cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Potkošulje za decu

clock-img

19.02.2011, 22:19

clock-img

Anoniman

Bebać, poslaću ti jauser posted image

clock-img

20.02.2011, 23:50

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: bebać

Sergej bi se oduševio da nadjem potkošulju sa pepom prase,ma cičao mi cjeli danuser posted image user posted image

I kod nas je Pepa hit, kad je Papa na TV-u sve staje user posted image

clock-img

21.02.2011, 08:56

clock-img

bebać

pencil-img

2235

IZVORNA PORUKA: Nedja

Bebać, poslaću ti jauser posted image

hej nemoj zezat,ajde ti meni daj br računa da ti uplatim za tu potkošuljicuuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

11.09.2014, 16:40

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Moji klinci su poceli da nose potkosulje kako su skinuli pelene. Pre toga mi je bilo neprakticno jer mi se uvek cinilo da ta pelena i pantalone dole landaraju i spadaju.
Kupujem ih Ariljski ves. Kaca nosi 8, Kolja 2.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

10.03.2015, 23:57

clock-img

mila83

pencil-img

3821

moji su presli sa bodica na potkosulju otprilike kada su pretali da nose pelene,mozda malo ranije,ne secam se tacno.Oboje su letnja deca, pa im je bilo vruce u bodijima,potkosulje su lakse. Uglavnom kupoujem beli ariljski,Mima sada nosi 10. a sin 8.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

10.08.2017, 11:57

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

I sin nosi potkosulje. Mada se desi da mu umesto potkosulje obucem majicu kratkih rukava. Leti spava u njima.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

10.08.2017, 12:10

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Sin je nosio a N nije htela.Čim je počela sama da bira vise ih ne nosi

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

10.08.2017, 15:15

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Krin, ni ja ih nisam volela, skroz je razumem user posted image

clock-img

10.08.2017, 19:28

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Ma i ne treba decu "trontati" što bi rekla moja baba

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

20.10.2017, 22:56

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Arilje imaju bas fine potkusulje po ceni od 120dinara.

clock-img

04.03.2018, 14:17

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Kupujem Arilje uglavnom, ali sam poslednji put kupila u Aksi 3 kom za S i oduševljena sam kvalitetom istih. Nemam pojma ko je proizvođač. Imaju elastična u sebi pa su joj uz telo, lepo joj pokriju leđa vel 4 što nije slučaj sa Arilje jer je tu prerasla 4 a 6 joj je veliko. Bodiće ne nosi od kad smo skinuli pelene u jaslicama, dešavalo se da se upiški dok je vaspitačice skinu za nošu.

Sreća prati hrabre.

clock-img

04.03.2018, 14:58

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ja sam kupovala u C&A i u H&M one po tri u pakovanju i super su.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image