cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mobing

clock-img

24.11.2021, 17:11

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

Ма има и то и у државним фирмама. Мобинг је свуда присутан.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

24.11.2021, 20:24

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: smeško

Da li ste znale da, kad se izvices na direktora, sutradan ne moras da dodjes na posao. 🤣Malo humora. Mobing kod privatnika dozivljavamo svi u nekoj meri. Samo je bitno kako se ti osecas u svemu tome.

Da znas da mi je palo na pamet🤣🤣Da se ne pojavim😂Ma svuda ima.mobinga..I to je tacno,kao ima ko ce da radi,ako ti neces..a zaboravio je da smo 6 meseci trazili moju zamenu kad sam isla na porodiljsko i da je jedva cekao da se vratim...ocajan je bio sa covekom koji me menjao..toliko koliko je glup i ne zna da se kontrolise...Mm mi kaze menjaj posao..pa da,lako je reci...

clock-img

24.11.2021, 22:45

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Tako se ja nisam pojavila. Otkaz dostavila mailom. Radila sam samo 3 meseca u toj firmi i povukla za sobom dve koleginice koje su tu radile godinama. Nikad nisam i neću trpeti maltretiranje, ja nemam sto života. I da, u tom momentu sam već imala dete a muž je taman bio prestao da radi. I nismo crkli od gladi, niti se pokajali.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

26.11.2021, 13:00

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Von, čitam i ne verujem! 

Moj savet je malo radikalniji - otvaraj privatno svoju firmu, knjigovodstvenu agenciju, šta god, samo da nemaš nikog nad glavom ko će te maltretirati.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

27.11.2021, 09:28

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Bravo Didy. To je mm uradio.

clock-img

27.11.2021, 09:34

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

Super je ta opcija privatno da otvori.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

27.11.2021, 15:16

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Samo se treba odvažiti, posle sve ide lagano. Ja sam se bukvalno preporodila. Em imam više slobodnog vremena, em napravim sebi raspored kako mi odgovara. Novca imam koliko radim, računica je prosta. Da hoću više da zaradim, mogla bih više časova da uzmem, ali trenutno mi je prioritet da imam više vremena kod kuće sa decom. Nikom ne polažem račune, niko mi nije nad glavom... Psihički sam mnogo, mnogo rasterećenija. Otkako sam zaplovila u preduzetničke vode, svima predlažem i dajem podršku. Koja me je misao naterala da krenem u privatni biznis - Da li su oni sposobniji, pametniji, stručniji od mene? - Nisu. Čega onda da se plašim? 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

28.11.2021, 15:31

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

U pravu ste. Nisam spremna da se odvazim..nisam spremna da svastarim,knjigovodje moraju da prate razlicite izmene i za preduzetnike,i pausalce i doo..ja sad radim samo doo..pa nam menjaju stalno svasta,a tek za preduzetnike..rado bi menjala profesiju,ozbiljno. Ovde se stalno menja,uci,i uvek si kriv😂😂

Psihicki sam labilna,zbog dece,kuce na meni,nemam podrsku,potporu,da mogu npr.da zagrizem a da znam da ce neko da podmetne ledja onda u kuci,ne znam da li me razumete...mali su mi klinci jos,nije to opravdanje,ali je tako..

clock-img

28.11.2021, 16:23

clock-img

pari

pencil-img

6778

Von, ja te razumem, a sigurno i druge mame… Bice lakse kad M jos malo poraste i oset_ices ti sama kad je momenat. 

sitnice i emocije čine život...

clock-img

28.11.2021, 16:43

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Von, situacija je takva da moras da stanes u svoju odbranu. 

clock-img

28.11.2021, 17:19

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Von saljem ti user posted image
Zao mi je sto proživljavas sve to.

clock-img

28.11.2021, 21:08

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Razumemo, Von, naravno. Sve mi je poznato.