cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: DEDA MRAZ 2013.

clock-img

25.10.2013, 23:00

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Dobrodošli user posted image

Napišite mi ime deteta, da Deda Mraz zna kada bude przivao za paketić user posted image

IZVORNA PORUKA: Misica2011

Novi Sad , jedno dete decak 2,5 god i 2 odrasle osobe

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

26.10.2013, 10:28

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Mi cemo rado doci, ali ako budemo ovde u to vreme... Obavesticemo banjalucanke blagovremeno user posted image

clock-img

26.10.2013, 10:31

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Iva nadam se da cemo i mi za koji dan tacno znati datum i igraonicu. Bilo bi lepo da nam se pridruziteuser posted image
Ima li jos neko da je iz BL a zeli da se druzi sa nama? Javite se slobodno, sto nas bude vise to boljeuser posted image

clock-img

26.10.2013, 15:55

clock-img

Nestrpljivaa

pencil-img

754

Jupii druzenje user posted image
Evo i mi da se prijavimo za sada je 4 odrasla i deca Emilija (19meseci) i Aleksej (18.5 meseci) ako dodje do neke promene javljam na vreme.
Sto se tice datuma i meni odgovara 28.12. zato sto je vikend.
Sto se tice prostora jedino znam za Starli tamo je super ali problem je u tome sto nebi bili sami...neko je vec napisao to.

clock-img

26.10.2013, 16:20

clock-img

big mum

pencil-img

1690

ako je subota onda 1, ako je nedelja 2 odraslih i dvoje djece .Djevojčica 5.5 i dječak nepune 2god.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

26.10.2013, 17:31

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Molim vas, pišite imena dece. Pa kako će Dekica da proziva - devojčica 4 godine user posted image

Pls!

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

26.10.2013, 18:04

clock-img

big mum

pencil-img

1690

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Molim vas, pišite imena dece. Pa kako će Dekica da proziva - devojčica 4 godine user posted image

Pls!

Ok, izvinjavam se.

Sofia i Strahinja

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

26.10.2013, 19:42

clock-img

lady_b

pencil-img

901

Evo i mi da se prijavimo za Banja Luku :)
E sad, posto ne znamo tacno vrijeme, nisam sigurna za muza jer on i nedeljom radi user posted image
Tako da sigurno prijavljujem sebe i Petra(u decembru ce imati 8 mjeseci) a za muza mogu javiti naknadno ako nije problem?

clock-img

26.10.2013, 20:01

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

IZVORNA PORUKA: pocahontas

Prijavljujemo se moja gospodjica i ja, ona ce tada imati 15meseci...novi sad.

Zove se Sasa user posted image

clock-img

26.10.2013, 20:02

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Lady naravno da nije problemuser posted image
Dunja samo kod mene treba ispraviti, beba ce biti u stomaku user posted image

clock-img

26.10.2013, 20:24

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

A šta ćemo za Niš? Ja sam lično za to da pokušamo da dobijemo neku drugu igranicu, samo zbog hladnoće... Rado bih pomogla, ali ne znam nekog ko drži neku od njih, ili radi tamo. Dala sam predloge gde je ok, pa ako možemo nešto da uradimo bilo bi lepo...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

26.10.2013, 20:41

clock-img

World

pencil-img

4234

Pls!

user posted image
Jes, u pravu si skroz... Mislim da moju Anu moze i da prozove Ancica.. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

26.10.2013, 21:30

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Pa ja upišem kako mi kažete, pa će tako i da proziva dekica user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

26.10.2013, 21:31

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Naravno, kontaktiraću ja ove koje ste predložili, sve od ponedeljka, jer sam prava premorena trudnica user posted image , bar za vikend da malo nakupim enerigije pa se od ponedeljka bacam na posao user posted image

IZVORNA PORUKA: Azra_

A šta ćemo za Niš? Ja sam lično za to da pokušamo da dobijemo neku drugu igranicu, samo zbog hladnoće... Rado bih pomogla, ali ne znam nekog ko drži neku od njih, ili radi tamo. Dala sam predloge gde je ok, pa ako možemo nešto da uradimo bilo bi lepo...

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

26.10.2013, 21:58

clock-img

World

pencil-img

4234

Pa ja upišem kako mi kažete, pa će tako i da proziva dekica user posted image

Ma upisi Ana onda.. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

26.10.2013, 22:04

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Nama odgovara 22. od 9-12h. Ovi moji vampiri su od 6h budni user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

27.10.2013, 00:04

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Naravno, kontaktiraću ja ove koje ste predložili, sve od ponedeljka, jer sam prava premorena trudnica user posted image , bar za vikend da malo nakupim enerigije pa se od ponedeljka bacam na posao user posted image

IZVORNA PORUKA: Azra_

Ma Dunjice, samo nam ti lepo odmori, ništa trenutno nije preče od toga, makar čekali Deda Mraza u nekom parku...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

27.10.2013, 10:09

clock-img

Anoniman

Prijavljujemo se i mi Pavle (3,5 god) i ja user posted image

clock-img

27.10.2013, 10:36

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Upisano user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

27.10.2013, 13:59

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Dunja za Nis igraonica Bla,bla jeste da su roditelji dole a deca na spratu ali ima dovoljno prostora i za roditelje tamo gde su deca,toplo je,ljubazni su i cene su im povoljne,mislim da su raspolozni za saradnju.azra je negde ubacila link za tu igraonicu ima tamo telefon.mi smo tamo slavili prosli rodj.i ja sam zadovoljna. Ako se i druge mame slazu user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

27.10.2013, 15:22

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Dunja dobijaš br gazdarice No No igraonice u ponedeljak. Ona je drugarica mog muža, pa možda imamo protekciju user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

27.10.2013, 15:51

clock-img

minna

pencil-img

3196

Prijavljujem jedno dete - Vladimir(3 godine) i verovatno jedan odrasli i to ako je datum 14. ili 22.12. jer mislim da 28. necemo biti u Bg. Ako bude 28. jos bih javila da li se prijavljujemo ili ne

clock-img

27.10.2013, 20:46

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Ako je vikend, mm ne moze. Tak'i mu pos'o. Pa eto, onda jedan odrasli i jedna beka.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

27.10.2013, 20:59

clock-img

Misica2011

pencil-img

3

Ime je Vuk. Acimov :)

clock-img

28.10.2013, 10:34

clock-img

mati

pencil-img

6667

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Magic city NIS Nedavno smo bili, lepo je, prostrano, ima poseban deo za roditelje, doduse izdvojen napolju ali moze i unutra da se sedi

zamak NIS Ovde nisam bila pa pisite iskustva

Bla Bla NIS NI ovde nisam bila pa ne znam, ali cujem od dece da je lepo....

Zamak nikako ne odgovara, to je najskucenija igraonica u kojoj smo bili. U tri nivoa je i stepenice su zbijeno-polukruzne...
Posto su deca razlicitih uzrasta, posebno uz ove manje moraju biti roditelji,tako da nama najvise odg da svi budemo na istom spratu, i roditelji i deca. Tako da Dunjci kad budes zvala reci da nam treba veci prostor.
Mi posecujemo igraonice, ali ni u jednoj jos nisam bila da odg za N.G.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...