cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: DEDA MRAZ 2013.

clock-img

18.12.2013, 09:55

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Drage moje, imam jedno obaveštenjce za sve vas koje dolazite na beogradskog Deda Mraza.

Imaćemo fotografa!
Cena fotografije je 100 dinara, pred samo fotografisanje, ko bude hteo treba da se javi Ani RR da ga stavi na spisak , i odmah na licu mesta se plaća da se razumemo, kako bi izbegli eventualne nesporazume. svakako možete i više fotki da tražite (grupne, pojedinačne...)

Gotove fotografije će se preuzimati u kancelariji Ringeraje u Balkanskoj ulici br. 18, TC Ivanium lokal 16.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

18.12.2013, 09:57

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Može li taj isti fotograf da nas slika i u Novom Sadu?user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

18.12.2013, 10:02

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Didy, u Novom Sadu fotograf ide uz Deda Mraza.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

18.12.2013, 10:07

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Znam, znam. Ali biće i ovaj vaš BG fotograf, moraćemo preko veze da ga uhvatimo da slika i u NS malo.user posted image

clock-img

18.12.2013, 10:14

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: Didy

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Znam, znam. Ali biće i ovaj vaš BG fotograf, moraćemo preko veze da ga uhvatimo da slika i u NS malo.user posted image

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

18.12.2013, 10:27

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Vidiš, Lesice, javio se onaj kome je bio namenjen komentar.user posted image Znači, Anči, sve je dogovoreno.user posted image (Obožavam ovog smajlijauser posted image ).

clock-img

18.12.2013, 23:10

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

ODBROJAVANJEEEE user posted image
3....

clock-img

19.12.2013, 08:04

clock-img

serpica

pencil-img

8707

I moji stalno pitaju,kad ce deda mraz,kaze Tara jel kad prespavam ostalo jos jedan danuser posted image
nego ne pitah Mod da li nam dolazi fotograf,bilo bi lepo da sve to zabelezimo,ja cu svakako da ponesem aparat ali ce slike da ubaci neko drugi.user posted image

< Poruku je uredio serpica -- 19.12.2013 8:05:34 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

19.12.2013, 08:28

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Serpi, Mod je javila već, ne brini user posted image

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Zvala i samo mi potvrdio da dolazi i dovodi i fotografa. NIje rekao u ko je vreme. Kaže čućemo se još jednom u petak

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

19.12.2013, 12:45

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Nislijke jel moze neko blize objasnjenje kako da nadjem igraonicu?priblizilo seee user posted image
JEl spremamo nesto,u nekoj sam frci bila nisam ispratila

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

19.12.2013, 14:55

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Marince osnovna skola radoje domanovic sad neznam kako se zove je sa desne strane iz pravca grada,na toj raskrsnici skrenes levo,tu na samoj raskrsnici je restoran lion i odmah malo navise s desne strane je igraonica,to je put za calije/matevac valjda sam objasnilauser posted image

< Poruku je uredio serpica -- 19.12.2013 14:56:03 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

19.12.2013, 14:57

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Serpi, Mod je javila već, ne brini user posted image

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Zvala i samo mi potvrdio da dolazi i dovodi i fotografa. NIje rekao u ko je vreme. Kaže čućemo se još jednom u petak

ihh ne mogu oci na sve strane user posted image superuser posted image

clock-img

20.12.2013, 02:11

clock-img

zamenica

pencil-img

16

Škola se sada zove "Mika Antić" a u "naše" vreme je bila "Rodoljub Čolaković". Dakle, iz pravca centra ili od mosta u Proleterskoj ulici (od Merkatora) ide se Knjaževačkom ulicom sve do škole. Na toj raskrsnici se sreće levo, i ko što Šerpica reče, kad prođeš restoran Lion, drugi-treći lokal. To je preko puta velike "Idee". Ili ako hoćeš iz pravca Duvaništa, od DIS-a, samo preko novog mosta pravo.

IZVORNA PORUKA: marince1

Nislijke jel moze neko blize objasnjenje kako da nadjem igraonicu?priblizilo seee user posted image
JEl spremamo nesto,u nekoj sam frci bila nisam ispratila

Ne zelim da budem u pravu, zelim samo da budem srecna. - MBM

clock-img

20.12.2013, 18:21

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Ja sredila kosu,nokte opeglala stvari za decu i cekamuser posted image a tek deca jojjjj jedva cekaju

clock-img

20.12.2013, 19:32

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Hahah, Serpiceuser posted image , pa nije doček Nove godine! Opušteno!user posted image

Mame, da li treba poneti patofnice za decu za igraonicu?

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

20.12.2013, 21:09

clock-img

mati

pencil-img

6667

Joj serpi :). Moji nokti sad rastu kao da ih djubrim, a dok sam ih svaki dan srredjivala samo su se lomili.
Azra , ja Mati uvek nosim patofne kad idemo u igraoniicu, ponekad i rezervu za gore, bluzice, majce...
Mi cemo doci oko 12, posto dekica stize oko pola jedan.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

21.12.2013, 00:00

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Ok. Hvala ti Mati. Poneću mu, pa ako mu budu višak, nikom ništa. Vidimo se sutra!

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

21.12.2013, 11:09

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Vidim post mati, pa me asocira,a kad je Deka u Bg? U koje vreme od 9 do 11?

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

21.12.2013, 11:28

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

sada očekujemo slike sa Deda Mraza dok mi odbrojavamo dane do našeg dediceuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

21.12.2013, 11:34

clock-img

jole82

pencil-img

5141

IZVORNA PORUKA: Rosita

Vidim post mati, pa me asocira,a kad je Deka u Bg? U koje vreme od 9 do 11?

Da user posted image

Jedva čekamo dekicuuser posted image

Enyoj the silence!

clock-img

21.12.2013, 12:24

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Drugari zelim vam lep provod i da uzivate sa Deda Mrazomuser posted image
I naravno dobre paketice user posted image

clock-img

21.12.2013, 15:35

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Drugari, nadam se da ste se lepo proveli user posted image

Mene je na žalost juče zakačio neki virus i provela sam popodne i noć družeći se sa wc šoljom user posted image dušu ispovraćah. Doneo mi muž laptop u krevet pa da vam se javim.

Obavezno nam javite utiske user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

21.12.2013, 17:30

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Nislijke , pa nije valjda da jos niko nije kuci stigao da nam kaze kako ste se super provele user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

21.12.2013, 17:48

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Eeeee, pa mi namirili decu posle Deke pa da namirimo i Lesicu u kafanici pre polaska na put user posted image
Deka bio fin, decica malo plakala, izigrali se do mile volje, sve u svemu nie bilo lose, kako ko voli.
Paketic po ulasku u kucu "istersen" na pod i krenula uzivancija user posted image
Lesice, divna si, bilo mi je zadovoljstvo i cast upoznati te i provesti sa tobom nekoliko carobnih sati user posted image

clock-img

21.12.2013, 18:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ivanka, drago mi je da je bilo lepo user posted image

Jako mi je žao što vas nisam videla, tako sam se meračila da dođem, uh.