila, fantazija zaista.. jedva cekam! nema niceg lepseg od hrvatskog primorja..
mada ja volim i grcku, ima dobrih momenata i u crnoj gori, ali korcula mi je stvarno san snova.. toliko sam srecna sto idemo bas tamo, da sve mislim da ce se nesto desiti i da necemo otici PU PU

Joj Jovice divno. Zaista, ništa lepše od tih tamo krajeva. Mi smo 2008. poslednji put bili u Hrvatskoj. Sada nekako izbegavamo, najviše zbog puta. Mi smo do nekog bližeg grčkog mesta za 5 sati, a do Hrvatske nam je baš duži put. Nije to neki problem, ali ja sam komformista. Ne volim dugu vožnju, a ne volim ni avion dok ne mora. A i divno je znati da kod kuće mogu biti za 5 sati vožnje. Želim vam lep odmor. Stavi neku sliku, da me mine želja.

hocu... ako sve bude islo po planu krecemo krajem junauser posted image
meni je i sitonia u rangu sa hrvatskom, stvarno ima prelepih mesta.. drugi tip, ali za svaku pohvalu

< Poruku je uredio jovicaa -- 12.5.2014 15:46:39 >

don't shit where you eat :))

clock-img

12.05.2014, 16:15

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Pa ne znam, nikako da prelomim i da krenem u Grčku sve mi se čini da je to daleko u odnosu na CG

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

12.05.2014, 16:36

clock-img

Ana13

pencil-img

972

Mi iz Nisa brze stignemo u Grcku,nego u CG,a i put ne moze da se poredi user posted image

clock-img

12.05.2014, 16:58

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Viki tako je dok jednom ne prelomis a onda vidis da je mnogo lakse stici do grcke. Tako je i meni bilo a onda sam se odmorila od serpentina i krivincuga koje ja nikako ne podnosim user posted image user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

12.05.2014, 17:02

clock-img

nata11

pencil-img

9229

IZVORNA PORUKA: Ana13

Mi iz Nisa brze stignemo u Grcku,nego u CG,a i put ne moze da se poredi user posted image

Mi u Grcku idemo na produzeni vikend user posted image
Eto lepe strane kada zivis na jugu zemlje user posted image

clock-img

12.05.2014, 17:09

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18866

Mi prvi put idemo kolima u Grcku, jula e dan D! Racunali dmo da ce nam trebati oko 8h voznje sa svim pauzama doa stignemo u Polihrono user posted image

clock-img

12.05.2014, 19:49

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Ivančice, zvavisi dosta kako prođete na granicama. Sve u svemu, neće biti strašno. Mislim da možete i brže da stignete Mi smo prošle godine malo veću kilometražu od ove ka Polihronu odlično prošli. U povratku smo kući bili za 5 sati. Doduše, pravili smo samo jednu pauzu od 20ak minuta. Putovali noću, mali spavao, nije imalo potrebe da češće stajemo, a i volimo te spartanske vožnje. :-) Želimo vam lep provod!

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

12.05.2014, 20:11

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

adulence,idemo u sutomore. Pa ako bude ladna voda svi ćemo u dundin bazenčićuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

13.05.2014, 20:02

clock-img

lesica

pencil-img

12015

IZVORNA PORUKA: Nensi*

IZVORNA PORUKA: lesica RR

L i ja idemo u Nei Pori 3.7. ( mislim nas dve smo sigurne user posted image ) a ko će još ići sa nama, to ću tek početkom sredinom juna znati.

Lesiceeee,mi idemo u Nei Pori 6.7. user posted image

Nensiiii, pa družićemo se user posted image user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

14.05.2014, 12:34

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: Nensi*

L i ja idemo u Nei Pori 3.7. ( mislim nas dve smo sigurne user posted image ) a ko će još ići sa nama, to ću tek početkom sredinom juna znati.

Lesiceeee,mi idemo u Nei Pori 6.7. user posted image

Nensiiii, pa družićemo se user posted image user posted image

Obavezno user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

24.05.2014, 13:26

clock-img

Anoniman

Mi u zadnjem trenutku resili da idemo u Rafailovice, uplatili za 21.6.. Ko ide pocetkom juna, neka javi vremeuser posted image user posted image

clock-img

24.05.2014, 14:14

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

um jel idete tamo gde i mi?user posted image
steta sto ne idete u avgustu, mogli smo se druzitiuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

24.05.2014, 14:17

clock-img

Anoniman

Isi,steta, ali ne mozemo zbog mojih ispita, jedva sam ugrabila sada ovu pazuz od 20-30.6. Gde bese idete vi? Mi smo nasli neki privatni smestaj. Ne preko agencije.

clock-img

24.05.2014, 14:19

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

UM, mi ćemo taman da se vratimo sa mora kad vi budete išliuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

24.05.2014, 15:33

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

um mi idemo preko agencije, isto u rafailovice, valjda ce nas sve posluziti vremeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

24.05.2014, 16:54

clock-img

Leax

pencil-img

1578

Posle velikog vecanja pala je konacna odluka da letujemo na istom mestu kao i prosle godine pa cak i u istom apartmanu user posted image
Polihrono eto nas ponovo, samo da docekam avgust pih sitnica jos samo dva mesecaaaauser posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

clock-img

24.05.2014, 17:00

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

vredi čekatiuser posted image

clock-img

24.05.2014, 17:07

clock-img

Anoniman

Anci taman da javis kakvo je vreme. user posted image
Leaxuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.05.2014, 17:59

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

tamanuser posted image

clock-img

25.05.2014, 14:39

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Mi krecemo za mesec dana. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

25.05.2014, 14:48

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: isidora88

um mi idemo preko agencije, isto u rafailovice, valjda ce nas sve posluziti vremeuser posted image

Isi vidim na netu da imaju pescane plaze??

Mi smo jos u pregovorima, neznamo gde bismo, nismo bas finansijski sjajni da razmisljamo na siroko ali...

Ja jako volim Plave Horizonte, i mislim da je idealno za decu, jel zna neko ima li sta tamo posle rusenja hotela? Neki dobar smestaj blizu u Radovicimamozda na preporuku???

clock-img

25.05.2014, 15:04

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Didy

Naši kumovi su bili već dve sezone zaredom u Nei Poriju i jako im se sviđa, ne planiraju da menjaju.

Mi bili pretprosle godine , plaza je Savrsena... nema guzve jer joj se nezna kraj! Divno mirno mestasce!